Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2007

Swan Lake Athens.



Πρόσφατα απόλαυσα σε μια από τις θέσεις του απίστευτου ,για τα ελληνικά δεδομένα, Badminton theater την Λίμνη των κύκνων του Matthew Bourne. Ναι είμαι άσχετος, βλάχος θα έλεγα σε αυτού του είδους την τέχνη. Οι γνώσεις μου βασίζονται στα πάρα πολύ βασικά πάνω στην Λίμνη των κύκνων, και σίγουρα ήξερα ότι ο κύκνος και ο πρίγκιπας ενσαρκώνονται από άντρες, αλλά ως εκεί. Έπαθα σοκ, ήταν φοβερό ανατριχιαστικό και συγκινητικό, ο κύκνος αντιπροσώπευε εκείνη την στιγμή τον άπιαστο έρωτα του κάθε ανθρώπου. Βέβαια πολλοί δεν άντεξαν το σοκ ,για τα ελληνικά δεδομένα πάντα, το ότι έβλεπαν τρυφερές σκηνές ανάμεσα σε δυο άντρες και έφυγαν με την πρώτη ευκαιρία γελώντας. Βλέπεται μερικοί σκέφτονται τόσο τετράγωνα που δεν μπορούν να κατανοήσουν τον συμβολισμό σε έναν χαρακτήρα στο θέατρο ή στο τραγούδι, άλλωστε η ιστορία μας στο τραγούδι έχει πολλά τραγούδια «αντρικά» που ερμηνεύονται από γυναίκες.
Όλα αυτά από κάποιον άσχετο του είδους αλλά με αισθητική και σεβασμό στις τέχνες ακόμα και όταν αυτές δεν με αντιπροσωπεύουν.
Αφιερωμένο στην καριόλα που γέλαγε σε όλη τη σκηνή του πάρκου, και ας έδωσε 90 ευρώ για να το δει. Είσαι ζώων μωρή. Εχε χάρη που ήσουν μπάζο.

4 ξετσίπωτα πλάσματα απάντησαν:

satya είπε...

Γκρινιάρικο ξιπάκι μουουουουου πόσο σ'αγαπωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!

Tanila είπε...

ΜΑΖΙ σου γέλαγα κακάσχημε νάνε. Και φέρε εκείνο το βασερόν που μου χρωστάς επιτέλους.

xipasmenos είπε...

exe esy hsoun mikro tsoulaki tanaki?? to to 3exaseis to roloi mikro agglaki

Ο ψεύτικος Πέτρος είπε...

giati an den itan ti tha ekanes?