Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2007

Mαρία η παρθένα που ήταν και άσχημη vol. VII

Αφού κατάφεραν να ξεκολήσουν το βαζάκι απο το μπλου μαρέν, πλεον, ανδρισμό του Alejandro de los enormos poutsos, έπρεπε να καταστρώσουν τα σχέδια τους για το total makeover της Marias la del bario teras.

"Vayamos de nuevo a Gaysablanca" είπε ο Alejandro de los enormos poutsos.


Η Maria la del bario teras όλο απορία τον ρώτησε ποια πόλη ήταν αυτή, δεν την είχε ξανακούσει ποτέ στη ζωή της.


Η Gaysablanca ήταν το βασίλειο των Gay κάπου σε ένα νησί στο Mexico Gulf οπού ζούσαν εκεί μόνο ομοφυλόφιλοι, η Maria la del bario teras ενθουσιάστηκε θα έκανε πολλούς φίλους εκεί που θα την φροντίζαν και θα την κάναν καραγκομενάρα.




"Εκεί θα γνωρίσεις και το αδερφό μου τον Provatos de los 41 pontous poutsos" είπε ο Alejandro de los enormos poutsos, "Και μαζί με αυτόν και τον on & off γκόμενο του τον Sikia los tsouzei"


"No sabía que usted tiene a hermanο" (μτφ Δεν ηξερα οτι έχεις αδερφό) είπε η Maria la del bario teras.

"Si, αυτός θα αναλάβει την πνευματική σου ανανέωση, θα σε βάλει να ακούσεις με τις ωρες Χαρούλα Αλεξίου και Pet Shop Boys, και θα σε βάλει να διαβάζεις με τις ώρες το μπλογκ του ώστε να αποκτήσεις πνεύμα και νου που θα ποθούν όλοι οι άντρες. Υou've got to have the whole package girl" είπε ο Alejandro de los enormos poutsos.
Kαθώς πλησιάζαν στην Gaysablanca που στο λιμάνι ήταν ο ψηλός Provatos de los 41 pontous poutsos με τον ανδρισμο του full frontal, και δίπλα του ο Sikia los tsouzei χοροπηδώντας με χαρά και φωνάζοντας "ΟοοοΥΥΥυυυυυ al puerto mis hermanas" και πλάκωσε όλος ο πλυθησμός της Gaysablancas να υποδεχτεί τον Alejandro de los enormos poutsos the most eligible bachelor of Gaysablanca.


Ολες οι τρελές μαζί φώναζαν το ονομά του προσπαθώντας να τον κάνουν να περασει μια βραδιά άγριου σεξ μαζί τους, μιας και ο provatos de los 41 pontous poutsos δεν καταδεχόταν καμία τρελή, παρα μόνο τον μοναδικό του έρωτα τον Sikia los tsouzei, μπορεί να μη το παραδεχόταν αλλά τον αγαπούσε.


Το γιώτ έφτασε στο λιμάνι, οι τρελές άρχιζαν να σκίζουν τις ζαρτιερες τους και ο Alejandro de los enormos poutsos τους ανακοίνωσε οτι θα έχουν μια πολύ σημαντική για αυτόν προσκεκλημένη που θα μεταμορφώσουν σε καρακατακαλονή.


Τότε μέσα απο το πλήθος ξεπροβάλει η Tanila de los enormos tsoulos, θανάσιμος εχθρός και αδερφή του Alejandro de los enormos poutsos, οι οποία τον αντιπαθούσε γιατί αυτός πάντα ήταν ο αξιαγάπητος, και όλος ο κόσμος αυτόν αγαπούσε.


"Και τι θα κερδίσετε εσείς αγαπητοί μου; Καθε φορά που ο αγαπητός μου αδερφός θέλει κάποια χάρη όλοι τρέχετε, αλλά ο Alejandro de los enormos poutsos τι σας έχει χώσ......εεεε δώσει για αντάλαγμα;" είπε η Tanila de los enormos tsoulos χαμογελώντας με κακία.


Τότε όλες οι τρελές της Gayzablancas απαίτησαν τα ανταλαγματά τους και με τόκους, και όρμηξαν στο Alejandro de los enormos poutsos η Tanila de los enormos tsoulos γέλαγε απο πάνω τους με κακία και δυνατά όσο οι τρελές της Gayzablancas ξέσκιζαν τον τεράστιο και πρηζμενο ανδρισμο του Alejandro de los enormos poutsos.


O provatos de los 41 pontous poutsos με τον Sikia los tsouzei φυγάδεψαν την Maria la del bario teras στην έπαυλη τους, αφού δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι.


