Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2007

blogo-καλλιστεία 2007

Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να κλείσει αυτή η τρομερή χρονιά απο τα καλλιστεία του ελληνικού μπλόγκινγκ.

Στην κριτική επιτροπή είστε εσείς, μέσω ψηφοφορίας που έχει αναρτηθεί δεξιά στην ιστοσελίδα αυτή. Εσείς αγαπημένα μου πλάσματα θα στέψετε τους μπλόγκερ στους εξής τίτλους:

  • Μiss/Mister sexy blogger 2007
  • Αναπληρωματικός sexy blogger 2007
  • Mister Greek lover blogger 2007
  • Μiss/Mister intelectual blogger 2007
  • Miss/Mister humor 2007


Ας δούμε λοιπόν τις 10 φιναλίστ στην πρώτη τους παρουσίαση στη πασαρέλα με ένδυμα επιλογής τους:

Με το νούμερο ένα είναι ο provatos. Ο προβατος είναι 34 έτων ασχολείτε με την συγγραφή και τις ελευθερες ώρες του κάνει σεκσάκη. Μεγάλη του εμμονή είναι ο Άγιος Βασίλης ο οποίος λόγο καλού δημόσιου προφίλ δεν του έχει κάτσει. Ο πρόβατος χαίρει μεγάλης εκτίμησης απο το κοινό του Ελληνικού μπλόγκινγκ κυρίως λόγω του μύθου γύρω απο το μέγεθος του πέους του. Εδώ τον βλέπουμε σε φωτογραφία που αναδυκνύει το εκλεπτισμένο και σοφιστικέ του στυλ.

Με το νούμερο δύο είναι ο bi bi my darling. Ο bi bi my darling είναι ετών 23 εδρεύει στην Θεσσαλονίκη αλλά αυτή τη στιγμή ανήκει στην κατηγορία του απόδημου ελληνισμού εις βόρεια κλίματα. Ασχολείται με την αρχιτεκτονική και στον ελευθερο του χρόνο μαγειρεύει για την αγάπη του και όλους τους φίλους του. Εδώ τον βλέπουμε σε μια φωτογραφία απέιρου κάλλους ενώ κάνει το ντουζάκι του.



Με το νούμερο τρία έχουμε την moodygirl. Η moodygirl είναι ετών 2* (she's a lady, plz treat her like one) μένει στην Αθήνα και εργάζεται ως executive manager σε πολυεθνική, στον ελευθερο της χρόνο πηγαίνει για φαγητό με τους gay φίλους της και για ποτο με τις αμφισεξουαλικες φίλες της. Τα βράδια κυκλοφορεί ως το alter ego της Σβετλάνα. Εδώ η moodygirl κάνει μια εποχιακή εμφάνιση για να μας αποδείξει οτι ενώ μισεί τα Χριστούγεννα ποτέ δεν χάνει το χιούμορ της.


Με το νούμερο τέσσερα έχουμε τον ethan. O ethan είναι 2% ετών (he's a gentleman, so i treat him like one) είναι οικονομικός διεθυντής σε μεγάλη εταιρία διεθνών συμφερόντων. Στο ελεύθερο του χρόνο προσφέρει στην μπλογκόσφαιρα πλήθος καλλιτεχνικών κωλονέων. Μένει στην Αθήνα και κυκλοφορεί στα hip places του Γκαζι και των περιχώρων του. Εδώ βλέπουμε μια φωτογραφία του ethan που αναδυκνύει τα εσωτερικά του χαρίσματα, καθώς και το βάθος της συναισθηματικής του καλιέργειας.



Με το νούμερο πέντε έχουμε τον Wrong guy. Ο wrong guy είναι ετών 27 και ασχολείτε με τον τομέα της σεξουαλικής εκπαίδευσης των νέων απο 18 έως 22 ετών. Δηλώνει κάτοικος Αθήνας αλλά έχει κουλτούρα ενώς πανευρωπαϊκου ανθρώπου. Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με τις τέχνες, μουσική και άλλου είδους ψυχικής αναπτέρωσης ασχολίες. Στην παρακάτω φωτογραφία τον βλέπουμε στην καθημερινότητα του στο βοτανικό κήπου που έχει πάει την τάξη του για να τους εξηγήσει τον ορισμό του βουκολικού σεξ.


Και τώρα φίλες και φίλοι με το νούμερο έξη ο revqueer. O revqueer είναι 2$ ετών και είναι εμπνευστής και διευθηντής του ιδρύματος Πανελλαδικής Αποδοχής Ομοφυλοφίλων. Είναι γνωστοί οι αγώνες του για την ισότητα των ομοφυλοφίλων στην χώρα μας, γνωστός και ως ο gay που μοιράζει 50ευρα, χαίρει άκρας αποδοχής στην μπλογκόσφαιρα. Στο ελευθερο του χρόνο εμπλουτίζει την καθημερινότητα του με πλήθος θεατρικών παραστάσεων που ο ίδιος σκηνοθετεί, παίζει, παρακολουθεί. Σε αυτή τη φωτογραφία τον βλέπουμε 5 ετών να προβάρει την θλιμένη φάτσα για το θεατρικο της βδομάδας "Μακβεθ".


Με το νούμερο επτά κυρίες και κύριοι ο Gsus. Ο Gsus είναι είναι 2$ ασχολείτε στο τομέα της μόδας και της δημιουργίας τοπ20. Είναι κάτοικος Αθηνών και στις ελεύθερες του ώρες ασχολείτε με ταξίδια, μουσική, και κατασκευή φωτιστικών ομοιομάτων πέους. Στην παρακάτω φωτογραφία βλεπουμε το ομοίωμα του στο γνωστό μουσείο της Μανδάμ Τισό.....



Με το νούμερο οχτώ στη πασαρέλα βγαίνει η Orestis. Η Orestis είναι 26 ετών μένει στην Αθήνα και ασχολείτε με τον κλάδο των χημικών. Στο ελευθερό της χρόνο δοκιμάζει την καυστικότητα των χημικών στους συνδιαγωνιζόμενους της ελπίζοντας να πάρει την πρώτη θέση. Στην παρακάτω φωτογραφία την βλέπουμε λίγο πριν δολοφονήσει κάποιο κακόμοιρο μέλος αυτής της μπλογκόσφαιρας.

Η προτελευταία μας φιναλίστ με το νούμερο εννιά είναι το Λαϊκο Κορίτσι. Το Λαϊκό κορίτσι είναι κάτοικος Αθήνας, γέννημα θρέμα πλατείας Μπουρναζίου. Δουλεύει στο τομέα του σκυλάδικου ως τραγουδίστρια και παράπλευρης διασκέδασης του ανδρικού κοινού στο γνωστό μαγαζί "Καψουροσκυλάδικο" πίσω απο το ξυλουργείο στο Μπουρνάζι. Στον ελεύθερο της χρόνο βγάζει τα μουστάκια των φιλενάδων της και πηγαίνει στο κομωτήριο του αγαπημένου της gay φίλου και φτιάχνουν τα νύχια τους. Είναι ετών ??? αλλα δείχνει το περισσότερο 17. Στην παρακάτων φωτογραφία ο φακός την συνέλαβε ενώ έκανε τις διακοπές της στο μαγευτικό Αλέποχώρι.


