Πέμπτη 18 Ιουνίου 2009

le vent nous portera

Je n'ai pas peur de la route
Faudrait voir, faut qu'on y goûte....


Γιατί ο δρόμος κάνει ένα ταξίδι σημαντικό, το δύσκολο, το μακρινό, και απρόσιτο έχει ενδιαφέρον. 

Et tout ira bien là

Και εκεί όλα θα είναι όμορφα, ήρεμα. Και θα αποζημιώσει το δύσκολο ταξίδι που μόνος κάνεις.

Génetique en bandouillère
Des chromosomes dans l'atmosphère
Des taxis pour les galaxies
Et mon tapis volant dis ?
Le vent l'emportera

Όλα θα εξαφανιστούν γύρω σου, θα μείνεις μόνος σου σε αυτό το ταξίδι, θα τα πάρει ο άνεμος. Θα παλέψεις με τη μοναξιά, θα ιδρώσεις και θα φοβηθείς μη σε παρασύρει και σένα ο άνεμος.

Tout disparaîtra mais
Le vent nous portera

Και όταν εξαφανιστούν όλα ο άνεμος θα μας πάρει μακριά, και θα φτάσουμε στον άφταστο προορισμό μας. Όλα εκεί θα είναι ξανα-γεμάτα, όλα όσα παρέσυρε ο άνεμος, μαζί και εμείς που μας μετέφερε. Και όλα θα τα βλέπουμε διαφορετικά, θα τα βλέπουμε όπως έπρεπε πάντα σαν ένας. Ο παλιός και ο νέος, ο πληγωμένος και ο δυνατός, ο κατατρεγμένος και ο περήφανος. Θα έχουμε κοινά βιώματα, θα θυμάτε ο ένας τον άλλον.

Θα σε φτάσω, θα σε θυμηθώ, θα σε αγκαλιάσω, θα σε παρηγορήσω, θα σταματήσω να είμαι σκληρός, αυτό το παραθυράκι θα το αφήσω ανοιχτό. Γιατί δεν είσαι ένας ξένος, είσαι εγώ, ένας διαφορετικός Γιώργος που έχω ξεχάσει χρόνια τώρα. Ένα μικρό παιδί ξεχασμένο κατατρεγμένο απο πρέπει, και απο τις "ανώμαλες" σκέψεις διεφθαρμένο είσαι, και γω σαν ο χειρότερος κριτής σε κατηγόρησα για το θάρρος που δεν είχες, και σε έκλεισα τόσο βαθιά. Μα τι έκανα, ένα μικρό παιδί είσαι.


Le vent nous portera...........



Κυριακή 14 Ιουνίου 2009

pride all year long


Μη βγάζεις το pride απο μέσα σου μόνο μια μέρα το χρόνο.


Κράτα τον απο το χέρι, και άσε να σε κοιτάνε.

Φίλα τον στο μετρό, και ασε να σε κράζουν.

Χούφτωσε του τον κώλο στην Καραγιώργη Σερβίας και γέλα.

Να είσαι πάντα περήφανος, μια μέρα πανηγυριού δεν φτάνει.

Να κάνεις στάση ζωής το οτι δεν είσαι διαφορετικός χρειάζεται......

ΥΓ....που ήσουν κύριε Τσιτιρίδη που σε έψαχνα να σε γνωρίσω; :p

Σάββατο 6 Ιουνίου 2009

screw me again....



Δευτέρα 1 Ιουνίου 2009

Futura



Ήταν λίγους μήνες πριν που βρέθηκα με την misirlou oubliez mon cheri a tout a l'heure σε ένα φιλικό σπίτι στο οποίο απαγορεύεται να τραγουδάς να βρίζεις και να πίνεις. Για αυτό ακριβώς το λόγο αναλωθήκαμε στα νέα (των 8) μας και μετά μου έθεσε, με κυρτό στα δεξιά κεφάλι, μισόκλειστο αριστερό μάτι, και τεντομένο δείκτη, την εξής ερώτηση......


