Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2009

I'm a Londonizer baby!! updated

Προσευχές να μην πέσει το αεροπλάνο.

Προσευχές άμα σων και καλά πρέπει να πέσει, να πέσει στην επιστροφή.

Παραγγελείες για δώρα που δεν πρόκειτε να σας πάρω αλλά με χαρά θα ακούσω.

Πείτε μου αν έχετε κάποιον φίλο/γνωστό (μέχρι 32 ετών, όμορφο, ελαφρά τριχωτό, αρρενωπό, έξυπνο, με δίκο του σπίτι) για να του δώσω χαιρετίσματα, φιλιά και να του μπαστακωθώ εκεί με δημαρχο και κουμπάρο.

Σε περίπτωση που δεν επιστρέψω αφήνω την πνευματική κληρονομιά αυτου του μπλογκ στην κόρη της Ναφ!!!!!

Vivienne Westwoodaki μου σου ρχομαι!!!!!

update......μια βαλιτσάρα τεράστια και πάλι νομίζω οτι δεν έχω πάρει τπτ.......και για ακόμη μια φορά θα πρεπει να αγοράσω ΚΑΙ βαλιτσα για την επιστροφή.....

Ασε που οι λίρες είναι μεγάλα χαρτονομίσματα και ΠΡΕΠΕΙ να πάρω καινούργιο πορτοφόλι!!!

Μου την δίνει να φτιάχνω βαλίτσες μακαρι να μπορούσα να πάρω όλη την ντουλάπα και όλη την παπουτσοθήκη μαζί!!!

Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2009

there's only black and white babe


Θα μπορούσες να είσαι το σωσίβιο μου όταν πνίγομαι, αλλά μόνο και μόνο η σκέψη σου με πιέζει πιο βαθιά στην κατανόηση της απελπισίας που νιώθω μερικές φορές.

Απελπισία που ρίχνω τόσο χαμηλά τα στάνταρ μου για να πάρω κάτι τόσο λίγο, πιο λίγο και απο ότι μου έδινες το μισό εκείνο χρόνο.

Σιωπηλά σε ποθούσα ακόμη όλα αυτά τα χρόνια που χουν περάσει.

Σιωπηλά σε σύγκρινα με όλους τους επόμενους.

Σιωπηλά έκλαιγα όταν σκεφτόμουν τα μάτια σου όταν μου έλεγες σ'αγαπώ.

Σιωπηλά αναπολούσα την ζεστασιά που ένιωθα να με καίει όταν αγκαλιαζόμασταν.

Σιωπηλά γελούσα όταν θυμόμουν τα πειράγματα μας.

Σιωπηλά σε μισούσα όταν σκεφτόμουν τον χωρισμό μας.

Άσπρο και μαύρο σου έλεγα.

Υπάρχει και γκρι μωρό μου, έλεγες!

Το έφαγα το γκρι στη μάπα, με έναν γκρι λόγο χωρισμού "για το δικό μου καλό"

Σε πίστεψα, σε καλό μου βγήκε, άργησα να το καταλάβω αλλά είχες δίκιο.

Είδα το γκρι, αλλά για μένα ακόμα είναι μαύρο και άσπρο.

Θες να μιλάμε, να πίνουμε καφεδάκια, να βλέπουμε παραστάσεις, να είμαστε φιλαράκια, θες γκρι.

Λυπάμε θα πάρεις μαύρο, γιατί απλά τόσο καιρό ήμουν άσπρο.

Ναι σε ξεπέρασα, αλήθεια σε ξεπέρασα!!!! lol

Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2009

Χαμένο αγόρι


Ένα μικρό παιδί που αχνά θυμάμε πλέον, ήρθε πρόσφατα και μου θύμησε πράγματα απο παλιά. Αυτό το παιδί ζει σε ένα νησάκι όμορφο, ήρεμο και τακτοποιημένο, το οποίο όμως είναι περιτριγυρισμένο απο πολλά, αμέτρητα, άγονα μικρά νησάκια, μικρές εξορίες. Είναι χαμένο αυτό το παιδί πλέον, τόσα χρόνια κάθε πράγμα που δεν καταλάβαινε και κάθε τι ανάρμοστο για την οικογένεια του και την κοινωνία του σχημάτιζε και ένα τέτοιο νησάκι μακριά απ΄αυτό. Τα νησάκια αυτά , οι μικρές εξορίες, με τον καιρό γινόντουσαν αμέτρητα σαν μια Ελλάδα διπλάσια απ΄αυτή που ξέρουμε, με την μόνη διαφορά που τα νησάκια είχαν μια παχιά ομίχλη να τα καλύπτει κάνοντας αδύνατο το να δει το μικρό παιδί τι είχε κρύψει εκεί. Η ζωή του ήταν ήρεμη και τακτοποιημένη, ένιωθε μπερδεμένος πλέον γιατί όλα του τα συναισθήματα και η προσωπικότητα του ήταν χαμένες στα διάφορα νησάκια. Γέφυρες δεν είχε φτιάξει, ήταν καταδικασμένος στην αρεστή καθημερινότητα του νησιού που του χτίσαν όλοι. Μία μέρα ένας δυνατός άνεμος ξέσπασε στο "τέλειο" νησί του φέρνοντας του μικρές δόσεις συναισθημάτων που είχαν χαθεί στις μικρές εξορίες, σάστισε, μπερδεύτικε, αποφάσισε να βουτήξει στην θάλασσα, να ξεφύγει απο τις μικρές εξορίες και την μακρινή θλιβερή τους θέα, αλλα και από το προκατασκευασμένο νησάκι που ζούσε.