Και τέλος με το νούμερο δέκα η τελευταία μας φιναλίστ η Sikia. H Sikia είναι ετών $% κατοικεί στα παγωμένα States και ασχολείτε στο τομέα ξεμαλιάσματος Τσουτσουνέλας. Στο ελευθερο του χρόνο ασχολείτε με το γλύψιμο παγωτών του Νώντα και ξεκατίνιασμα της Τανίλας που έχει πάρει όλους τους καλούς άντρες. Εμπιστευεται πλήρως τις προβλέψεις του billzouk, και μάταια προσπαθεί νας μας πείσει να ανεβάσουμε γυμνες μας φωτογραφίες. Στην παρακάτω φωτογραφία βλέπουμε την συκιά το πρωι που κάνει την γυμναστική της.


Η ψήφος είναι δική σας φίλοι και φίλοι, γιατί εσείς αποφασίζεται ποιος είναι ο πιο sexy blogger. Στα δεξιά θα βρείτε την ψηφοφορία. Παρακαλώ να είστε αντικειμενικοί και να μην δεχτείτε σεξουαλικές χάρες για την ψήφο σας.
Tον διαγωνισμό παρουσίασε το Xipaki. Και μην ξεχνάτε, σας αγαπώ.

Τρίτη 25 Δεκεμβρίου 2007

Κάγκουρες.

Οι κάγκουρες είναι μια κατηγορία σπονδυλωτων, θηλαστικών που συναντάται κυρίως στην Ελλάδα με αφθονία στις περιοχές χαμηλού πολιτιστικού υπόβαθρου. Οι Κάγκουρες είναι γένους αρσενικού, αν και μπορεί να συναντήσουμε και γένους θυληκού σε σπάνιες περιπτώσεις. Στην Αθήνα μπορείς να τους παρατηρήσεις στο φυσικό τους περιβάλλον, κατα κύριο λόγο στο Μπουρνάζι ή σε σκυλάδικα την Λ. Συγγρού. Τρέφονται με φαγητό παρασκευασμένο στο πατρικό σπίτι , μονοκατοικία με σαλόνι γεμάτο σεμεδάκια, και με έτοιμο σάντουιτς κατασκευασμένο με μαγιονέζα (οτι ξέρουν στα γαλλικά αυτό είναι) και κοτόπουλο.

Τα βράδια για αυτή την κατηγορία έχουν έναν και μόνο σκοπό, την ανεύρεση συντρόφου κομώτριας δυτικών προαστίων. Όσο πιο ξανθό το μαλί τόσο πιο ψηλά στην ιεραρχία των ποθητών γυναικών για τους κάγκουρες. Αυτή βεβαια η κατηγορία γυναικών αξίζει ένα άρθρο απο μόνη της.



Ας δούμε όμως πιο αναλυτικά σε τι κατηγορίες χωρίζονται οι Κάγκουρες:


  • Kaguras luminal. Είναι ο γνωστός σε όλους μας Καγκουρας Φωτεινούλης, αυτή η κατηγορία είναι άμεσα αναγνωρίσημη απο χιλιόμετρα μακριά χάρη στο πλήθος LED που έχουν περίτεχνα προσαρμοστεί σε κάθε γωνιά του αυτοκινήτου. Με την κατάλληλη άδεια οδήγησης διαστημοπλοίου ο καθένας μας μπορεί να προστεθεί σε αυτή την κατηγορία.

  • Kaguras soundilius. Είναι ο γνωστός σε όλους μας Κάγκουρας Ντάπα-Ντούπας, αυτού του είδους ο κάγκουρας γίνεται άμεσα αναγνωρίσημος μέσω της αίσθησης της ακοής. Από απόσταση μεγαλύτερη του 1 χιλιομέτρο μπορεί να αναγνωριστεί ως αγέλη αφηνιασμένων αλόγων ή παρέα αδερφών στην πένα έτοιμες για βραδυνή έξοδο στο Fou. Μην σας μπερδεύει αφενώς δεν θα δείτε άλογα στην Αθήνα, και αδερφές στο μπουρνάζι δεν πηγαίνουν, εκτός απο καμιά ηλίθια αλοδαπή που θα βρέθηκε καταλάθος.

  • Κaguras Fragalius. Eίναι ο Καγκουρας Φραγκάτος, αυτή η κατηγορία εδώ και χρόνια προσπαθεί να αποποιηθεί αυτό το χαρακτηρισμό. Έχουν μετακομήσει απο το Μπουρνάζι και μένουν στην upper class συνοικία της Χρυσούπολη. Πούλησαν το φτιαγμένο Daewoo Lanos (αφού πρώτα η γυναίκα ξήλωσε τα LED να τα βάλει στο χρυσό Χριστουγεννιάτικο δέντρο του κομωτηρίου) και αγόρασε Skoda Octavia RS, με ζάντες της μάνας του και αεροτομή απο ένα παρατημένο Concorde που βρήκε στο αεροδρόμιο του Σαρλς Ντε Κωλ του Παρισιού όταν πήγε για να ανέβει ακόμα μια κλάση στην σκληρή υψηλη κοινωνία των βορείων προαστίων του Περιστερίου. Οι υπόλοιπες κατηγορίες Καγκουριών τους απαντάνε με "Once a Kagur, always a kagur"

  • Kaguras Salonikius. Αυτή η κατηγορία χαρακτηρίζει και ξεχωρίζει του Κάγκουρες της νύμφης του θερμαϊκου απο γεωγραφικής άποψης. Αυτά τα καρντάσια καγκούρια μπορώ να σας πω οτι το θεαμάτικό τους χαρακτηριστικό είναι οτι κάτω απο την μαγκιά κλανιά υπάρχει μια φοβερή ψυχή. Κατα τα άλλα είναι ενας συνδιασμός του Kagura luminal & Kagura soundilius με 10 τόνους πιο βαρύ "λ". Τους συναντάς διάσπαρτους σε παρακμιακά μπαράκια στις συκιές, αλλά και Σάββατο βράδυ σε χαϊ κλας μπαράκια όπως το Shark.

Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2007

Θεωρία του Xipakiou #1 Οι Αγγλοσάξωνες δεν ξέρουν τσιμπούκια.

