Τετάρτη 30 Απριλίου 2008

Ένα διαφορετικό μουσείο.

Κάπου στην Αθήνα υπάρχει ένα μουσείο που υπάρχουν μόνο άλλα 4 του είδους του στον κόσμο. Αυτό είναι το μουσείο αφής το οποίο λειτουργεί απο το 1984. Σε αυτό το μουσείο μπορείς να αγγίξεις, να νιώσεις, και να έρθεις πιο κοντά με μερικά απο τα πιο γνωστά εκθέματα ανα το κόσμο. Σε αυτό το μουσείο άνθρωποι με προβληματική έως καθόλου όραση μπορούν να γευτούν μέσω της αφής εκθέματα όπως τον ιερό βράχο της Ακρόπολης κατα τον χρυσό αιώνα, την Αφροδίτη της Μήλου, τον Ερμή του Πραξιτέλη, τον Ηνίοχο των Δελφών, όπως και πολλά άλλα εκθέματα που ανήκουν στην Κυκλαδική, Μινωική, Γεωμετρική, Αρχαϊκή, Αυστηρού Ρυθμού, Κλασική, Ελληνιστική και Ρωμαϊκή περίοδο.

Αυτό το μουσείο δείχνει οτι όλοι έχουμε δικαίωμα στο να απολαύσουμε την τέχνη, και την ιστορία. Κάποιος χωρίς πρόβλημα στην όραση μπορεί να βιώσει μια διαφορετική εμπειρία σε μουσείο αφού του φορέσουν μια μάσκα, και να βιώσει την μαγεία των εκθεμάτων όπως την βιώνουν οι τυφλοί.

Πανέμορφο, και δείχνει τελικά οτι είμαστε αρκετά ευαισθητοποιημένοι.

Ποιος θα ρθει να πάμε παρέα;


Διεύθυνση

Δοϊράνης 198

Καλλιθέα, 176 73

Τηλ.: (+30210) 941 5222
Fax: (+30210) 941 5271
ιστοσελίδα

Δευτέρα 28 Απριλίου 2008

Sex me up.....Είσαι τρελή;


Το Bartesera ήταν γεμάτο απο όμορφο κόσμο, εγώ και 2 ακόμα γνωστά μέλη της μπλογκόσφαιρας πίναμε τις μπυρίτσες μας και μιλάγαμε περι ανέμωμ και υδάτων. Η βραδιά ξαφνικά έγινε πιο ενδιαφέρουσα για έναν απο τους 3, αφού έκανε μια γνωριμία ζωής που θα του ανοίξει πολλές πόρτες στον κόσμο των νταβατζίδων. Η γνωριμία τους ξεκίνησε μετά απο την πρόσκληση που έκανε ο ντάβας στον blogger να του γνωρίσει μερικά ωραία γκομενάκια και να του κάνει δώρο μια βραδιά καυτού σεξ, η πρόσκληση βρήκε αρνητικό τον blogger δίνοντας όμως τους άλλους 2 διαθέσιμους για καυτό σεξ με αιθαίριες "επι πληρωμή" υπάρξεις. Μετά απο βλέμματα απελπισίας "σώστε με μαλάκες" και γέλια, αποφασίσαμε να τον λυτρώσουμε και να φύγουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα απο το μέρος της ακολασίας!


Αφου ξεπέρασε το σοκ κάναμε ένα διάλειμμα απο την νηστεία, και συνεχίσαμε την έξοδο μας περνόντας απο την πλατεία θεάτρου. Εκεί το άλλο γνωστό μέλος της μπλογκόσφαιρας δέχτηκε άλλη μια πρόταση για καυτό σεξ, αν και πιο πολύ σε απαγωγή ήταν παρά πρόταση αφού μια μαύρη ύπαρξη με ανύπαρκτα ρούχα και γατζώνοντας το κώλο του blogger τον παρέσυρε σε ένα ξενοδοχείο ώστε να ξεκουράσει το εργαλείο του μέσα σε ένα στεγνό απο τα γαμήσια μουνάκι (sic). Αρνήθηκε πολύ ευγένικα, αφού υποσχέθηκε πως την επομένη θα πήγαινε να την βρει ώστε να της κάνει σεξ μέχρι θανάτου.


