Παρασκευή 29 Φεβρουαρίου 2008

2 διάλογοι και ένα άλμπουμ

Kαι όλα αυτά σε μια μέρα.


  • Διάλογος με αδερφό:



-Τι είναι αυτό στο μπουφάν; Κορώνα;

-Όχι, pin είναι.

-Τι pin;

-Και να σου εξηγήσω δεν θα καταλάβεις.

-Γιατί να μην καταλάβω; Τι και καλά ανήκεις κάπου;

-Οχι ρε παιδί μου, είναι το logo της Vivienne Westwood.

-Ποιά είναι αυτή;

-Εμ άστο ρε παιδί μου.

-Τραγουδίστρια;

-Όχι σχεδιάστρια μόδας!!

-Και είσαι δηλαδή σε φαν κλαμπ μιας τρελής που φτιάχνει φορέματα.

-Η Vivienne Westwood δεν φτιάχνει φορέματα. Και τι φαν κλαμπ και μαλακίες μου λες; Ιστορία έχει φτιάξει αυτή και ο άντρας της ο leader των sex pistols ξεκίνησαν το brit punk τα τέλη του '70. Αλλα που να ξέρεις εσύ.

-Καλά μιλάμε τεράστιο χάσμα γενεών, κοίτα με τι μαλακίες ασχολήσε....δε την παλεύεις.

-Βλάχο!!!!!


  • Στο Σύνταγμα έξω απο μετρό, βιάζομαι μου την πέφτουν γκομενίτσες με αστείρευτη γλύκα να μου πουλήσουν και καλά κουπόνια για φθηνό σινεμά. Επειδή την έχω ξαναπατήσει και απλα δε με αφήναν να φύγω, τις αντιμετώπισα με θάρρος.


-Πάτε σινεμά;

-Πάω!!

-Α ωραία με αυτά τα κουπόνια θα έχετε εκπτωση 40%....

(βγάζω γυαλί, την κοιτάω στα μάτια)

-Αγάπη μου, είμαι ιδιοκτήτης σινεμά, so don't waste my time.

  • Yosebu......so what? Έχω την εντύπωση οτι απο το πολύ σκυλάδικο έχει πήξει το μυαλό μας και ότι εναλακτικό υπάρχει στην ελληνική μουσική σκηνή το βαφτίζουμε πρωτοποριακό, φρέσκο και απλά οτι πιο φοβερό. Συγνώμη αλλα το αλμπουμ του Yosebu είναι απλά κάτι συνηθησμένο για την ελληνική εναλλακτική μουσική σκηνή, με ένα βαρετό και μελαγχολικό tempo. Θέλω ενα ελληνικό alternative σχήμα να με "ρίξει" απο την θέση μου όπως έχουν κάνει οι the knife, the tuss κ.α.

Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2008

ich liebe dich.....lick mich.....

Yet another blogogame....



My dear ethan, as i was entering my home after a tea break with prince of walles, i found a pink envelope outside my door. As i carefully opened it so that i wouldn't harm my sensitive skin, i was delighted informed that i was invited to another wonderfull absolutely marvellous blogogame.


So my dear friend here are the songs i whisper to my lovers ear.






Oh honey, don't do that\Oh baby, stop that\Here i sit drinking a wine\Waiting for the addiction to arive\Oh honey don't look at me like that\Some strange music\Oh honey, every time I see you I just cry\Want you so bad






On the surface simplicity\Swirling black lilies totally ripe\But the darkest pit in me\It's pagan poetry\Swirling black lilies totally ripe\Pagan poetry\Swirling black lilies totally ripe\I love him, I love him




I would be eternaly thankfull if my dear friends moodygirl, povofag, cookie basher, marvin the martian, nam3l3ss, petrito, dunno, donnie, billzouk and my beloved revqueer play this fabulous absolutely marvelous blogogame.

Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2008

wind shaped pavillion by michael jantzen

Αυτή η κατασκευή είναι η πρόταση του Jantzen για ένα κτήριο οικολογικό και αρκετά τολμηρό ώστε να θεωρηθεί "τέχνη". Τα 6 κομάτια απο τα οποία αποτελείτε είναι κατασκευασμένο απο ελαφρύ fabric τα οποία με την παραμικρή δύναμη του αέρα τα περιστρέφει γύρω απο κεντρικό αίθριο που στηρίζει όλη την κατασκευή. Όσο περιστρέφονται ανεξάρτητα τα 6 κομάτια της κατασκευής μετατρέπουν την κινητική τους ενέργεια σε ηλεκτρική η οποία αρκεί για να φωταγωγίσει την κατασκευή όλο το βράδυ. Το κτήριο στην αρχική του μορφή είναι μια απόλυτα συμμετρική κατασκευή, αλλά μιας και αρχίσει να φυσάει είναι πλέον πολύ λίγες οι πιθανότητες να επιστρέψει σε αυτό. Τέλος, ας υποθέσουμε μένω στο δεύτερο όροφο και τα λαϊκα κορίτσια μένουν στον τρίτο, μπορώ να αλλάξω θέση του ορόφου μου ώστε να μην ενοχλούν το υπνοδωματιό μου τα αχαλίνωτα σεξ themed πάρτυ τους... :p ή πολύ απλά γιατί σήμερα θέλω να βλέπω θάλασσα και όχι βουνό.

Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2008

kubikfoto-interactivating photography




Αν έχεις περιέργεια πως γίνεται μια επαγγελματική φωτογράφιση για ένα περιοδικό μόδας η kubikfoto εδώ μπορεί να σου προσφέρει μια interactive εμπειρία απο το make up μέχρι το styling και απο το photo editing μέχρι το set.


Πείραξε τα κουμπιά στην κάμερα του φωτογράφου, κάνε σέπια τις φωτογραφίες στον υπολογιστή του editing διάλεξε ρούχα για το μοντέλο, κάνε ζουμ στο μοντέλο και παίξε με τις εκφράσεις της, μπορείς ακόμα και να κόψεις το ρεύμα στο set....


enjoy...

Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2008

Σελ. 123 περ. 6,7&8


Mετά απο πρόσκληση της pR1nC3ss cR0c0d1Le έτρεξα στην μικρό μου ράφακι που χει κάποια βιβλία, αφού απέφυγα τα tachen και evergreen γιατι βαριόμουν να σκανάρω βρήκα ένα απο τα λίγα βιβλία που έχουν προτάσεις μέσα....(μάλιστα είναι και δανεισμένο συγνώμη Π. υπόσχομαι θα θυμηθώ να σου το επιστρέψω)


σελ 123 περ. 6,7 & 8.


Η αριστερή μου γροθιά τον βρήκε κατάμουτρα και τον πρόσταξα:

-"Γδύσου, σκουπίδι, και γρήγορα!"

Γδύθηκε, τρέμοντας από τον φόβο κι απο το κρύο, τα καθάρματα δεν ξέρουν ποτέ να πεθαίνουν σαν άντρες.


Eγώ με την σειρά μου προσκαλώ revqueer, bibi my darling, onebigdj, dunno, donnie, petrito.

Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2008

show me some pity.... UPDATED


Αύριο το πρωϊ μπαίνω για το phase 1 του total makeover μου. Ο σκοπός μου είναι απο πανέμορφος να γίνω ένας κοινός θνητός ώστε να δείξω οτι δεν βασίζομαι στην εξωτερική εμφάνιση αλλά στο εσωτερικό πλούτο.


Απο την άλλη επειδή επειδή ο εσωτερικός μου πλούτος έιναι μικρότερος απο το Ε.Α.Π της Ουγκάντας, αποφάσισα απλά να κάνω μια απλή εγχείρηση λέϊζερ να ισιώσουμε το διάφραγμα που είναι στραβό. Απο αύριο λοιπόν θα έχω 2 ρουθούνια που δουλεύουν, και όχι ενα κανονικό και ένα διακοσμητικό για λόγους συμμετρίας.


Ο λόγος που το ποστάρω είναι ένας, θέλω να γεμίσει το μπλογκ αυτό απο ευχές ανάρωσης, και προσευχές για ένα καλό χειρουργείο. Θέλω να με εκθειάσεται και να πείτε πόσο όμορφος και πόσο καλό παιδί είμαι.


