Κυριακή 2 Μαρτίου 2008

Μαρία η παρθένα που ήταν και άσχημη episode V season 2

Πίσω στο μάνσιον του Alejandro de los enormos poutsos οι Muheres los laika, μαζί με τον γυμναστή-Κώλ μπόϊ Ethan los cum to you avasanista και τον Marvin los komotria περιμέναν την Maria la del bario teras για να ξεκινήσουν επιτέλους την μεταμόρφωση της. Αλλά υπήρχε κάτι που τους βασάνιζε, ο Dr MAD los exo rapsei oles tis aderfes tis Gayzablancas είχε βάναυσα δολοφονηθεί απο την Τanila los enormos tsoulos με την κλασική μέθοδο της βυζο-σπυρί-πυώδες-ασφυξία. Έπρεπε να βρουν έναν πλαστικό χειρούργο, έναν γιατρό, κάποιον τέλος πάντων που ξέρει να ράβει. Αλλά ο Gsus los proho είχε μια ιδέα, πήρε απλά ένα τηλέφωνο και σε λίγη ώρα θα ήταν εκεί.


Μετά απο 30 λεπτά χτυπάει το κουδούνι, ήταν ο Revqueer los dynatos kolos ο οποίος ήταν στη Gayzablanca με τον Lou-o-lou-o los ton patao otan perpatao. To ταιριαστό αυτό ζευγάρι είχε γνωριστεί στην χώρα των Μασάϊ όπου ο Revqueer los dynatos kolos είχε πάει για να γράψει το μυθηστόρημα του "Ο κώλος στην εποχή της Μπομπονέλας". Εκεί θαύμασε το πολιτισμό των Μασάϊ και κάθισε για 5 χρόνια ώστε να μάθει την παραδοσιακή ιατρική τους. Όσπου μια μέρα ερωτεύτηκε παράφορα τον Lou-o-lou-o los ton patao otan perpatao και ήρθαν στην Gayzablanca για να ζήσουν τον έρωτα τους.

Εδώ ο Lou-o-lou-o los ton patao otan perpatao (στα δεξιά) όταν είδε για πρώτη φορά τον Revqueer los dynatos kolos


Αφού έγινα οι απαραίτητες συστάσεις ετοιμάστηκαν όλοι για την εμφάνιση της Maria la del bario teras ώστε να ξεκινήσουν.


Μετά απο λίγο μπαίνει ο Alejandro de los enormos poutsos μαζί με την Maria la del bario teras η οποία ήταν μπουκωμένη με ένα hot dog και στο άλλο χέρι είχε ένα GayFC μπωλ με 50 κομάτια φτερά gay κοτόπουλου.


Πρώτος που έπρεπε να ξεκινήσει την μεταμόρφωση έίναι ο Revqueer los dynatos kolos, την ξάπλωσε στο κρεβάτι και άρχισε να λέει προσευχές και να κάνει επικλήσεις στο Θεό NamouBarbi τον Θεό της ομορφιάς.


Έξω στο σαλόνι η αναμονή ήταν πολύ δύσκολη, όλοι είχαν κουραστεί τόσες μέρες. Ήταν νηστικοί, πόναγαν τα κορμιά τους, είχαν ακόμα κουραστεί να κάνουν σεξ με τον Ethan los cum to you avasanista ο οποίος ως επαγγελματείας είχε ακόμα ενέργεια και προσπαθούσε να αποπλανήσει τον BigDJ los floral, ενα αθώο και αγνό παιδάκι που με ένα μόνο στενό μαγιό-τανγκα κλάδευε κάθε Δευτέρα τις γλαδιόλες.


Η μία ώρα έγινε δύο, και οι δύο δέκα. Κανένα νέο απο το δωμάτιο. Ξαφνικά ακούνε μια φοβερή κραυγή, ικανή να ακουστεί μέχρι το διπλανό κρατήδιο της USL (united states of lesbians).


Tι να έγινε; Είναι ακόμα ζωντανή η Maria la del bario teras; Ήταν ο Revqueer los dynatos kolos ικανός να μεταμορφώση την άσχημη φάτσα της Maria la del bario teras;

9 ξετσίπωτα πλάσματα απάντησαν:

ΠΑΥΛΟΣ είπε...

Μικρέ βασανιστή, πάντα στο καλό μας το κόβεις.........

xipasmenos είπε...

Εγώ και ο ΦώσΚΩΛΟΣ........

Dr_MAD είπε...

χαχαχαχαχαχααχαχα. Δεν υπάρχει!

Η Τανίλα η σάπια με ξεφορτώθηκε! Κι εγώ που είμαι ορκισμένος οπαδός της...

Μαμήθηκα στα γέλια με το Θεό της ομορφιάς NamuBarbi χαχαχαχαχα!

Δεν παίζεσαι χαχαχαχαχαχα
Ελπίζω να μην την έκανε χειρότερα

Καλή εβδομάδα ;-)

Tanila είπε...

Τι εννοείς "σε ξεφορτώθηκα";
Τι εννοείς "σάπια";
Τι εννοείς "οπαδός";

PETRITO ZEZUS είπε...

Τα ονόματα το ένα καλύτερο από το άλλο!
You have skills!

jg είπε...

USL!!! LOL!!!!

revqueer είπε...

Νομίζω πως σ' αγαπάω.

Mirela είπε...

LOL!!!

Καλέ εγώ και η Σουλα ποτε θα παρουμε ρολο στο επος σου???

έστω σαν κομπάρσες που κάνουν τα πτώματα στο μακρινο background του πλάνου #54.

Ζήτω Τα Λαϊκά Κορίτσια είπε...

kat arxas ta sylallhthria mou gia to kainourio template. VEVAIA tha sto dualisw to magazaki @#@$%@#$#$@ an thn epomeni fora den mas kaneis toulaxiston 3 anafores!
ti parapanw dld exei o ethan apo mas?
e?E?E?