Βρήκαν άντρες και αυτοί για να εκπληρώσουν τις σεξουαλικές επιθυμίες των αιθέριων υπάρξεων! Good luck next time....


Και δω σας ρωτάω.....Εγώ δεν μετράω; Εγώ γιατί δηλαδή δεν δέχτηκα πρόταση για καυτό σεξ με αιθαίρια ύπαρξη; Τελείωσαν οι μέρες μου σαν άντρας;

Δευτέρα 21 Απριλίου 2008

life after death

Μετά απο αρκετό καιρό που με βασάνιζε, πήρα επιτέλους την απόφαση και έγινα δωρητής οργάνων. Η καχύποπτη Ελληνική μου πλευρά έλεγε να μην το κάνω, ακούγοντας όλες τις αβάσιμες κατηγορίες οτι ο Εθνικός Οργανισμός Μεταμοσχευσεων "σκηνοθετεί" θανάτους, ή οτι ανακοινώνουν τον θάνατο πολύ εύκολα. Λίγες ερωτήσεις σε γιατρούς, λίγο ψάξιμο στο ιντερνετ, και αυτές οι αντιλήψεις αποδείχτηκαν απλές δικαιολογίες για αυτούς που απλά φοβούνται τον θάνατο.
Μερικοί λένε οτι υπάρχει ζωή μετά τον θάνατο, συμφωνώ γιατί όταν εγώ πεθάνω θα δώσω ζωή σε πολλούς ανθρώπους που παλεύουν για λίγο ακόμα διασκέδαση στο κόσμο αυτο.
Και σε περίπτωση που θα χρειαστώ εγώ μεταμόσχευση, θα νιώθω περήφανος και χαρούμενος που θα δεχτώ ένα δώρο που και γω ο ίδιος θα μπορώ να προσφέρω.
Τυπώστε την δεύτερη εικόνα και στείλτε την με ταχυδρομίο ή φαξ, αλλιώς στο ΚΕΠ της περιοχής σας.

Κυριακή 20 Απριλίου 2008

40 ερωτήσεις....ουφ

Yeap, this is an other bloggers game. But me dearest marvin the martian, and my beloved Povofag invited me to join. How could anyone say no to them, so i dedicate it to my 2 "lovers".



Όνομα: Όλοι, μα όλοι με φωνάζουν xipaki

Γενέθλια: Κάθε 2 χρόνια στις 21 Ιουλίου.

Ζώδιο: Duh, καρκίνος, ευαίσθητος και καλό παιδί. Ethan μη μιλήσεις.......ξέρω τι θα πεις.

Χρώμα μαλλιών: Μπορδοροδοκόκκινα

Χρώμα ματιών: Ροζουλοκαστανό με μπλε πουά

Έχεις ερωτευτεί ποτέ? Κάθε δεύτερη Τρίτη του μήνα.

Είδος μουσικής που ακούς: Πιστεύω έχω δώσει δείγματα, δεν χρειάζεται ανάλυση.

Άγαπημένος Χαρακτήρας Disney-Warner Bros: Μα φυσικά ο Marvin the Martian, τον έχω γνωρισει και είναι απίστευτα καλό παιδί.

Ποιος φίλος/φίλη σου μένει πιο μακριά? Η Α. στο Μιλάνο.....i miss you.... :(

Πρώτο πράγμα που σκέφτεσαι μόλις ξυπνήσεις: Tι θα βάλω πάλι σήμερα; ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ δεν έχω ρούχα.

Κάτι που έχεις πάντα μαζί σου και δεν το αποχωρίζεσαι:Τσιγάρα, υπομονή.

Τί έχεις στον τοίχο σου?Μόνο ένα artwork που έχω φτιάξει απο ταπετσαρία.

Τί έχεις κάτω απ’ το κρεβάτι σου? Wireless router, και τα χαμένα μου όνειρα... lol

Αν ήσουν μόνος/η στο σπίτι και άκουγες ένα βάζο να σπάει τί θα έκανες? Θα κλειδωνόμουν στο δωμάτιο που θα ήμουν και θα έμενα μέχρι να ερχόταν κάποιος.

Αγαπημένος αριθμός: 0

Αγαπημένο όνομα:Αλέξανδρος

Xόπμπυ: Γυμναστική, μπουχαχαχχαχαχαχα

Πού θα ήθελες να ήσουν τώρα? Στην Παραλία με φίλους ουζάκι, και φρέσκα ψάρια.