Απο αυτο το ποστ εξαρτούνται πολλές φιλίες, κοινώς όσοι δεν απαντήσουν σε αυτή τη κρίσιμη στιγμή την πουτσίσανε......


Πάντως για να νιώσω καλύτερα, αγόρασα το νέο i pod nano, έτσι για να έχω κάτι να ασχολούμε 3 μέρες κλεισμένος.
UPDATE
Χαίρομαι που η ιατρική αναπτύσεται, χαίρομαι ακόμα πιο πολύ που έχει εφευρεθεί το λέϊζερ. Η όλη διαδικασία ήταν πιο ανώδυνη και απο καθαρισμό στο οδοντίατρο. Μπήκα κοιμήθηκα και όταν ξύπνησα απλα ένιωθα κάτι τεράστια ταμπόν στη μύτη μου που έπρεπε να κρατήσω για 1,5 μέρα. Οσο για πρήξιμο και φάτσα λες και με είχαν πλακώσει ο Μπάμπης ο Σουγιάς με το Τάκη το πεταλούδα ουτε λίγο. Βέβαια ως γκρινιάρης καρκίνος γκρίνιαζα συναίχεια επειδή δεν μπορούσα να αναπνεύσω απο τη μύτη με αποτέλεσμα να ξερένεται το στόμα μου. Επίσης απαιτούσα να μου φέρουν σουβλάκια και τσιγάρα αλλα για κάποιο περίεργο λόγο αρνηθήκανε.
Τέσπες έβγαλα και τις γάζες απο ρουθούνια και σας λέω οτι απλά δεν έχετε ιδέα πόσες γάζες χωράνε εκει μέσα.....2 σε κάθε ρουθούνι μου χώσανα και ήταν και τεράστιες.
Τέλος εντελώς τυχαία βρήκαν και ένα πολύποδα αραχτός ο μαλάκας μεσα στο ρουθούνι μου και τον ξηλώσαν.
ΥΓ. Είμαι πολυ σεξουαλικός αυτή τη στιγμή, τρέχει η μύξα αλλα σε συνδιασμό με το αίμα έχει ενα ροζουλί χρωματάκι. Πολυ ρομαντική η μύξα μου.....

Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2008

cultural DNA bar

Φτιάξτε το δικό σας cultural DNA bar και μπορεί να δημοσιευτεί στο επόμενο Dazed and Confused. Μοιραστείτε το ανεβάζοντας το απλά με ενα html code στο blog ή στο myspace σας.

Here's mine.... click to see the whole culture DNA bar

make you're own here

bjork-willhelm bernhard

Δεν θα μπορούσε να υπάρχει καλύτερη συνεργασία για αυτούς τους 2. Η παρανοϊκή Bjork πλέον μπορώ να πω οτι είναι ντυμένη με την μουσική της. Τα ρούχα της για όλες τις φωτογραφίσεις και συναυλίες το 2007 αλλά και για το κουστούμι (που πολλοί νομίζουν οτι είναι απλά graphic design σε υπολογιστή) στο Volta. Στις παρακάτω φωτογραφίες είναι η Bjork με το γυναικείο συγκρότημα brass band που την ακολούθησε στις συναυλίες το καλοκαίρι που πέρασε.







Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2008

flakes of snow

did you ever want to run around with bandits


to see many places and hide in ditches?


it's not always easy, it's not always easy


when the winter comes and the greenery goes


we will make some shelter


when the winter comes and the greenery goes


we will make some shelter








Aποκλεισμένος απο το χίονι, και η φωτιά να μου κaίει το πρόσωπο, και οι σκέψεis τη ψυχή.


2u
update: 3o πόντοι χιόνι έξω απο την πόρτα μου, και εκχιονιστικό του δήμου ούτε για πλάκα. Δεν κυκλοφορεί τίποτα, όχι δρόμο δεν βλέπεις αλλά ούτε τις ρόδες απο τα έξω παρκαρισμένα αυτοκίνητα. Υπόσχομαι να μην ξανακοροϊδεψω αυτούς που πανικοβάλλονται και ψωνίζουν προμήθιες. Μπορεί κάποιος να μου φέρει με ελικόπτερο τσιγάρα, καμια σοκολάτα, και κανα σουβλάκι;

Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2008

feat.