Εσύ κάνεις όνειρα, όπως αυτά που κάναμε μικροί;


Τι; Να αποκτήσω το train 2000 xclusive μαζί με τις ράγες του και ένα γεφυράκι;


Όχι χαζέ, μου απαντάει. Αν κάνεις όνειρα για το μέλλον του κόσμου, θυμάσε που σκεφτόμασταν όλα τα παιδιά οτι το 2000 θα έχουμε αυτοκίνητα που θα πετάνε στον αέρα, και οτι θα είχες εξοχικό στην Αφροδίτη.


Και όντως μικρά που ήμασταν και ζούσαμε στο έπακρο την ανάπτυξη της οικιακής, ψυχαγωγικής τεχνολογίας με τέτοια ταχύτητα, φανταζόμασταν διαφορετικό το κόσμο τώρα. Κάπως στα τις πόλεις στο 5th element. Γιατί σταματήσαμε να σκεφτόμαστε το μέλλον; Γιατί η φαντασία μας αναλώνεται μόνο στις ιστορίες συνωμοσίας που μπορεί να παίζει ο γκόμενος, και τι κρύβει το τηλεφώνημα απο έναν "φίλο" του; (Ναι είμαι καρκίνος και παρανοϊκος).


Οπότε αφού σε αυτό το πάρτυ δε μπορούσαμε να μεθύσουμε, να τραγουδήσουμε, να βρίσουμε, και επειδή χωρίς μπινελίκια, ποτό, και μουσική σεξ δεν γίνεται, αποφασίσαμε να το κάνουμε μπλογκοπαίχνιδο.


Πρέπει δλδ ο καθένας να γράψει την δικιά του ιδέα για το μέλλον, είτε είναι ένα γεγονός, είτε ένα τεχνολογικό κατόρθωμα. Ξυπνήστε το παιδί μέσα σας.


Ξεκινάμε.


ΟΤΕπιλογές 2056

Το έτος 2056 ο Οργανισμός Τηλεπικοινωνιών Ελλάδος θα λανσάρει ένα νέο πακέτο στις υπηρεσίες σταθερής τηλεφωνίας. Τις ΟΤΕ τηλεμεταφορές, με ένα μικρό πάγιο των 106,763 δραχμών (γιατί τότε όλη η ευρώπη θα ακολουθεί τη νέα μόδα βινταζ που λάνσαρε η misirlou πίσω το 2009, και στα πλαίσια της νέας μόδας θα επανέλθουμε στις δραχμές). Θα αγοράζεις με 78,450 δραχμές την ειδική συσκευή τηλεφώνου (δυστυχώς δεν υπάρχει σε ασύρματη έκδοση) η οποία εκτός απο απλή συσκευή ομιλίας, θα είναι και η συσκευή τηλεμεταφοράς. Κατεβάζεις το ακουστικό στο πάτωμα και πατάς το ειδικό πλήκτρο, ανεβαίνεις στο κρεβάτι και πηδάς στο ακουστικό το οποίο θα σε μετατρέψει σε τηλεμεταφερούμε κωδικοποιημένα σήματα το οποία θα ταξιδέψουν μέχρι την άλλη άκρη της γης σε μια άλλη συσκευή τηλεμεταφοράς η οποία θα σε επαναφέρει στα κανονικά.


Τυχόν προβλήματα κατά την μεταφορά, και μη επαρκής περισυλλογή σημάτων απο το τερματικό, με αποτέλεσμα απωλειών κοματιών του σώματος, δεν είναι ευθήνη του ΟΤΕ.


Έτσι δεν θα χρειαζόμαστε αεροπλάνα, και θα ταξιδεύουμε μέσα σε κλάσματα. Αρκεί να μη μπει κανείς στην γραμμή σου!!


Δίνω πάσα σε misirlou βεβαίως, και σε όποιον θέλει να αφήσει την φαντασία του να γίνει παιδί!!