Η λέξη blowjob προέρχεται απο την ένωση των blow και job, τα οποία στην ελληνική γλώσσα σημαίνουν φυσάω (ρήμα) και εργασία (ουσιαστικό). Αυτή η λέξη περιγράφει την πεολειχία, ένα άθλημα διαδεδομένο σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης.




Στις μέρες μας είναι γνωστός ο παραλληλισμός που έχει γίνει του στοματικού έρωτα προς έναν άντρα με την ξενική λέξη blowjob, παρόλο που για μένα η λέξη τσιμπούκι είναι πιο εμπνευσμένη.


Αλλά η πεολειχία όπως όλοι ξέρουμε δεν έχει καμία σχέση με το φυσάω, αλλά με το ρουφάω. Όποτε αναρωτιέμαι ποια/ποιος αγάμητη/αγάμητος που δεν έχει δει πέος να απολαμβάνει την φροντίδα του υγρού στόματος έκανε αυτό το παραλληλησμό.


Το συμπέρασμα είναι, όταν οι Ελληνες πέρναν τσιμπούκια οι μαλάκες οι Αγγλοσάξωνες νομίζαν οτι πεολειχία είναι οταν το φυσάς.


Ρούφα μαλάκα Αγγλε ρούφα.

Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2007

Ξαναφτύστε με γιατί με ξαναμάτιασαν οι καριόλες.


Αρχίκα προς υπεράσπιση του φανταστικού μου εαυτού, όχι δεν είμαι μαζοχιστής που γουστάρει να το φτύνουν και να τον χτυπούν. (αυτό για να προλάβω τις κακές γλώσσες και τα κακα πληκτρολόγια, ξέρεις εσυ ποιος είσαι).

Επίσης να δηλώσω εδώ στο βήμα που μου προσφέρει το blogspot που τόσο αγαπάω, οτι αμα μάθω ποιές είναι αυτές οι καριόλες που με έχουν ματιάσει θα τους ξεριζώσω τα εξτένσιονς (σίγουρα καρακαταβλαχαρες με ροζ εξτενσιονς θα είναι........sei siguro).




Το Σάββατο λοιπόν είπα σα παιδί και γω να περάσω όμορφα, μετά την δουλειά έτρεξα με το αυτοκινητακι μου (που προσφατα ειχε τρακάρει ενας τύπος με μπλε λαμπακια στο καγκουροαμαξό του) στο mall γιατι ως γνωστον all to the mall baby οπότε πήγα και σε 40 λεπτα είχε ψωνίσει ολα τα δώρα που ήθελα. Μετά πήγα στην πολυαγαπημένη μου φίλη την Σ. η οποία μου έκανε ένα update πάνω στο τι συμβαίνει στο κοινωνικό μας κύκλο. Στο όλο σκηνικό εμπλεκεται ενας γκόμενος δικός της, ενας πρωην δικός μου, 2 γονείς που εκαναν σχέση εκτος γάμου προκαλώντας διαζύγιο, μια ψυχολόγος, ναρκωτικά, μια τραγουδίστρια, ενας κιθαρίστας, πολλές πρωην του κιθαρίστα. Τελικά 2 πράγματα καταλάβα μαζί με την αγαπημένη μου φίλη: 1ον Τα έχουν κάνει όλοι πουτάνα εκτός απο μας, αλλα παρόλα αυτα εμεις επιρεαζόμαστε αρκετά 2ον Ο φίλος μας ο Ν. που σπουδάζει Λονδίνο συνεχίζει να είναι ενα γκομενάκι στο δικο του κόσμο που πινει μπαφους παιζει προ και γαμάει γκομενακια, και περνάει μια χαρά.

Τέσπα, φευγω απο Σ. και πάω να πάρω την Α. την πολυαγαπημενη μου φίλη εξ Μιλάνου, την παραλαμβάνω ζω και ενα μινι δράμα με την μανα της λεγοντας μου "Πες της βλαμένης να χωρίσει το μαλάκα, και να βρει κανα βλακα Ιταλό να πηδιέται μόνο....." και πάμε στο Μαγκαζε οπου συναντήσαμε πολλούς αγαπημένους φίλους-μπλογκερς.

Περάσαμε πολύ όμορφα, ήπια ενα dry martini.

Φευγουμε στις 2, κίνηση στην Αθηνάς, κόβω να βγω απο πλ. Κοτζια. Αλκοτέστ.

Φυσάτε κύριε;

Φφφ

Ποιο δυνατά

ΦφφφφφΦΦΦΦΦφφφφφ

Ποιο δυνατά...

Σορύ συνήθως το λειτουργώ αντίστροφα... (δεν το είπα αυτό ειπαμε μονο ενα ποτο ειχα καταναλώσει)

Περάστε δεξιά εχετε υπερβεί κατα πολύ το οριο.

Πάω ξαναφυσάει αλλά αυτη τη φορά σε καλάμακι.

ΦΦΦΦφφφφφφφφφφφφφφφ είχα μάθει πια και το φύσαγα καλά το εργαλείο.

Οριο 0,24 And the winner is...........................Xipaki with 0,36 points....

hip hip

HUREYYYY

Τους λέω (σοβαρός δεν γλύφω εγώ είμαι κύριος), ένα ποτό έχω πιει πολισμάνε αλήθεια, απλώς δεν έχω φάει όλη μέρα γιατί εμαθα οτι επεστρεψε το cocain sic στη μόδα και θέλω να γινω τρελός τουϊνκαρος.

Δεν κατάλαβε ο βλάχος μου λέει θα περιμένετε εδώ για 15 λεπτά και θα ξανα-κάνετε φφφφφ....

Όσο το 15 γινόταν 45λεπτό γιατί η μισή Αθήνα πίνει το κώλο της, εγώ παρατηρούσα τους μπάτσους. Ενας παχουλός μπούλης είχε το μαραφέτι που φύσαγε, ενας βαρβατίλας το έπαιζε πολύ ιστορία και μπατσαρία, και αυτός που έκοβε τις κλήσεις ήταν ικανός να αφιερώσει ολοκληρο φωτο-ροματζο ο ethan για αυτόν.

Περνάει μεσα στο πουτσοκρυο το 45 λεπτο.

Φυσάτε.....

τουρ τουρ φφφφφ τουρ τουρ

Ποιο δυνατά παρακαλώ.

Τι πιο δυνατά αγάπη μου, έχω γίνει μπλου μαρέν απο το κρυο.

Σας παρακαλώ ας τελειώνουμε.

Φφφφφφφφφφφφφφ

Κοιτάω το μηχάνημα. Αγωνία τέτοια δεν είχα ουτε για τις εξετάσεις στην σχολή Πανελλήνιες μαζί.

0,19

0,20

0,21

0,22

0,23

0,24

Αυτό ειναι το όριο αμα το ξεπεράσετε ακινητοποίηση οχήματος, κλίση και 5 points.