Μια ευχή για το μέλλον: Να απαγορεύσουν το facebook

Αν μπορούσες να ταξιδέψεις στο χρόνο και να γυρίσεις πίσω, σε ποια εποχή θα πήγαινες? Την εποχή της ρωμαϊκης αυτοκρατορίας, και θα ήμουν ευνοούμενος του Νέρωνα....και μετά θα καίγαμε για πλάκα την Ρώμη. That's what i call happy hour...

Φωτιά! Πάρε κάτι μαζί σου: ΑΑΑΑααα τις ζώνες μου, τις γραβάτες μου, όλα τα ρούχα μου, και άμα προλάβω το laptop.

Αγαπημένο λουλούδι: Αγκινάρα, μου αρέσει το σχήμα της.

Αγαπημένη παλιά σειρά: Ουράνιο τόξο.

Αγαπημένη ταινία: Ρέκβιεμ για ένα όνειρο.

Αγαπημένο τραγούδι: Μη με δέρνεις κάλε μάνα, που σπασα καινούργια στάμνα.

Aγαπημένο βιβλίο: Cosmopolitan

Αγαπημένο ζώο: Όλα τα pets μου στο facebook.

Αγαπημένο ρούχο: Ένα τζάκετ.

Αγαπημένος καλλιτέχνης/ιδα: Έφη Θώδη

Αγαπημένο χρώμα:Μπλε

Αγαπημένο φαγητό: Φρίκασε

Με ποιον χαρακτήρα από cartoon (Disney, WB, comics) ταυτίζεσαι? Ελμερ Φάντ.

Κακή συνήθεια: Κάπνισμα.

Χαρακτηριστικό της προσωπικότητάς σου που σου αρέσει: User friendly

Χαρακτηριστικό της προσωπικότητάς σου που δεν σου αρέσει: Aυτοκαταστροφικός.

Συνηθισμένη ατάκα: awwwwwwwww

Δουλειά που θα ήθελες να κάνεις, αν δεν έκανες αυτήν που κάνεις τώρα: Tραγουδιστής.

Μεγαλύτερος φόβος: Να έχουμε κουμουνιστικό καθεστώς και να απαγορεύσουν κάθε εισαγωγή με αποτέλεσμα να φοράμε όλοι mitsuko, και ταγάρια.

Η καλύτερη pizza: Με ατζούγιες, δε κάνω πλάκα.

Άν δεν ήσασταν αυτό που είστε, τί θα θέλατε να είστε?: Σκυλί στην Φιλοθέη.

Μακράν το πιο βαρετό μπλογκοπαίχνιδο.......δεν προσκαλω κανέναν για να μην με μισούν μετά.

Τετάρτη 16 Απριλίου 2008

U.I. #3

Είσαι μηχανόβια; Είσαι μηχανόβιος; Αν ναι τότε ξέρεις πολύ καλά πόσο δύσκολο είναι να κρατήσεις το τέλειο σου κούπ στην εντέλεια, ώστε για μια ακόμη φορά να κάνεις θραύση! Το καημένα σου τα κοτσιδάκια ασφυκτιούν μέσα στο στενάχωρο κράνος, και ζεσταίνονται με αποτέλεσμα η λιπαρότητα να αυξάνει στις τρίχες σου. Και πόσες φορές έχει βιώσει το φαινόμενο "Τζίβαμουγινετομαλιγαμωτοκερατομου" από την βρώμα του κράνους από την στιγμή που δεν έχει τον απαραίτητο εξαερισμό;

Οι Ιάπωνες για μια ακόμη φορά βρήκαν την λύση.




Δώσε στα μαλλιά σου το οξυγόνο που αξίζουν μοτοσικλετιστή, μπορείς!!

Τρίτη 15 Απριλίου 2008

madonna barbie


Madonna Barbie
by rowenatrue

Ενα video εμπνευσμένο απο τις άπειρες αλλαγές στυλ της Μαντόνα φτιαγμένο ειδικά για το dazed and confused το οποίο για αυτό το μήνα είναι αφιερωμένο στη Μαντόνα. Τα κουστούμια για την Madonna Barbie τα δημιούργησε ο Maki Loulou. Και τα animations και 3D παραγωγή έγιναν απο τον Jasper kidd.