¿El alejandro de los enormos poutsos va a sobrevivir? ρώτησε έντρομη η Maria la del bario teras.


"Ο Αlejandro de los enormos poutsos είναι ο πιο αχορταγος απο όλους μας, θα τις ξεσκίσει τις τρελές και θα ρθει να μας συναντήσει" είπε ο provatos de los 41 pontous poutsos και προσέφερε στην Μaria la del bario teras ένα ζεστό καφέ απο κόκκους Gaysablancocaffe.....

14 ξετσίπωτα πλάσματα απάντησαν:

xipasmenos είπε...

Kαλα γουστάρω μτφ του Στο λιμάνι αδερφές μου...
Αl puerto mis hermana, al puerto"
thx babel fish..........

nikisot είπε...

xaxaxaxaxaxaxaxaxxa
gaysablancaaaaaa
xaxaxaxa
mprabo baby

xipasmenos είπε...

al gaysablanca mis hermana, al gaysablanca.....

revqueer είπε...

L
O
L
Με ταξίδεψες με την ιστορία σου! Σ'ευχαριστώ!!!

Ανώνυμος είπε...

he he he ειδυλλιακό μέρος ακούγεται η γεμάτο υποσχέσεις..... να προσέχει μόνο η maria μην της πέσει καμιά καρύδα στο κεφάλι.

ΠΑΥΛΟΣ είπε...

Το Μιλάνο σου έκανε καλό τελικά, ανεβασμένος και με ωραίες ιστορίες!!!

Mirela είπε...

LOL!!!!
Τι τρομερά guest ήταν αυτά?
H Tanila de los enormos tsoulos είναι η νέα Soraya Montenegro!

Ανυπομονώ να γνωρίσω τον υπόλοιπο πληθυσμό της Gaysablanca...μοιάζει τόσο ειδυλλιακό μέρος...!!

Provato είπε...

μίλησες με τον ατζέντη μου πριν με βάλεις να παίξω σε τόσο χαρακτηριστικό ρόλο, που κλέβει την όλη παράσταση;


δεν κατάλαβα κύριος!! με ποιό δικαίωμα χρησιμοποιείς το όνομά μου, τους πόντους μου και το ταλέντο μου έτσι;

θα τα πούμε στο δικαστήριο!!!!

μία με βλέπεις στον ύπνο σου να πηγαίνω με γκόμενες, και τώρα αυτό!

θα τα πούμε στα δικαστήρια. ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ!

Provato είπε...

κατάλαβες! εσύ να πνίγεσαι στο χρήμα με τις σαπουνόπερες σου και να μπορείς να πηγαίνεις ΜΙλάνο και εγώ να μην μπορώ να χαρώ τα χριστούγεννα. απαιτώ να πληρωθώ αδρά για την ηθοποιία μου. ΑΔΡΑ όπως μου αξίζει εμένα και των 41 πόντων.


θα τα πούμε στα δικαστήρια.


θα μιλήσεις με τον δικηγόρο μου!

xipasmenos είπε...

@rev ναι σαι καλά...

@ethan τι υποσχέσεις 321 είναι εκει πέρα με τόσες τρελές....

@Paulos αυτό ειναι σίγουρο παντα ενα ταξιδάκι σε φρεσκάρει...

@Μιρελα al Gaysablanca mis hermanos

@Προβατο Εγώ φταίω που θα σε κάνω διάσημο στην υφήλιο, τεσπα θα πάρεις 4% και οσο σαικσάκι θες με την Sikia στα backstage

xipasmenos είπε...

YΓ αχάριστε κομπάρσε..........

Ανώνυμος είπε...

:-D Υποθέτω μου επιφυλάσσεις σπλάτερ θάνατο αργότερα.
Θέλω 5 χιλιάρικα για κάθε εμφάνιση που θα κάνω.
Σου στέλνω με σμσ αριθμ. λογαριασμού να μου καταθέσεις τα πρώτα.

Ανώνυμος είπε...

Πότε θα κυκλοφορήσει η πρώτη σεζόν σε DVD?

Τι extras θα έχει;

Δέχεσαι προπαραγγελίες;;

:p

xipasmenos είπε...

A θα περιμένεις αγόρι χωρις όνομα για την σειρά, ψαχνω ακόμαν αυτον που θα ενσαρκώσει το Alejandro de los enormos poutsos ως τωρα κανενας δεν πληρει τις προυποθεσεις....

Εγω και να μη σε σκοτωσω αγαπητη μου φιδη τανιλα;