ΚΑι ναι υπάρχει Θεός σταμάτησε εκεί, απο πίσω βγήκαν Βραζιλιάνοι χορευτές πήρα το μικρόφωνο και άρχισα να τραγουδάω "Let the sunshine in" φιλώντας τον ωραίο μπάτσο.

ΥΓ. Όσες φορές μου έχουν συμβεί κουλα τα Σαββατόβραδα (βλ. total blackout at gazi, τρακάρισμα, αλκοτεστ) έχω συναντήσει κάποια συγκεκριμένα άτομα.....τυχαίο........;;;;;

Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2007

Μου την δίνει το σύμπαν όλο.

Αρχικά θα ήθελα με αυτό το ποστ να εγκαινιάσω μια ολοκαίνουργια κατηγορία άρθρων, τα οποία θα κυκλοφορούν κάτω απο την ταμπελ' "Τα νέα του καμπινέ". Όλοι μας , ας μην το παραδεχόμαστε, τις καλύτερες ιδέες τις έχουμε κατα την διάρκεια της πιο σημαντικής μας ,για την ζώη μας, λειτουργίας μετά το σεξ, το χέσιμο.

Μέσα στο Χ-mass spirit σαν παιδί και γω αποφάσισα να γράψω τι με εκνευρίζει σε σημείο να μου πέφτει το ποπουδόχαρτο απο τα χέρια:

  1. Όλοι όσοι δουλεύουνε το προβλεπέ ωράριο 9 με 5 από Δευτέρα ως Παρασκευη, και συν αυτό μπορούν να κάνουν διακοπές το χειμώνα. Προσπαθώ να μην έχω φίλους που δουλεύουν λιγότερες ώρες απο μένα, αλλά νιώθω υπερβολικά μόνος. Κάτι μου λέει οτι θα κάνω το κώλο παξιμάδι και θα αποκτήσω φίλους, που θα μου περιγράφουν πόσο ωραία πέρασαν στις διακοπές των X-mass ενώ εγώ δούλευα 8,30 το πρωϊ με 9,30 το βράδυ.
  2. Τις κυρίες που μου πουλάνε μούρη στο μαγαζί με όλη την πραματεια του αράπη-ταμ-ταμ-ταμ πάνω τους, αλλα δυσκολέυονται στο 100 ευρω. Αγάπημένη μου ατάκα "Μα εσείς με μια τσάντα Gucci που στο Μιλάνο βρήκα 1300 ευρώ, πρέπει να έχετε αυτό το προϊον" Εντωμεταξύ κουκλίτσα μου αμα η τσάντα Gucci, παπούτσι Prada, και παλτό D&G ήταν γνήσια τότε το νύχι σου δεν θα ήταν λες και έσκαβες τα ζαρζαβατικά σου. Σταγδιαλα ψωνάρες πότε θα βάλετε στο μυαλό σας οτι δεν είναι οι φίρμες το θέμα αλλά το στυλ.
  3. Τα μπλε λαμπάκια Σταρ Τρεκ που βλέπω καθημερινά σε φταιγμένα wannabe racing car αυτοκίνητα, τα οποία με κάνουν να μπερδεύω την Θηβών με τον αεροδιάδρομο του Λευτέρη του Βενιζέλου.
  4. Τα εικονίδια που έχουν κατακλύσει τα messenger των Ελλήνων. Αμα γλυκιά μου βάζει εικονίδια φρόντισε έτσι την συντόμευση ώστε όταν γράφεις κάτι μη μου βγαίνει το εικονίδιο σα πουτσα στη μέση και πρέπει εγώ να κάνω αποκρυπτογράφηση. Η το θαυμαστικό το καταλαβαίνω και μικρούλη, μη μου το βαζεις κόκκινο τεράστιο και να αναβοσβήνει λες και είμαι σε μπουρδέλο.
  5. Που δεν εχω κανένα απολύτως θέμα, και γράφω ψυχοσωματικές παπαριές, ή άρθρα που υποβιβάζουν το προφίλ ως ενα σκεπτόμενο άτομο. Ααα και που βαριεμαι τοσο πολυ που δεν βάζω και μια εικόνα έτσι για να μην είναι ξερό.

Αυτά μόνο κατα τα άλλα είμαι αξιαγάπητος.

Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2007

Φτύστε γιατί με έχουν ματιάσει οι καριόλες.


Δεν έχω τίποτα σημαντικό και βαρύγδουπο να πω. Απλά αύριο θα πάω να πάρω το αμαξάκι μου το οποίο ήταν στο συνεργείο για ενα facelift αφού αποφάσισε ενας μ@λ@κας (sic) να μου το κάνει αυτοκινητάκι της Adam's Family. Οπότε μπλε ματάκι θα φορέσω γιατί πολύ γκαντεμια έχει πέσει......
Αχρηστη πληροφορία το Γκαντέμης βγαίνει απο τις λέξεις God damn it......godamnit.....godamit.....gademis...... εεεε?? εεεε?? Δεν είμαι να με λατρεύεις με τόσο μυαλό που έχω;

Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2007

tnx

Προσπαθώ να μη το δείχνω αλλά περνάω την πιο δύσκολη περίοδο της ζωής μου. Ναι έχω την υγεία μου, ναι έχω την οικογένεια μου, εχω και τους αγαπημένους μου φίλους. Δεν έχω την ηρεμία μου, δεν έχω τα νεύρα μου σε καλή κατάσταση. Έχω ξεκαθαρίσει σαν άνθρωπος αλλά έχω πολύ δρόμο ακόμα. Έχω την αισιοδοξία μου όπως πάντα, αλλά τα όρια μου τείνουν να ξεπεραστούν. Δεν είμαι εγώ, όσοι με ξέρουν λίγο καιρό δεν έχουν δει εμένα πραγματικά, έχουν δει εναν άνθρωπο που προσπαθεί να σταθεί στο ένα πόδι γιατί το δεύτερο του το έχουν κομένο.



Να σου πω όμως; Έχω φίλους, έχω ανθρώπους που μου δίνουν δύναμη. Με βοηθάνε να βγάζω τον πραγματικό μου εαυτό έξω, έστω και για λίγο. Δε μπορώ να περιγράψω πως νιώθω όταν κάποιες όμορφες ψυχές μου δίνουν κουράγιο να συνεχίσω να γίνομαι καλύτερος.



Μ. "Σήμερα σε σκεφτόμουν πολύ έντονα φίλε, ελπίζω να σαι καλά. Σε αγαπώ ρε φιλάρα"



Β. "Καλημέρα καυτό σεκση πιτσιρίκι, μεγάλε καυλερωτα της ζωής μου. Είσαι το πιο καυλα ομορφοπαλίκαρο των προαστίων"



Β. "Καλή βδομάδα καυλα παλικάρι της ελληνικής ιστοσφαιρας! Καλό κουράγιο"



Ο Β. φροντίζει κάθε Δευτέρα να μου φτιάχνει την βδομάδα με τα πιο ανεβαστηκα sms...