Δευτέρα 14 Απριλίου 2008

subway outifit


Τα μέλη του PSO (aka Project Subway Outfit) μετά απο τις κατινιές μεταξύ naf & one happy dot για το πια είναι πιο στυλιζαρισμένη τα πρωϊνα κατα τα οποία η τσίμπλα ακόμα σχηματίζεται στα ματοτσίνορα τους, είπαμε να ανεβάσουμε κάποιες φωτογραφίες ώστε αμα με δουν ή τις δω στο μετρό να αναγνωριστούμε και να καμακωθούμε με σκοπό το σεξ μέχρι θανάτου (yeah right).
Aρχικά έχω να πω οτι: Τα rayban είναι πλέον μπανάλ, viva la Persol. Όσο για τα λευκά Hugo Boss μου θυμίζουν κάτι γυαλιά χιονιού που φοράνε στο Παρνασό για σκι. Μετά δε μπορώ να αντισταθώ να σχολιάσω το sony mp3 σε σχήμα ταμπόν, και σε χρώμα Ελλάδος.

Πάρτε λοιπόν τα 2 δικά μου πιθανά subway outfit με το standar αξεσουάρ το τσαντάκι με ειδική υποδοχή για τα ακουστικά του ipod ώστε να μη μπλέκεται εκεί που δεν πρέπει.


Με λίγα λόγια eat my dust girls.



ΥΓ Όποια με πετύχει στο μετρό να θυμηθεί οτι οι γραμμές όντως έχουν ρεύμα, και οτι θα ήταν κρίμα να καρβουνιάσω.

Κυριακή 13 Απριλίου 2008

Συνέντευξη με ένα happy tree friend

Σήμερα έχουμε καλεσμένη την Petunia, με την οποία θα ξεκινήσουμε μια σειρά συνεντεύξεων με όλα τα happy tree friends ώστε να μάθουμε τα πάντα για αυτά τα αξιαγάπητα πλασματάκια.

Xipasmenos: Αρχικά Petunia θα ήθελα να σε ευχαριστήσω που ήρθες στην εκπομπή και να σε καθησυχάσω οτι τα πάντα έχουνε καθαριστεί μέχρι το τελευταίο μόριο σκόνης και βρωμιάς.

Petunia: Ουφ, και το είχα άγχος. χιχιχι. Καλώς σας βρήκα και θέλω να σας ευχαριστήσω που μας δίνεις την ευκαιρία να μας μάθουν και άλλοι στην Ελλάδα.

Θα ήθελα αρχικά να μου πεις γιατί είσαι τόσο σχολαστική στο θέμα της καθαριότητας. Όλοι έχουμε δει το επεισόδιο wishy washy που μόνο και μόνο επειδή δεν αντέχεις την βρώμα ξεφλουδίζεις μέχρι θανάτου το ίδιο σου το σώμα με ξεφλουδιστή πατάτας.

Αχ, μη μου την θυμίζεις εκείνη τη μέρα. Όταν είδα βουλωμένο το νιπτήρα δεν περίμενα οτι ο Lumpy θα τα έκανε χειρότερα. Είχε γεμίσει βρωμόνερα το μπάνιο, η δυσοσμία ήταν αφόρητη δεν άντεχα άλλο.




Moυ αρέσει πάρα πολύ το μενταγιόν σου, τι είναι;

Α είναι το αγαπημένο μου. Είναι ένα αρωματικό χώρου με άρωμα πεύκο. Έτσι δεν μυρίζω τίποτα άσχημο όταν είμαι έξω απο το σπίτι μου, ότι και να γίνει εγώ θα μυρίζω βουνό. Δεν το αποχωρίζομαι ποτέ.

Ποιος είναι ο καλύτερος σου φίλος απο τα υπόλοιπα happy tree friends;

Αχ όλα τα παιδιά είναι πολύ καλά, δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποιον αλλά σίγουρα η Giggles είναι η καλύτερη μου φίλη. Κάνουμε πολλά πράγματα μαζί, στις εκδρομές καθόμαστε πάντα δίπλα δίπλα. Μας αρέσει πολύ να στήνουμε το μικρό μας πάγκο στο πεζοδρόμιο και να φτιάχνουμε την μοναδική μας λεμονάδα.




