Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2007

Μαρία η παρθένα που ήταν και άσχημη vol. IV

Κάθισε η maria la del bario teras, κάθισε και η τρελή. Ο παίδαρος τότε άρχισε να τους εξηγεί για να λυθεί η παρεξήγηση. "Soy Alejandro los enormos poutsos y éste es Pedro de los vathitrypios, mi novio" Τότε η Maria la del bario teras έβαλε τα κλάματα απο το ρεζιλίκη, και άρχισε να ζητάει συγνώμη στα γόνατα, ρίχοντας κλεφτιές ματιές στο όργανο του Alejandro los enormos poutsos. Τότε ο Pedro de los vathitrypios συνέχισε να υστεριάζει και να απαιτεί εξηγήσεις, για το πια είναι αυτή η άσχημη τσουλάρα που πίπωνε το Alejandro los enormos poutsos.

"Mi bebé Pedro usted es mi amor" του είπε ο Alejandro los enormos poutsos να το ησυχάσει και εξήγησε πως βρήκε την Maria la del bario teras, πως την έφερε στο Yaught queen Pedro II που ονόμασε χάρη στον αγαπημένο του. Τότε ο Pedro de los vathitrypios χαμογέλασε και έπιασε τον Alejandro los enormos poutsos και το έδωσε ένα παθιασμένο φιλί στόμα.

"Es tan romántico" είπε η Maria la del bario teras και άρχισε να κλαίει πάλι, αλλά τώρα απο χαρά που είδε τον έρωτα μεταξύ των 2 πιο ωραίων αντρών που είχε δει ποτέ.

"Maria la del bario sol le haremos a mujer a que cada los hombres en el mundo desearán para coger" (μτφ Θα σε κάνουμε μια γυναίκα τοσο όμορφη που κάθε άντρας στο κόσμο θα θέλει να σε γαμίσει)

Η Maria la del bario teras πετάχτηκε απο την χαρά της του έπιασε αγκαλιά και άρχισαν όλοι μαζι να χοροπηδάνε γύρω γύρω σαν τις τρελές. Απο εκείνη τη στιγμή και μετά το χαρούμενο ζευγάρι και η Maria la del bario teras γίναν αχώριστοι, είχανε άλλωστε μια αποστολή, να κάνουν την Maria la del bario teras μια πανέμορφη γυναίκα στην οποια δεν θα μπορεί να αντισταθεί ποτέ.

"Εs hora para el makeover extremo" είπε ο Pedro de los vathitrypios και πήγε να φέρει το βαλιτσάκι του με όλα τα σύνεργα για την βραδυνή του δουλειά, βουρτσες, πούτσες, make up, eyeliner, στρινγκ, ψευτικες βλεφαρίδες.

"Ξερεις Maria la del bario teras" είπε ο Alejandro los enormos poutsos "Οταν σε είδα μου θύμισες εμένα"

"Μα πως γίνετε αυτό; Εσύ είσαι παίδαρος" είπε η Maria la del bario teras.

"Ναι είμαι, και ήμουν. Αλλα πριν απο πολλα χρόνια είχα μια σχέση με ένα ωραίο άντρα. Τον Hose los anomalos satrapos, ήταν πολύ άγριος, πολύ βίαιος, και όχι μόνο στο κρεβάτι αλλά συναίχεια. Μια μέρα του είπα να χωρίσουμε και αυτός τρελάθηκε και άρχισε να με χτυπάει. Είμασταν στο penthouse μου στο ουρανοξύστη μου Tower de los orthiospoutsos και προσπαθούσε να με σπρώξει απο το μπαλκόνι, εγώ αντιστάθηκα και του έριξα μια μπουνιά. Τότε είδα στο βλέμμα του οτι ήθελε πραγματικά να με σκοτώσει, και με έπιασε και με βία με πέταξε στο κρεβάτι να με δέσει. Αρχισε να με βασανίζει με ότι τρόπο μπορείς να φανταστείς (σχολιο μερικά του άρεσαν κιόλας αλλα δε τα αναφερω γιατι θα χαλάσει την δραματικότητα της σκηνής), έφυγε κάποια στιγμή, εγω προσπαθούσα να λυθώ και φώναζα. Κανένας δεν με άκουγε, όλοι η υπηρεσία είχε ρεπό γιατί είχαμε επετειο και ήθελα να γιορτάσουμε με σεξ σε όλο το σπίτι. Τότε ακούω την πόρτα, και το βλέπω, ήταν μαζί του 3 ακόμα άντρες που γελάγαν πονηρά και με κοιτάζαν με το γνωστό βλέμμα του Mpe del los poutsomatakis ξέρεις αυτο με τα πεάκια 41 εκατοστών.

Τρόμαξα.

cuáles son usted que va a hacer a mí είπα και γέλασαν.



To be continued.........

7 ξετσίπωτα πλάσματα απάντησαν:

ΠΑΥΛΟΣ είπε...

χαχαχα θα φροντίσω να κερδίσεις για να έχω την συνέχεια από πρώτο χέρι. Απίστευτος μικρούλη

Donnie είπε...

Panagia mou. Exo xasei ton ypno mou me ayth tin maria :)))))))

One Big DJ είπε...

Ay dios mio! Alejandro es un cabron y Maria es una mulhere divertida. Ayta kserw lol

xipasmenos είπε...

Pavlo αμα κερδίσω θα χεις τα χειρόγραφα.
Donnie το ξέρω, το ξέρω, άγγιζω ευαίσθητες χορδές.
Big DJ ξέχασες το amigo. :p

nikisot είπε...

moody des los thelipoutsos gelaei astamathta

xipasmenos είπε...

your in the mood, moodygirl....

Provato είπε...

φακ, πάνω στο καλύτερο το έκοψες στα ματάκια με πεάκια. γμτ. πότε θα έρθει η επόμενη Πέμπτη.

μπεεε