Σ. "Θέλω να γίνω πάλι η πριγκιπισσα σου, να πάρω το μαγικό μου ραβδάκι και να σε κάνω πάλι ήρεμο, χαμογελαστό και χαρούμενο με χρυσόσκονες και νεράϊδες να πετούν γύρω απο το ομορφό σου κεφαλάκι"



Σ. σου το χω πει, παντα είσαι η Νεράϊδα μου.......Principessa Bella S. σας αγαπώ όσο τπτ.

A. "Μου λείπεις, θέλω να πάρω το αεροπλάνο να ρθω να σε κάνω μια αγκαλιά να σε σφίξω να κλάψουμε παρέα και να γυρίσω. Σε αγαπώ"

Α. μου είσαι το ενα και μοναδικο μου πατουσάκι, είσαι η γυναίκα της ζωής μου. Σε αγαπώ.

Αυτά είναι λίγα μυνηματάκια που πέρνω και με φορτίζουν με αγάπη. Μαλάκα πόσο σημαντικοί είναι οι φίλοι;

ΥΓ ++++++++thoughts.....Ολα θα φτιάξουν για μένα, δε το ξέρω, αλλά θα το προσπαθήσω και θα τα καταφέρω.....

Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2007

live your myth in gayzi

Οι gay έχουν γούστο, ΝΟΟΟΟΟΟΟΤΤΤ




Τα ΜΜΕ κύριοι και κυρίες μου μετά από πολλά χρόνια υπόγειου πρόμο με απώτερο σκοπό να κάνει όλους τους νέους ομοφυλόφιλους (δεν τα πάει και άσχημα), μας έχουν δώσει μια άποψη για το πως είναι η κοινωνία των ομοφιλοφύλων. Ψέμα, και προπαγάνδα των ΜΜΕ για την υπόγεια παρακίνηση των νέων μας στα σκοτεινά πίσω δρομάκια της ομοφυλοφιλίας.



Τόσα χρόνια έχουμε κάποια ιδανικά, μεγαλώσαμε με την εικόνα του gay ως του απόλυτα χαρούμενου ανθρώπου, με απαράμιλο γούστο, και μια αίσθηση ευρωπαϊκή.


Είναι όμως έτσι; Το ευτυχισμένο gay ζευγάρι στην γνωστή γαλότσα-ταινία Next best thing ανταποκρίνεται στα ελληνικά δεδομένα; Ή μήπως εδώ τα ελληνικά ζευγάρια ακούνε σκυλάδικα, ξύνουν την μύτη τους στα φανάρια, χουφτώνουν τα αρχίδια τους γιατί του κόβουν;


Δεν θα σας ζαλίσω με παπαρολογίες, απλα θα σας παραθέσω την εικόνα που έχουν όλοι στο μυαλό τους για τους ομοφυλόφιλους άντρες, και την πραγματικότητα.


So how "gay" are gay men in Greece?



Fiction/illusionary Gay

This is what you really get/The truth behind the myth


  • Όλοι είναι όμορφοι, λες και έχουν βγει απο τσόντα, με σώμα που λιώνει κάθε μέρα στα γυμναστήρια.


  • Κάποια στέκια σε βοηθούν να διατηρήσεις αυτή την εικόνα, αλλα στη πραγματικότητα θα βρεις κάθε είδους άνθρωπο. Θα βρεις πολύ αδύνατους, γυμνασμένους, XL, XXL, XXXXL, άλλοι θα μυρίζουν όμορφα, άλλοι θα ζέχνουν.






  • Οι ομοφυλόφιλοι είναι άνθρωποι διαβασμένοι, που παρακολουθούν τα θεατρικά δρώμενα, και δεν χάνουν παράσταση στο μέγαρο.


  • Νταξ, μη γίνω και ξυνήλας. Αμα πας θέατρο γιαγιάδες θα δεις και gay. Στο μέγαρο δε πολυπατάνε γιατί άκουσα οτι ξύπνησαν τα βιζόν και τα λοιπά ζώα των Κυριών του Κολονακίου και τρόμαξαν. Βέβαια δεν θα δεις κανέναν στο δελφινάριο (εκτός απο κουλές & κρυφοgay που πάνε για ξεκάρφωμα), αλλα όπου παίζει γυμνός κώλος (μιλάει δε μιλάει, χεστήκαμε) το νέο κυκλοφορεί σαν την έμπολα στις καλές της εποχές.






  • Στα κλαμπ παίζει μουσικάρες, electro, progressive, tech και όλοι χορεύουν φοβερά όλο κέφι.


  • ΜΠΟΥΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Ναι και γω έτσι νόμιζα μέχρι που πήγα στο Fou και άκουσα Μακρόπουλο.






  • Όλοι οι ομοφυλόφιλοι έχουν πολλά λεφτά, απλώς δεν τα δείχνουν γιατί είναι άνθρωποι με βάθος και επίπεδο και δεν θέλουν να επιδεικνύουν τον πλούτο τους.


  • YEah right αμα χρυσό μου ξόδεψες 400 ευρώ για τις κασετίνες με όλες τις σεζόν απο sex and the city & desparate housewives, και άλλα τόσα για κρέμες πως να σου μείνουν λεφτά; Φτώχός και πούστης, αλλά το παπούτσι δέρμα απο αλογάκι της παναγίας.






  • Οι gay είναι οι πιο ανοιχτόμυαλοι άνθρωποι που δεν θα κατακρίνουν κανέναν, και θα σκύψουν στο πρόβλημα σου.

  • Εεε; Τι; Μμμ για αυτό δεν επιτρέπουν τις τραβεστή στα gay clubs του Γκάζι. Δυστυχώς υπάρχουν πολλοί που είναι πιο στενόμυαλοι απο τους παπούδες μου. Προσοχή άλλο να κάνεις μια είδους κοινωνική κριτική (κάτι που όλοι αγαπάμε) και άλλο να απομονωνεις κάποιον.



  • Οι gay έχουν θέσεις σε σημαντικά πόστα και ελέγχουν το κράτος, την μόδα, τα ΜΜΕ. Σε λίγο θα μας κυβερνούν όλοι. (Σε μια αδιάφορη παρέα ακουσα αυτό, ή περίπου έτσι. Είναι μια άποψη που υπάρχει έντονα στα μυαλά των Ελλήνων.)

  • Μμμμμ σίγουρα life is so fucking easy when you're gay.

Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2007

megaron plus "Έκθεση Κλιμτ, Σήλε, Κοκόσκα"

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της σειράς Megaron Plus μια έκθεση με αριστουργήματα από το Μουσείο Λέοπολντ της Βιέννης, μία περιήγηση στον κόσμο της «αυστριακής άνοιξης», του κινήματος που επηρέασε καθοριστικά την εξέλιξη του μοντερνισμού ξετυλίγεται μέσα από περίπου 70 έργα των δημιουργών-εκπροσώπων του παγκοσμίου ενδιαφέροντος καλλιτεχνικού κινήματος. Την επιμέλεια της έκθεσης έχει η κριτικός τέχνης Έφη Ανδρεάδη (23/10-30/12, καθημερινά: 10:00-18:00, Μέγαρο Μουσικής, Φουαγιέ Ισογείου, 210 7282000).

Χτυπάει το πρωι το τηλ ενώ είμαι στη δουλειά, και μου λέει η Σ. οτι θα πάει στην εκθεση και αν είναι να πάω. Σαφώς ξεχασε οτι είμαι απο αυτούς που δουλεύουν ΚΑΙ Σάββατα.

Αμα καταφέρω να σηκωθώ αύριο να μαζέψω το αξιολύπητο εαυτό μου, φορέσω ότι πιο μάλινο έχω και πάω ΜΟΝΟΣ μου στην έκθεση, θα σας δώσω και αναλυτικές πληροφορίες.

Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2007

Γουίθ γουάτ άϊ ρίλυ γκετ ντράνκ;

Ένας ντισκ-τζόγκέϊ μου ζήτησε να σας παραθέσω τα πράμματα που με μεθάνε πραγματικά.


Εμένα να σας πω αυτές οι μαλακίες μου την δίνουν στα νεύρα τα βρίσκω βαρετά και ανούσια, αλλά επειδή το παλικαράκι αυτό το πάω (οχι δε το φέρνω) θα απαντήσω με σοβαρότητα στόμφο και αξιοπρέπεια αντίστοιχη με του Καρβέλα.





Λοιπόν μεθάω πραγματικά με.......



Με τα ποτάμια, μου προσφέρουν μια απίστευτη γαλήνη και ηρεμία. Σαν φοιτητής σε μια πόλη με ποτάμι, πέρναγα ώρες σε παγκάκι χαζεύοντας τα ήρεμα νερά να χαράζουν την πορεία τους στον κάμπο.
Με το dry martini..... Κοκτέϊλ κωλόβλαχοι μπάρμαν.....όποτε το ζητάω μου βάζουμε το martini dry.....ουστ....το καλύτερο το έχω πιει σε ένα art cafe στην Ζάκυνθο καντά στην πλατεία του Αγ. Μάρκου, και σε ενα μπαράκι στο Μιλάνο.
Η θέα της Αθήνας απο ψηλά, όπου έχει θέα και χάζι είναι το αγαπημένο μου μέρος.
Τhierry Mugler- B men..... Ακαταμάχητο άρωμα. Δεν το φοράω γιατί θα μου όρμαγα με περίεργες συνέπειες.........
.
.
.
.
Με την σειρά μου εγώ τώρα ζητάω απο τους παρακάτω να γράψουν με τι πρήζονται.
.
.
.
moodygirl
revqueer
bibi my darling
gsus
provato
.
.
Μη περιμενεται να βάζω λινκ σε κάθε όνομα, κουλές είστε;

Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2007

love her....my little elf....shadow

foto by me at easa 2007 elefsina

Love her
love her from the spring time
love her for the days that you live
Kiss her
kiss her when she's laughing
kiss her for the nights that you love
And you will know
how very special it is to love her
and she can feel
the loving grow with every day you live
Raining Pleasure (Manos Hagjidakis) - Love her

Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2007

Gademia-Xipaki, 0-1

To Σάββατο είπα σα παιδί και γω, να βγώ να χορέψω και να περάσω καλά. Δε το είπα σε κανέναν οτι θα βγω μη με ματιάσουν το παλικάρι και ξανακοπεί το ρεύμα σε όλο το Γκάζι.

Τι το θέλα; Ας κοβόταν το καριόλικο, κάπου στην Αθήνα μαλάκας τεραστίου βεληνεκούς με φτιαγμένο και ντεμέκ αυτοκίνητο περνάει ελαφρα την καρδία ενα σήμα που γράφει STOP......αυτός προφανώς το πέρασε διαφημιστικό για στόρια στη Λάρισα. ΣΤΟΠ ρε βλάχο οχι στορ. Τέσπα πατάω φρένα με τόση δύναμη που παραλίγο να φρέναρα με τα πέλματα, σαν τον Φρεντ Φιλστόουν (οι κακες γλώσσες θα πούνε οτι του μοιάζω κιόλας), αλλά δε σταμάτησα και καρφώθηκα πάνω του.....Μη σας τα πολυ λέω στραπατσάδα το αμάξι, αλλά ηθικό ακμαιώτατο......δεν θα χάλαγα την βραδιά μου για ένα μάτσο σίδερα...βγήκα πέρασα πολύ όμορφα, όπως και η Κυριακή μου πέρασε όμορφα.


Πήγα λοιπόν σήμερα το αυτοκίνητο στο συνεργείο και μου λέει...."Φίλε μου, παίζει να μην το χεις για τις γιορτές"

xipaki stays malakas.......

"Τι λες ρε συ; Εναν προφυλακτήρα θα κουμπώσετε ένα φανάρι και το καπό θα φτιάξετε, δλδ αμα ήταν χειρότερα θα το φτιάχνατε το Πάσχα;" είπα εγώ.....

Γκρρρρ δλδ.........

Πάλι καλά υπάρχουν άτομα που θα ταχθούν στο πλευρό μου για να απαιτήσω την γρήγορη επισκευή του τουτουνιού μου ώστε να ξαναχτυπήσω τα streets......

xipaki
ethan

Αααα δε σε ειπα το κορυφαιο, πηγα το αμαξι συνεργειο και μαλλον δεν θα το εχω γιορτες, τους γαμησα αν σε 1 βδομαδα δεν ειναι ετοιμο!!!!!!

kai meneis kai konta kentro
NOT

Θα μαζέψω ολη τη συμορια με τα ροζ

Nai kale 8a paroume tis lak taft sto xeri kai 8a pame na tous psekasoume

Ναι

na na na

και θα ειμαι εγω μπροστα με το ροζ κολαν, και θα φωναζω "καμ ον γκιρλς λετς γκετ δεμ"
και η τιβι θα μας εχει σλόου μόσιον

kai apo pisw 8a kanoume iaxes
hahahahaahha

Αχαχαχαχα σαν οι ελληνιδες ζηνες

kai epomeno vima lamperi emfanisi stin tatiana....


Με συγκίνησε μπορώ να πω η συμπαράσταση του συναδέλφου μπλόγκερ......Ethan to the rescue once again.