Αουτς, στην θέση σου δεν θα έφτιαχνα συχνά αυτή τη λεμονάδα. Πως και δεν πονάς;

Πονάω πως δεν πονάω, αλλά δεν έχω άλλη επιλογή, ο σαδιστής ο Rhode Montijo σε κάθε επεισόδιο βρίσκει έναν καινούργιο τρόπο να βγαίνουν τα σωθηκά μας. Κάθε φορά πονάω και πιο πολύ. Τουλάχιστον είναι καλά τα λεφτά!

Πιο είναι το επεισόδιο που έχεις νιώσει το πόνο να σε ξεσκίζει στα 2;

Σε κάθε επεισόδιο, δες αυτο το video που έχει σχεδόν όλα όσα εχω περάσει στα λίγα αυτά χρόνια.







Αουτς, νομίζω το pop corn πρέπει να ήταν πολύ επίπονο.



Ναι, δεν έχεις ιδέα. Ένιωθα τον εγκέφαλο μου να σκάει με δύναμη μέσα στο κεφάλι μου. Ήταν απίστευτος πόνος.


Petunia, θέλω να σε ευχαριστήσω. Ήταν μεγάλη μου τιμή να σε έχω εδώ, σου εύχομαι καλούς θανάτους και καλά ξεκοιλιάσματα.



Παρακαλώ xipasmene, χαίρομαι πάρα πολύ που είσαι τόσο πιστός οπαδός εδώ και τόσα χρόνια. Και σε ευχαριστώ που έχεις αγοράσει τα box set και βοηθάς να βγάζω λεφτάκια.

Σάββατο 12 Απριλίου 2008

Swan the bloggers edition


Ξεκίνησε και στο footblogi η bloggerική έκδοση του swan, σε αυτή την πρωτοποριακή εκπομπή θα μεταμορφώσουμε το blogger της διπλανής πόρτας. Η κοινωνία μας δεν αντέχει άλλο άσχημες και κακόγουστες αδερφές, μέσα απο αυτό το ιστοχώρο θα μετατρέψω αυτούς που έχουν πραγματικά ανάγκη σε άτομα που θα εντυπωσιάζουν και θα προκαλούν κραυγές ηδονής στο sodade, και θα κάνει ακόμα πιο overcrowded το μαγκαζέ. Η νέα εμφάνιση του blogger αυτού θα αλλάξει ριζικά την ζωή του, θα αποκτήσει αυτοπεποίθηση, και θα μπορεί να επιτεύξει πολλές επιτυχίες στην ερωτική του ζωή, αλλά και στην δουλειά του.




Μετά απο τυχαία επιλογή ο πρώτος τυχερός θα είναι ο revqueer, ο οποίος θα αφεθεί στα χέρια των ειδικών, και θα σπάσει το κουκούλι που εμποδίζει την λάμψη του να φανεί.

Ο revqueer είναι μια πολύ δύσκολη περίπτωση, κατα την διάρκεια της μεταμόρφωσης θα περάσει απο τα μαγικά χέρια των πλαστικών χειρούργων μας, του στυλίστα μας, και του γυμναστή μας.

Η πρώτη φάση της μεταμόρφωσης περιλαμβάνει προγράμματος γυμναστικής το οποίο με ελάχιστες μετατροπές θα συνεχιστεί σε όλη τη διάρκεια της διαδικασίας. Θα περιλαμβάνει πολλές ώρες τρεξίματος γύρω απο την πλατεία Γκαζίου, καθώς και τρέξιμο απο το Γκάζι μέχρι το Ζάπειο στις 6 τα ξημερώματα κάθε Δευτέρας, Τρίτης, Σαββάτου. Μετά το πρόγραμμα θα συνεχίζει με ασκήσεις εσωτερικού χώρου.

Αφού ολοκληρωθεί η πρώτη φάση και χαθούν τα απαραίτητα κιλά, ο revqueer θα περάσει απο τα χειρουργικά κρεβάτια για μια σειρά επεμβάσεων που θα συμορφώσουν τα άσχημα χαρακτηριστικά του, ουσιαστικά θα επέμβουμε παντού εκτός απο το κώλο του που άλλωστε είναι το δυνατό του σημείο.

