Τρίτη 26 Μαΐου 2009

summertime

One of these mornings
Youre goin to rise up singing
Then youll spread your wings
And youll take the sky



Χάθηκε η όρεξη μου, δεν βρίσκω ενδιαφέρον πουθενά! Ελπίζω το καλοκαίρι να με επαναφέρει! Συγνώμη για την αποχή απλά ούτε το blogging μπορεί να βγάλει απο το βούρκο της αδιαφορίας.

Απλά ζω τώρα.....

Δευτέρα 11 Μαΐου 2009

city of wine χικ...και ασε τους δικούς μας να πίνουν ούζα!



Ο Frank Gehry γνωστός για την δημιουργία του guggenheim museum της Νέας Υόρκης, έχει σχεδιάσει ένα απο τα πιο παράξενα και όμορφα κτήρια στο κόσμο. Και ενοείται θα ήταν στην Ισπανία! Αυτό που λατρεύω στους Ισπανούς είναι οτι έχουν κάποια απο τα πιο παράξενα κτήρια σε μερικές απο τις πιο μικρές πόλεις τους, δεν αναλώνουν την αρχιτεκτονική τους έμπνευση στα μεγάλα αστικά κέντρα. Όπως το city of culture of Galicia στο Santiago de Compostela, η το Ισπανικό Guggenheim στο Bilbao (και ναι ακόμα εμείς δεν έχουμε μουσείο μοντέρνας τέχνης στην Αθήνα).



Το city of wine είναι ένας χώρος ανάμεσα σε αμπελώνες που περιλαμβάνει πέρα απο αναπαλαιωμένα κτήρια του κτήματος ένα κτήριο που με λίγη φαντασία παρομοιάζεται με μια σταφυλιά που βγαίνει απο την γη. Πέρα απο τα κεντρικά γραφεία ενός τοπικού παραγωγού κρασιού περιλαμβάνει ξενοδοχείο και spa. Ενα μασαζάκι με μούστο πολύ θα το γούσταρα.







ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟΝ babis vovos ΝΑ ΜΑΣ ΓΑΜΗΣΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ!!!

ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Τετάρτη 6 Μαΐου 2009

Συνέντευξη με ένα happy tree friend

Καλησπέρα σας!! 


Ναι επιτέλους μετά απο μήνες απουσίας, επιστρέφω με μια ακόμα αποκαλυπτική συνέντευξη ενός απο τα αγαπημένα σας Happy Tree Friends.....Είναι τρελά, είναι γλυκούλια, είναι γκαφατζίδικα, είναι αιματοβαμένα!!! 

Κυρίες, και κύριοι, σήμερα μαζί μας......ο.......Sniffles!!!

Καλησπέρα Sniffles, καλωσήρθες στο μπλογκ μου.

Ευχαριστώ xipasmene, με μεγάλη μου χαρά δέχτηκα την προσκλησή σου.

Πες μας αγαπητέ Sniffles, τι σε παρακίνησε στο να ασχοληθείς με τις επιστήμες;

Θυμάμε όταν ήμουν μικρός είδα για πρώτη φορά star trek και ενθουσιάστηκα!! Έτσι αποφάσισα οτι θα αφοσιωθώ στην επιστήμη.

Τα χόμπι σου ποιά είναι;

Ααα να διαβάζω, και να φτιάχνω απίστευτα πράγματα όπως έναν πύραυλο για να ξεφύγουμε απο ένα έρημο νησί!! Μόνο που δε μπορούσαμε να το σταματήσουμε και πλησιάσαμε στο ήλιο οπότε η θερμότητα μας έλιωσε. Μερικές φορές χρειάζονται κάποιες διορθώσεις οι εφευρέσεις μου.

Εμένα η αγαπημένη μου εφεύρεση απο όσες έχεις φτιάξει είναι η μηχανή του χρόνου που έφτιαξες για να σώσεις τους αγαπημένους σου φίλους!!!


Έχεις πάντα όρεξη για για μυρμίγκια, πως καταφέρνεις να είσαι πάντα σε φόρμα;

Γιατί ,εκτός απο το blast from the past, σε όλα τα άλλα επεισόδια δεν καταφέρνω να φάω κανένα επειδή στην πόλη μας είναι έξυπνα και πάντα καταφέρνουν να με σκοτώνουν!! 

Άουτς, σε ποιό επεισόδιο είχες υποφέρει πιο πολύ;

Στο crazy ant-ics, αυτά τα πλάσματα είναι σατανικά και πανούργα!!!

Υπομονή καλέ μου Sniffles θα καταφέρεις και συ κάποτε!!! Ποιός είναι ο καλύτερος σου φίλος απο όλα τα χαρουμενοδεντράκια;

Αχ δε μπορώ να επιλέξω, αν και η αλήθεια είναι οτι νιώθω ποιό κοντά με τον Toothy γιατί είμαστε και οι 2 μεγάλοι θαυμαστές του Splendit!!! Αλλά αγαπώ πολύ και το Nutty με κάνει και γελάω πολύ, έχουμε φτιάξει ένα σπιτάκι σε ένα δέντρο και του μαθαίνω να παίζει ντάμα!! Περνάμε ωραία μαζί!!!

Sniffles σε ευχαριστώ πολύ για την τιμή που μου έκανες, ήταν μια φοβερή συνέντευξη και εύχομαι να σε δώσω σύντομα ξεκοιλιασμένο σε κάποιο απο τα επεισόδια των αγαπημένων μου Happy Tree Friends.

Και εγώ σε ευχαριστώ πολύ, και ελπίζω να γίνεις φίλος μου στο My Space.

Αγαπημένοι φίλοι, μέχρι την επόμενη φορά, λα λα λαλα λα λα λαλα............χαρουμενοδεντριάστε!!!

Κυριακή 3 Μαΐου 2009

Εγωϊστικό γουρούνι σε σένα μιλάω!


Σκέψου το εξής:


Εσύ ή κάποιος που αγαπάς, πεθαίνει σιγά σιγά και χρειάζεται μετάγγιση αίματος ή ακόμα χειρότερα ένα δωρητή οργάνων να τον σώσει. Θα απαιτούσες να σωθεί, χωρίς να είσαι ο ίδιος δωρητής;

Η χώρα μας είναι τελευταία στις μεταμοσχεύσεις στην Ε.Ε. και έχουμε και την ψευδαίσθηση οτι είμαστε άνθρωποι που νοιαζόμαστε για τον συνανθρωπο μας, και καλά Έλληνες άνθρωποι με συμπόνια....my ass......

Είμαστε στενόμυαλοι, και δεν γνωρίζουμε, οπότε φοβόμαστε. Αντιστοιχούν 8 δωρητές οργάνων για κάθε 1,000,000 ανθρώπους στην Ελλάδα.

Γίνε δωρητής οργάνων, και δώσε την δυνατότητα σε κάποιον να ζήσει!!!

www.eom.gr