Αδερφές και Αδέρφια μου (πλεονασμός το 2ο) όλοι μαζί την Παρασκευή έξω απο την αντιπροσωπία του αυτοκινήτου μου, να διαμαρτυρηθούμε για την παράνομη κράτηση του αυτοκινήτου στα έγκατα του συνεργείου.





FREE XIPAKI-TOYTOY

Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2007

agony

photo taken by me at easa 2007 elefsina (European Architecture Students Assembly)

Am i gonna be all right?
No i'm not gonna be all right
Nothing is all right now
Am i gonna see the sun come up?
Or am i going down?
'cause every day i'm here
All i feel is sheer
Agony

Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2007

Bulgarian male model Όπως λέει και μια φίλη μου "Πίτσες Βιλγαρίας"

Και όμως ναι........βρήκα αυτό το βίντεο στο γιου τιούμπι καταλάθος ψάχνοντας για κουλτουριάρα μουσική.......γκουχου.....

Έχω πεθάνει στα γέλια με τα θεϊκα εσώρουχα που του χουν βάλει. Αν οι Βούλγαροι όντως φοράνε θόνγκς τότε αϊ ρεστ μάϊ κέϊς........ Να προσθέσουμε την "τελεια" μουσική που μας μεταφέρει στα αυτοσχέδια ρέϊβ πάρτυ (άϊμ σοοοοου όβερ ιτ), και την μέτρια φάτσα του.




Περίμενα καλύτερα γείτονες......γιου γκο Μπούλγκαρς.....

Αμα θέλετε μη το δείτε όλο......ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ....ΠΡΕΠΕΙ....

Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2007

Η απέραντη λιακάδα ενώς καθαρού ρουθουνιού. based on a true story.

Μια φορά και ενα καιρό, ήταν η Τούλα η μυτούλα, και ζούσε σε ένα μικρό προάστιο της Αθήνας. Η Τούλα ήταν απο μικρή μια χαρούμενη μυτούλα που της άρεσε να απολαμβάνει τα αρώματα της φύσης, να τρέχει στην φύση και ας έκλαιγε μύξες για μέρες μετά.





Μια μέρα η Τούλα η μυτούλα έπινε καφέ με την Τόνγκα την μυτόνγκα, μια φιλενάδα της ψηλή και άχαρη απο την Σουηδία η οποία την ζήλευε επειδή η Τούλα η μυτούλα έχει της χάρες της μεσογειακής αισθησιακής με καμπύλες μύτης. Η Τόνγκα η μυτόνγκα λοιπόν, που αφορμή έψαχνε, παρατηρώντας την Τούλα την μυτούλα να καπνίζει της λέει:





-Τούλα χρυσό μου, πως μπορείς και βγάζεις τον καπνό μόνο απο το ένα ρουθούνι;


-Τι εννοείς χρυσό μου Τόνγκα;


-Όταν βγάζεις τον καπνό βγαίνει μόνο απο το ένα ρουθούνι.


-Νταααααα, μα είσαι ΤΟΟΟΟΣΟΟΟΟ ηλίθια Τόνγκα μυτόνγκα; Όλες οι μύτες έχουν το ένα ρουθούνι πάντα κλειστό.


-Χρυσό μου, η μάνα σου έχει και άλλη έξυπνη στο σπίτι; Η μόνο εσένα έχει να θαυμάζει; Ρε συ όλες έχουμε και τα 2 ρουθούνια σε λειτουργία.





Η Τούλα η μυτούλα τα πήρε ρινική κοιλώτητα με αυτό που της είπε η Τόνγκα, την έγραψε στις παλιές της ρουθουνό-τριχες και έφυγε.





Στο δρόμο σκεφτόταν, όλα αυτα που της είπε η άσπονδη και ζηλιάρα φίλη της. Στο μυαλό της γύρναγε η τρομαχτική μορφή της Τόνγκας της μυτόνγκας να γελάει δυνατά, ανοιγοκλείνωντας τα σιχαμερά γεμάτα τρίχες ρουθούνια της. "Δεν μπορεί να είναι αλήθεια, δε μπορεί να είμαι ανάπηρη" σκέφτηκε, και αποφάσισε να πάει σε έναν γιατρό.





Έψαξε και βρήκε το καλύτερο, το Dr Κλόυνης στρογγυλορουθούνης.





-Καλημέρα γιατρέ Κλούνη στρογγυλορουθούνη.


-Καλημέρα, εσεις πρέπει να είστε η Τούλα η μυτούλα, σωστά;


-Ναι γιατρέ μου.


-Ποιο είναι το πρόβλημα, ομορφη κυρία μου;


-Δεσποινής γιατρέ.......


-Αααα εντάξη λοιπόν αγαπητή δεσποινής Τούλα. Ποιο είναι το πρόβλημα;


-Γιατρέ, δε ξέρω αν έχω όντως κάποιο πρόβλημα, ήρθα σε σας να το δείτε. Μια φίλη μου εμμέσως πλην σαφώς με είπε ανάπηρη, και ότι όλες οι μύτες χρησιμοποιούν και τα 2 ρουθούνια. Είναι αλήθεια γιατρέ;


-Βεβαια αγαπητή μου. Μην μου στεναχωριέστε, είναι κάτι που θα λύσουμε.


-Πως γιατρέ μου;


-Πρώτα θα κάνουμε μια μικρή εξεταση. Θα ψεκάσω αναισθητικό στα ρουθούνια και θα σας βάλω μέσα μια μικροκάμερα για να δω ποιο είναι το πρόβλημα.





Κάθησε η Τούλα η μυτούλα, έτρεμε ολόκληρη όχι λόγω της εξέτασης μόνο αλλα και επειδή ο Κλούνης ο στρογγυλορουθούνης είναι η πιο ωραία μύτη που εχει δει ποτέ.





Ο γιατρός έχωσε το εργαλείο του πρώτα στο ένα ρουθούνι, η Τούλα ούτε που το κατάλαβε.


Όταν όμως το έβαλε βαθιά στο άλλο, ένιωθε έναν απίστευτο πόνο καθώς το 2 mm εργαλείο του γιατρού έβρισκε εμπόδια στο κόλπο του ρουθουνιού της.





-Χμφ......ναι είναι ολοφάνερο αγαπητη Τούλα.


-Τι γιατρέ μου; Είναι σοβαρό; Θα μου βάλετε τεχνητό χρυσό ρουθούνη;


-Ηρέμηστε κυρια Τούλα μυτούλα, δεν είναι τίποτα απλώς έχετε στραβό διάφραγμα, βασικά πολύ στραβό διάφραγμα. Μια μικρή επέμβαση με λεϊζερ και θα αναπνέεις κανονικά όπως και οι υπόλοιπες μύτες.


-Αλήθεια γιατρέ; Δλδ θα μπορώ να αναπνέω απο και τα 2 ρουθούνια και να γεμίζω με οξυγόνο;


-Ναι, δεν έχεις ιδέα πόσο πιο ωραία θα νιώθεις. Λοιπόν σου κανονίζω την επέμβαση για μετά τις γιορτές.