Στη τρίτη και πιο σημαντική φάση θα μετατρέψουμε το στυλ του revqueer, το οποίο είναι σημαντικά απλό. Θα τον μετατρέψουμε σε ένα σημαντικό για την gay κοινωνία style star. Θα τον εκπαιδεύσουμε να μπορεί να συνδιάζει τα χρώματα, και τις ποιότητες των ρούχων ώστε κάθε εμφάνιση του να είναι μοναδική στο μικρόκοσμο του Γκαζίου!

Ακολουθεί φωτογραφικό ντοκουμέντο απο το πριν και το μετά.


Before


After


Τα παραπάνω ουδεμία σχέση έχουμε με την πραγματικότητα, ο revqueer είναι hot όσο ο ήλιος στην Ουγκάντα.

Παρασκευή 11 Απριλίου 2008

quicky friday

logo
We should on a regular basis be reminded that is much more fun to jump than walk.


lesson
Never, eat italian for lunch and sushi for dinner. TO MUCH FOR YOUR STOMACH TO HANDLE.



band
creature......canadian crazy muzik


joke

Πως λένε το sushi στην Σαλόνικα; Φυκιάτσα με Σολωμό {Πιο κρύο και απο sushi}



Πέμπτη 10 Απριλίου 2008

midlake



Είναι το κόλημα μου εδώ και 3 μήνες, σήμερα άκουσα το Roscoe στο Best radio και χάρηκα γιατί για μια ακόμη φορά αποδείχτηκε οτι ξέρουν απο καλή μουσική. Φοβερό συγκρότημα απο Texas με ένα μελωδικό άλμπουμ που σε ηρεμεί. Προσωπικά αγαπημένο είναι το Bandits το πιο τρυφερό τραγούδι που έχω ακούσει ποτέ, το οποίο αφιερώνω σε όλους τους ερωτευμένους....

Τετάρτη 9 Απριλίου 2008

we will rock you

Το γνωστό τραγούδι, με νέο videoclip που πρωταγωνιστούν τα Χαρούμενα Δέντρο-φιλαράκια....

Eίναι απόλυτο must see....





art??




Το παρακάτω είναι αναδημοσίευση απο το blog της one happy dot.



Το 2007, ο Guillermo Vargas Habacuc, ένας ξεφτιλισμένος 'καλλιτέχνης', πήρε ένα αδέσποτο σκυλί, το έδεσε με ένα κοντό σχοινί στον τοίχο μιας Γκαλερύ 'τέχνης' και το άφησε να πεθάνει αργά απο την πείνα και τη δίψα: Για αρκετές μέρες, ο δημιουργός αυτής της απίστευτης βαρβαρότητας και οι επισκέπτες αυτής της Γκαλερύ 'τέχνης' στάθηκαν απαθείς θεατές της αγωνίας του δύστυχου ζώου,μέχρι που τελικά πέθανε από την εξάντληση αφού πρώτα βίωσε μια επίπονη, παράλογη και αδιανόητη δοκιμασία.



ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟ ???



Δεν είναι μόνο αυτό: η αξιότιμη Biennale κεντρικής Αμερικής πήρε την αισχρή απόφαση , οτι η κτηνωδία που έκανε αυτό το υποκείμενο πρόκειτε για τέχνη και κάλεσε τον Guillermo Vargas Habacuc να επαναλάβει την κτηνωδία του επισήμως στην Biennale του 2008.



ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ!!!



Αξίζει τον κόπο, να απαιτήσουμε το υποκείμενο αυτό να μην χρίζει καμίας εκτίμισης ούτε να αποκαλείται καλλιτέχνης για τη βάναυση πράξη του, και για την ευχαρίστισή και την απάθειά του με τον πόνο του άλλου.



Υπογράψτε εδω



ΥΓ: Αν γράψετε το όνομα αυτού του ελεινου στη μηχανη αναζήτησης Google θα δείτε τις φωτογραφίες του δύστυχου ζώου , και σελίδες web για να δείτε οτι πρόκειται για αληθινο περιστατικό. Το ίδιο θα διαπιστώσετε αν παρακολουθήσετε τα παρακάτω video της Εκθεσης.