Αγαπημένες μου τραγουδίστριες και ένα καμένο μοντέλο, σε 4 αγαπημένα μου τραγούδια με απίστευτα videoclip.

{fatboy slim ft macy gray-demons}

by far το αγαπημένο μου videoclip, απλά ασύληπτο

{primal scream ft kate moss-some velvet morning}

{boris dlugosh ft roisin merphy-never enough}

{royksopp ft karin Dreijer Andersson (the knife)-what else is there}

hint: Στο clip η Karin είναι αυτή στο τραπέζι που τρώει το μήλο, όπως και στα clip των knife εμφανίζονται πολύ σπάνια σε ρόλους που δεν φαντάζεσαι οτι είναι αυτοί.

Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2008

rock's not dead....

....it was just renamed into indie.


the legendary pink dots-the grain kings

Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2008

Μαρία η παρθένα που ήταν και άσχημη. episode IV season 2

...έσφιξε το λουρί στο λαιμό της Muhere los kouna ta mpoutia sou σφιχτά ώστε να μπορεί μόνο να βγάζει κραυγές πόνου και ηδονής.

Ξαφνικά σε slow motion η Μuhere los 24h open, με μια τραγικότητα στο πρόσωπο που θύμιζε τραγωδία του Αισχύλου, έτρεξε και καβάλησε την Tanila los tsouzei και άρχισε να ξεμαλιάζει τα μωβ με πορτοκαλί εξτενσιονς. Τα Muheres los laika σαν οι πιο καλόγουστες μπιαϊτσιζς της Gayzablancas το πήρα πιο προσωπικά και αποφάσισαν να σκοτώσουν την τελευταία γυναίκα στο νησί που φορούσε τόσο κακόγουστα extensions.

Αφού η Muhere los 24h open έβγαλε κάθε extension απο το κεφάλι της η Sikia los tsouzei και ο Gsus los proho λύσανε την Muhere los kouna ta mpoutia sou, και τότε άρχισε το μαρτύριο για την Tanila los tsouzei.

Τώρα θα πληρώσεις κακιά, κακόγουστη, και κοντή Tanila los tsouzei, είπε η Sikia los tsouzei.

Θα το πληρώσεις που φοράς τόσο κακόγουστα extensions, είπαν τα Muheres los laika.

Με μια κίνηση και μόνο η Muhere los kouna ta mpoutia sou πήρε την βούρτσα των μαλιών και την έχωσε στο μάτι της Tanila los tsoulos ενώ η Sikia los tsouzei κάρφωσε την σειρά eyeliner της MaxProktor στην καρδιά προσφέροντας την έναν ακαριαίο θάνατο.

Επιτέλους πέθανε η κάρια, είπε η Sikia los tsouzei και έτρεξε πίσω στο mansion να πει τα νέα στο αγαπημένο της provatos los poutsos 41 pontous, και τότε είδε αυτό που δεν περίμενε ποτέ οτι θα δει.

Ο provatos los poutsos 41 pontous την απατούσε με τον Ethan los cum to you avasanista, ένιωσε την γη να φεύγει απο τα πόδια της η Sikia los tsouzei. Δεν περίμενε οτι αυτός ο έρωτας θα καταλήξει έτσι, πέρασαν μπροστά απο τα μάτια της όλες οι χαρούμενες στιγμές του μαζί, οι ατελείωτες ώρες με τα κιμονό τους να βουρτσίζουν τα πεκινουά τους.

Νόμιζα οτι με αγαπούσες Provato los poutsos 41 pontous, είπε η Sikia los tsouzei, αλλά σε βρίσκω στα 4 με ένα ΚΩΛ-ΜΠΟΪ.........αυτό ήταν λοιπόν και έτσι ξεκίνησε η διάσημη αντιδικεία μεταξύ τους.


H Maria la del bario teras έτρεξε να αγκαλιάσει την Sikia los tsouzei που έκλαιγε με λυγμούς, μη στεναχωριέσαι γλυκιά μου Sikia los tsouzei κάποιος άλλος θα βρεθεί, είπε.