-Εντάξει γιατρέ, σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Τωρα μια όμορφη μυτούλα τι θα μπορούσε να κάνει σε εναν όμορφο γιατρό σαν και σένα;


-Χμμμμ κυρία Τούλα, πολλά πάρα πολλά......

Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2007

Bernhard Willhelm & Francois Sagat


Την Κυριακή που μας πέρασε πήγα να πιω ένα καφέ (ψέμα για καφέ πήγα ποτό ήπια) με κάτι αντιπαθητικά πλάσματα της μπλογκόσφαιρας. Στα χέρια μου λοιπόν κρατούσα το νέο τεύχος του FLAUN+ το οποίο είχε ένα άρθρο για τον γνωστό gay πορνοστάρ (τύπου δουλεύω σε συνεργείο είμαι γεμάτος γράσα και μούσκουλα) Γάλλου Francois Sagat. Τους έδωσα λοιπόν ένα hint, οτι θα ανέβαζα ένα αρθράκι για τον Γάλλο S-expert της τσόντα.





Λάθος, αγόρασα ένα άλλο περιοδικό το ιταλικό The End που μου έδωσε την ιδέα να συμπεριλάβω μαζί με την τσόντα και τέχνη-μόδα. Γιατί αγαπητά μου πλάσματα δεν είμαι ένας ρηχός και ανούσιος άνθρωπος αλλα ένας άνθρωπος που έχει επίπεδο (δάπεδο θα πουν οι κακές γλώσσες) και IQ (ραδικιού θα κλάσουν οι κακοί κώλοι).

Έχουμε λοιπόν την κολ(σ)εξιον του summer 2008 του Bernhard Willhelm την οποία παρουσιάζει σε 12 φωτογραφίες ο Francois Sagat.

Ο Bernhard μετά απο τους mountaineers της προηγούμενης σεζόν, μας εκπλήσει με μια συλλογή απο σούπερ-ηρωες και μαχητές ντυμένους σε μια μίξη απο στενά κολάν, στρατιωτικές μπλούζες, 80'ς φόρμες και streetwear, πάντα όμως με προσοχή στην ανατομικότητα (!)

Ακολουθεί συνέντευξη του ίδιου.




How would you describe your collection?


It's about dicks and asses.....




Why Francois Sagat?

Francois has forced his own body as though it were an art object or sculpture: his own creation of himself. He studied at the Studio Bercot of Paris and before giving himself to pornography he was assistant to Carin Roitfeld. I liked the direction from fashion to porn and back.



What is it in sex that inspires you so much?

The collaboration is a real secret: it frees new energy. And yes, a design comes out better when it is linked with an erotic throught or sensation. Sex makes me smile and it makes me want to create.



Would you ever take into consideration you yourself becoming a pornstar?

Certainly! We'll make alternative porn and change the world! Whoever wants can send a profile to this address: bernhard.willhelm@wanadoo.fr


Όσοι θελετε σεξάκι με sagat και σε κασέτα για να θυμάστε, στείλτε τώρα.......

Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2007

Sex & the bloggers again

Μετά απο την επιτυχία της πρώτης made by all bloggers επιτυχία το str8 dude....noooot, και επειδή τότε κάποιοι αξιόλογοι bloggers δεν είχαν κατεβάσει την μύτη τους και δεν είχαν μπει στο blog μου να δηλώσουν συμετοχή, αποφάσισα να ξεκινήσω ένα δευτερο story έτσι για να περάσουμε καλά.

Επειδή προβλέπω να δηλώνουν συμετοχή πολλά άτομα θα τηρήσω αυστηρά την σειρά προτεραιότητας σύμφωνα πάντα με την πραγματοποίηση σεξουαλικών χαρών που θα μου κάνει ο καθένας.


Άντε για να βλέπω συμμετοχές..............

UPDATE Αυτό το στόρυ θα έχει κάτι διαφορετικό και ενδιαφέρων......οπότε παλιοί και νέα μπλογκοστορίτες και μπλογκοστορίτισες Join us

Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2007

sex songs

Σεξ, είναι το μόνο που σκεφτόμαστε......right?

Αλλά και στο σεξ υπάρχουν κάποια τραγούδια τα οποία μας ανεβάζουν την λίμπιντο ακόμα περισσότερο.

Μιλώντας για μένα πάντα έχουν υπάρξει φορές που κάνοντας σεξ ξαφνικά παίζει το playlist ένα κομάτι που με κάνει να ποθώ το παρτενέρ ακόμα περισότερο και μερικές φορές να τρέμω απο.......(δεν θα πω την λέξη γιατί είμαι κύριος), και να αυξάνονται οι επιδόσεις μου κατακόρυφα.

Με λίγα λόγια σεξ στην μούγκα δεν γίνεται φίλες και φίλοι.

Τα πιο καυλοτραγουδα για μένα είναι:






Four to the floor-Starsailor



Four to the floor I was sure, never seeing clear
I could have it all, if only you were here








Seed-The Roots


Fertilize another against my lover's will
I lick the opposition cuz she don't take no pill






To επόμενο δεν είναι τόσο sensual όσο τα προηγούμενα, αλλα εμένα με τρελένει απίστευτα.





Kino-The Knife



I had to be there to see the sun rise
All the air that you sent to guide me had a tone of elephant grey




Και αυτό το τραγούδι είναι των knife το οποίο είναι απίστευτα ερεθιστικό κομάτι. Enjoy






Rock classics-The Knife



Here comes another day in isolation
Hold out your hand
Feel my brain burns
You suck and lick but you still don't know why
I could fuck your brains out
But I'm not interested in that life





Eπειδή το πνίγουμε το κουνέλι, αυτο το τραγούδι είναι must....δεν έχει κλιπάκι αλλά βρήκα αυτο το ερασιτεχνικό. Δεν είναι state of art αλλά έχει φάση ο τύπος.





Killa Bunny-Moloko



Get on your knees and pray,
Filthy fluffy creatures,








Το πιο καυλωτικό, αν και είναι πιο πολύ για for-play, είναι το παρακάτω, το οποίο άκουσα στη συλογη του Παπασπυρόπουλου και το τραγούδι δε το έχω βρει πουθενα, είναι Τσέχος και έχει γράψει πολλές επιτυχίες της Patti Smith. Αυτο το τραγούδι το λέει ο ίδιος και είναι το πιο αισθησιακό τραγούδι ever. Κατεβαστε το και θα καταλάβεται...






Oh honey, don't do that
Oh baby, stop that
Here i sit drinking a wine
Waiting for the addiction to arive
Oh honey don't look at me like that

Some strange music

Oh honey, every time I see you I just cry
Want you so bad