Κολυμπούσε για μέρες, μήνες, ίσως χρόνια, αλλά όλο στο ίδιο και στο ίδιο νησί έφτανε. Ξαφνικά είδε τον ίδιο του τον εαυτό αλλά μεγαλύτερο, πιο ώριμο να απομακρύνετε. Του φώναξε να τον βοηθήσει αλλά εκείνος έγνεψε όχι, αφήνοντας τον έτσι αιωνίως να παλεύει με την βιτρίνα του κόσμου του και τα νησάκια να κρύβουν τον ίδιο του τον εαυτό σε διάφορα κομάτια πάνω στα χιλιάδες αυτά νησιά.

Παράλληλα, το μεγάλο πια αγόρι ζούσε μια ζωή όπως την ήθελε, αναπτύχθηκε σαν άνθρωπος, έγινε πιο ώριμος, πιο έξυπνος. Κάτι έλειπε όμως, δεν θυμόταν την πρώτες του ανάγκες, τις πρώτες του επιθυμίες, τα παιδικά του χρόνια. Ένιωθε οτι πλησίαζε σε αυτό που ήθελε για να είναι πραγματικά ο εαυτός του, αλλά διαπίστωσε πως πρέπει να σώσει το μικρό αγόρι που άφησε να βασανίζετε μέσα στην θάλασσα περιτριγυρισμένο απο ομίχλη και μπερδεμένο. Γύρισε πίσω αγκάλιασε το αγόρι, του υποσχέθηκε πως δεν θα το ξαναφήσει και μαζί φτιάξαν μια σχεδία να ανακαλύψουν όλα αυτά που δεν καταλάβαινε και ντρεπόταν να δείξει το μικρό αγόρι. Δεν θα είναι εύκολο ταξίδι, αλλά ο ώριμος άντρας μαζί με το φοβισμένο και μπερδεμένο αγόρι θα μετατραπούν σε έναν άνθρωπο που είναι περήφανος με όλη τη σημασία της λέξεως!

ΥΓ Συγνώμη για τα ορθογραφικά, γράφτηκε γρήγορα για να ακολουθήσει τις γρήγορες σκέψεις μου.

Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2009

onitsuka's new website

Ένα από τα πιο όμορφα site που έχω δει, μπες δες την ζωδιο-δρομία για το 2009 και μάθε πιο ζώδιο κέρδισε, δες το δικό σου Γιαπωνέζικο ζώδιο, και εξερεύνησε το νησί της Onitsuka tiger!!

Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2009

bodies

Αρχικά να διεκρυνήσουμε οτί δεν είναι τσόντα.......



Στην έκθεση παρουσιάζονται με σεβασμό αληθινά ανθρώπινα σώματα στην ολότητά τους ή ανά μέρη, τα οποία έχουν διεξοδικά διαχωριστεί και διατηρηθεί μέσω μιας πρωτοποριακής διαδικασίας δίνοντας έτσι την ευκαιρία στους επισκέπτες να δουν την ομορφιά και την πολυπλοκότητα των ίδιων τους των σωμάτων, των οργάνων και των συστημάτων του ανθρώπινου οργανισμού.


Παρουσιάζει αληθινά ανθρώπινα σώματα, απευθύνεται σε επισκέπτες όλων των ηλικιών και τους επιτρέπει να δουν τους εαυτούς τους όπως δεν τους είχαν δει ποτέ ξανά στο παρελθόν. Περισσότερα από 200 όργανα και εκθέματα ανθρώπινων σωμάτων στην ολότητά τους εκτίθενται σε 9 ενότητες δείχνοντας την πολυπλοκότητα των οστών, μυών, νεύρων, αιμοφόρων αγγείων και οργάνων ενός ανθρωπίνου σώματος.

H έκθεση αυτή έχει συζητηθεί πολύ και εκκρεμεί απόφαση των Αμερικάνικων δικαστηρίων για το αν είναι ηθική η επεξεργασία τους και έκθεση τους.

Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2009

my ipod plays loud.....

Επιτέλους λίγη καλή electro pop, είναι Αυστραλοί, είναι δύο, το άλμπουμ τους βγήκε στην Αυστραλία ούτε ένα χρόνο πριν, και έχουν ήδη 2 επιτυχίες, το walking on a dream με ένα φοβερό κλιπακι τραβηγμένο στην Σανγκάϊ, και μας σε έχουν σε αναμονή για το δεύτερο κλιπάκι τραβηγμένο στο Μεξικό.

walking on a dream

we are the people teaser

Φοβεροί.....