Ή ο provatos los poutsos 41 pontous ή κανένας Maria la del bario teras, είπε η Sikia los tsouzei και εξαφανίστηκε.


Oλα ήταν πολύ παράξενα στην Gayzablanca πιο παράξενα και απο μένα, είπε η Maria la del bario teras στο Alejandro de los enormos poutsos.


Ναι Maria la del bario teras, όλη μας η ζωή είναι γεμάτη απο ίντριγκες και κέρατα, αλλά μην σε απασχολει αυτό τώρα, στο σπίτι περιμένουν οι Muheres los laika για να ξεκινήσουμε την μεταμόρφωσή σου, εκεί είναι και o ethan los cum to you avasanista για την καθημερινή σου εκγύμναση, καθώς και ο Marvin the komotria που θα σου αλλάξει τα μαλιά.


Αχ τέλεια Alejandro, επιτέλους το ονειρό μου θα πραγματοποιηθεί.

Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2008

krah & b.

Ο b. είναι απο τους πιο ταλαντούχους graffiti artists, με τα χαρακτηριστικά κίτρινα του μοτίβα. (εδώ) Όταν συνδιάζει την τέχνη του με τα ασπρόμαυρα graffiti της Zoe Zillion έχουμε έναν απίστευτο συνδιασμό graffiti που αλληλεπιδρούν απίστευτα. Στα κοινά του έργα με τον Krah δεν βλέπω τόση συνοχή παρόλο που είναι της ίδιας σχολής, αλλά ο krah μου αρέσει γιατί είναι λίγο πιο πολύχρομος και πιο ευδιάθετος.

{krah & b.} at london

{spit, littll, b. & krah} at athens

{krah, b.} at athens


{krah & b.} at athens


{krah} at athens xmass 07

{b. , krah & mute} bus at athens

{krah & b.} in progress at athens


samy the salmon

Φοβερό τραγουδάκι, βλαμένα γκομενάκια.....


Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2008

Beijing 2008

Αλήθεια, πως η δημιουργική ομάδα του Beijing 2008 εμπνεύστηκαν το logo για τους αγώνες;


  • Απο την ιστορία τους.
  • Από την κουλτούρα τους.
  • Από την παράδοσή τους.
  • Από την αρχιτεκτονική τους.


Τίποτα απο τα παραπάνω, δημιουργήθηκε τυχαία μετά απο ένα σύνηθες φαινόμενο στην Κίνα. Τις εκτελέσεις, η χώρα αυτή κάνει τις περισσότερες εκτελέσεις απο όλο τον υπόλοιπο κόσμο μαζί. Επίσης χρεώνει και τους συγγενείς του θύματος με το κόστος της σφαίρας.

Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2008

i went down the Mexico

Σου ψιθύρησα στο αυτί το ποίημα που ανακοίνωσε η jungle (cr0c0d1le) julia, και σαν καλή πεταλούδα το Σάββατο μου έδωσες το καλύτερο lap dance της ζωής μου.


the woods are lovely

dark and deep

but i have promises to keep

and miles before i go to sleep

Do you hear me butterfly?

miles before i go to sleep



Αφιερωμένο στην Λαϊκη butterfly

Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2008

2u




Well youre up so high


How can you save me


When the dark comes here


Tonight to take me up


The mouth from woke


And into bed where it kisses my face


And eats my hand


Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2008

Όλα τα μωρά στην πίστα.



Δεν θα μπορούσα να αντισταθώ στο διαγωνισμό των Λαϊκών κοριτσιών στο ποιός blogger ήταν το πιο γλυκό μωρό.


ΥΓ1 Πάντα λέγαν οτι είμαι το πιο όμορφο μωρό.
ΥΓ2 Gsus υπάρχουν και άλλα μωρά με ξανθά μαλιά και ΧΩΡΙΣ καράφλα.
ΥΓ3 Billpsar dream on dude.....eat my dust.
ΥΓ 4 Άντε να βλέπω και άλλα μωρά στην πίστα των Λαϊκών κοριτσιών.

im fucking Matt Damon

Just watch it