Τρίτη 8 Απριλίου 2008

bjork new videoclip


To νέο βίντεοκλιπ της Bjork απο το Volta είναι το Wanderlust, όχι απο τα εύκολα στο να ακούσεις τραγούδια, αλλά άλλωστε αυτό είναι το trademark της Bjork. To videoclip αυτό το έκανε ένα video production team οι Encyclopedia pictura και έχουν κάνει μια απίστευτη δουλειά που συμβαδίζει απόλυτα με την bjork. Κάναν το καλυτερό της videoclip στο χειροτερό της τραγούδι. Στο dazed & confused website υπάρχει μια μικρή συνέντευξη της ομάδας αυτής για το videoclip. Αναμένουμε και στις 19 Απρίλη να δούμε και την 3D έκδοση του κλιπακίου.



Άσχετο, και ίσως λίγο χαζό αλλά δεν σας θυμίζει πίνακα του Van Gogh;

Kino

Έτσι για να χοροπηδήσουμε λίγο. Αγαπώ knife αγαπώ αγαπώ αγαπώ. Ακούγεται στη ΔΙΑΠΑΣΩΝ και χοροπηδάς σα το κατσίκη. Αμα μου λεγαν φεστιβάλ με madonna, kylie, roisin, bjork ή the knife μόνο θα διάλεγα στο ms The knife.......



Aυτή είναι η live εκδοχή του Kino από το πρώτο και ομόνυμο άλμπουμ τους, η original version καμία σχέση!!

I heard a puff, I heard a blow
I felt the ground, I felt the snow
I thought of linen and of lace
I never really saw his face
I heard a grunt, I heard a moan
I felt the sun, I saw the moon
I saw the northern light above
And the eclipse of the sun
I am a breath, I am a wish
I am a rocket, And a fish
I felt his measures and his weight
My own body as a scale
You heard a whisper in my ear
You are not here, you are not there
So in love that I could die
The eclipse of the sun
My feet was hurt, my knees were sore
And I wondered why it burned

Δευτέρα 7 Απριλίου 2008

Χαρούμενα δέντρο-φιλαράκια

Ένα απο τα αγαπημένα μου επεισόδια, το έβλεπα χτες στο ipod μου και με κοίταζαν όλοι που γέλαγα μόνος μου.




ΥΓ#1 Για αυτό δεν αλλάζω το ipod με τίποτα, μόνο και μόνο για artworks και free podcasts.
YΓ#2 Αμα δείτε κάποιον να βλέπει happy tree friends στο άϊ-βοδ του και γελάει μόνος, χτυπήστε εγώ θα είμαι!!

beauty skool dropout

Νέο αξιόλογο electro pop συγκρότημα απο Brighton το οποίο έχει ένα πολύ κεφάτο, πολύχρωμο, και χαρούμενο ήχο που σε κάνει να χορεύεις. Το motherfucking pop είναι το debut EP τους και κάτι μου λέει οτι θα πάνε πολύ καλά. Επίσης έχω την εντύπωση οτι αυτό το συγκρότημα θα αρέσει πολύ σε Naf, gsus, oni, cookie basher, και γενικώς σε όποιον άλλο έχει καλό γούστο!



Load it/check it/rewrite it/download it/Plug it/play it/burn it/rip it/plug it/Surf it/buy it/scroll it/zoom it/pose it/click it/drag and drop it/fix it

Σάββατο 5 Απριλίου 2008

U.I. #2

Mε μόνο 39,800 γιεν ο κάθε τεμπέλης μαλάκας μπορεί να πάρει αυτό το εξάρτημα και χωρίς κόπο να αυνανίζεται ενώ παράλληλα αλλάζει κανάλι στη τηλεόραση και γράφει πόστ στο blog του. Η αλήθεια είναι οτι οι συχνά αυνανιζόμενοι άντρες πάσχουν απο πόνους στο μπράτσο ειδικά άμα το χέρι έχει να διανύσει και μεγάλη απόσταση. Παρέχει και ένα έξτρα εξάρτημα που μπορεί να προσφέρει και πρωκτική (sic) ευχαρίστηση στους gay αγοραστές ή μπορείτε να το χαρείτε μαζί με την κοπέλα σας. Enjoy!!

Παρασκευή 4 Απριλίου 2008

blogshoefull

blogs full of shoes, dedicated to my beloved fava.


Αυτά είναι τα αγαπημένα μου παπουτσάκια, με το αγαπημένο μου χρώμα. τα έχω εδώ και πολλά χρόνια και έχουν κυριολεκτικά λιώσει. Είναι άνετα και νιώθω τι πατάω (δε μπορώ παπούτσια με χονρτή σόλα, θέλω να ξέρω ποιον πατάω).

Πέμπτη 3 Απριλίου 2008

Μαρία η παρθένα που ήταν και άσχημη last episode

"Maria la del bario teras είσαι καλά;" φώναξε με όλη του την δύναμη η Alejandro de los enormos poutsos.

Βγαίνει έντρομος και χλωμός ο revqueer los dynatos kolos, ο Alejandro de los enormos poutsos και οι υπόλοιποι φίλοι περίμεναν να ακούσουν κάτι απο τον Revqueer los dynatos kolos.

"Γαμώτο, δε το πιστεύω θα πάθω νευρική κρίση, τρέξτε" φώναξε ο Revqueer los dynatos kolos.

Τρομοκρατημένοι όλοι περίμεναν να ακούσουν τα χειρότερα.

"Έσπασα το νύχι μου γαμώτο με τις μαλακίες σας" είπε ο Revqueer los dynatos kolos και έκλεισε άλλο ένα ραντεβου στη Life style boutique των κοριτσιών για νύχια.

"Η Maria la del bario teras πως είναι Revqueer los dynatos kolos? Ζει; Είναι καλά;" ρώτησε με αγωνία ο Marvin los komotria.

"Καλέ αυτή είναι τόσο μπάζο που ούτε ο χάρος δεν την παίρνει, άσχημο σκυλί ψοφο δεν έχει." απάντησε ο Revqueer los dynatos kolos και πήγε να βάλει ενυδατική στα σφιχτά του κωλομέρια γιατί είχε ραντεβού σήμερα.

Ο Alejandro de los enormos poutsos μπήκε στο δωμάτιο να δει την Maria la del bario teras, ένα άδειο κρεβάτι, πουθενά η Maria la del bario teras. Ο Alejandro de los enormos poutsos φώναξε και τους υπόλοιπους και άρχισαν να ψάχνουν την Maria la del bario teras, αλλά αυτή πουθενά, είχε χαθεί.

Και έτσι μέσα στο ηλιοβασίλεμα ο σφιχτός-πεταχτός κώλος του Revqueer los dynatos kolos έφευγε χαρούμενος, είχε καταπιεί την Maria la del bario teras δίνοντας του άλλα 2 χρόνια δύναμης να αντέξει τις ορμές του Lou-o-lou-0 los ton patao otan perpatao. Όλοι νομίζουν οτι ο κώλος του Revqueer los dynatos kolos οφείλει την εμφάνιση του στη γυμναστική. Όχι, αλλά σε ένα ξόρκι που έχει δώσει ξεχωριστή προσωπικότητα στο κώλο του Revqueer los dynatos kolos, ο οποίος δεν θα χορτάσει αν δεν ρουφήξει δύναμη απο τις σάρκες όλων των κατοίκων της Gayzablancas.

THE END

Τετάρτη 2 Απριλίου 2008

Σε είδα, σε ξαναείδα

Και σε ξαναείδα, το τι τραβάω για σένα δεν μπορείς να φανταστείς. Στην τυπική μου διαδρομή Αιγάλεω-Μεγ.Μουσικής πέρνω την γραμμή 3 και κάνω μια idiot friendly διαδρομή χωρίς να αλλάζω τρένα και σε 6 λεπτά είμαι στο προορισμό μου.



Αλλά έχω δει εσένα που δουλεύεις κοντά στην Ομόνοια και πολλές φορές για να σε δω αλλάζω όλο το δρομολόγιο κάνοντας μια round trip διαδρομή αλλάζοντας 4 διαφορετικά τρένα για να έρθω να αγοράσω ένα ακόμα περιοδικό.



Αχ τι να κάνω είπαμε έχω λόξα με flaunt +design wallpaper wound etc αλλά δε μου φτάνει ο μισθός πλέον.

ουφ, τι να κάνω; Σκέφτηκα να πάω να ρωτήσω αν έχουνε το out να δώσω στίγμα!! Αλλά είμαι ντροπαλό παιδί εγώ.....

Τρίτη 1 Απριλίου 2008

parody {This is klepsia}

Βασικά εμένα οι παρωδίες μου την δίνουν στα νεύρα και το θεωρώ ασέβεια προς την βιομηχανία του κινηματογράφου.....my a$$!! H παρακάτω όμως παρωδία είναι απλά απίστευτη δείτε την ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ.