Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2007

Μαρία η παρθένα που ήταν και άσχημη vol. VI

"Εspereeeeeeeeee , él no es lo que usted piensa que es." είπε ο Alejandro de los enormos poutsos.

(μτφ περίμενε, δεν είναι αυτό που νομίζεις)



"Es una puta Alejandro de los enormos poutsos" είπε η Μαριά η άσχημη που ήταν και παρθένα.



Ο Alejandro de los enormos poutsos προσπάθησε να ξεκαβαλήσει τον ναύτη απο το ιστίο του, αλλά ο ναύτης σαν παλιός θαλασόλυκος ήξερε απο φουρτούνες και δεν άφηνε το κατάρτι να πέσει, ο Alejandro de los enormos poutsos όμως έπρεπε να βρει την Μαρία την άσχημη που την και παρθένα και έπρεπε να μην την αφήσει να φύγει. Πιάνει τον ναύτη, τον αρχίζει στα γρήγορα (μην αφήσει την δουλειά στα μισα), και τον αφήνει με τα μάτια γυρισμένα απο την ηδονή να αποζητάει τα κομάτια του στα μαύρα σατέν σεντόνια.



Ο Alejandro de los enormos poutsos έτρεξε πίσω της με το τεράστιο ανδρισμό του να κουδουνάει αριστερά και δεξιά, έπιασε ένα βάζο να κρύψει την γύμνια του.



"Περίμενε Μαρία η άσχημη που είσαι και άσχημη, έπρεπε να διοχετεύσω την στεναχώρια μου σε ένα αγνό κορμί, δε μπορείς να καταλάβεις, είσαι ακόμα αγνή, δεν έχεις ιδέα τι καταπραϋντική επίδραση έχει το σεξ στην ζωή μας"



"Αλήθεια, Alejandro de los enormos poutsos?" είπε η Μαρία η άσχημη που ήταν και παρθένα.



"Ναι γλυκειά μου άσχημη και παρθένα Μαρία, τι νόμιζες; Δεν είμαι ένα τέρας, απλώς έχω μια συνεχείς ακατάσχεστη επιθυμία για άγριο και βρώμικο σεξ. Το σεξ σε απελευθερώνει Μαρία η άσχημη που είσαι και παρθένα."



"Deseo tener sexo también, Αlejandro de los enormos poutsos" είπε η Μαρία η άσχημη που ήταν και παρθένα, ήθελε και αυτή να γευτεί ο κόλπος της τον λουκάνικο κάποιου άντρα, είχε ήδη δοκιμάσει το τεράστιο ανδρισμό του Alejandro de los enormos poutsos να γεμίζει το στόμα της και να έρχεται σε εγκεφαλικό οργασμό.



"Θα τα καταφέρουμε Μαρία η άσχημη που είσαι και παρθένα, θα σε κάνω Μαρία η πανέμορφη που είναι και μεγάλη πουτσομαζωχτρα." είπε ο Alejandro de los enormos poutsos φιλώντας την στο μάγουλο, και σκούπισε τα δάκρυα της.



"Οκ Alejandro de los enormos poutsos δίκιο έχεις άντε πήγαινε να συνεχίσεις αυτό που έκανες, το γραμμωμενο ναυτάκι φοράει ακομα το καπελάκι του και σε περιμένει στην πόρτα" είπε η Μαρία η άσχημη που ηταν και παρθένα, χαμογελώντας.



"Όχι λέω να κάτσω μαζί σου και να καταστρώσουμε τις κινήσεις μας προς την ολοκλήρωσει του make over σου, και να με βοηθήσει να βγάλω το βάζο απο τον πολύτιμο enormos poutsos μου, μου το επρηξε το ναυτάκι και σφήνωσε."



Η Μαρία τράβαγε σα τρελή το βάζο να ξεκολήσει απο το enormos poutsos του Alejandro de los enormos poutsos και ακούσαν ενα Πλοπ και πέσαν και οι 2 κάτω, βάζοντας τα γέλια.



Μια στενή φιλία ξεκίνησε.

15 ξετσίπωτα πλάσματα απάντησαν:

ΠΑΥΛΟΣ είπε...

Λατρεύω αυτές τις φιλίες που ξεκινάνε γύρω από ένα βαζάκι ...

nikisot είπε...

akousan ena Plop loooooooooool!!!!
teleio!!
ton alejandro akoma perimenw na mou ton gnwriseis:P

Ανώνυμος είπε...

αχ! τι όμορφο παραμύθι! ανυπομονώ για τη συνέχεια!

Wrong Guy είπε...

έτρεξε πίσω της με το τεράστιο ανδρισμό του να κουδουνάει -σικ!!!

μόνο μια χάρη αγάπιε-πρόταση,όπως θες πάρτο.η κόκκινη στήλη στα αριστερά είναι ικανοποιητικά καλαίσθητη,αλλά δε βοηθάει στην ανάγνωση κειμένων,είδος που το μπλογκ σου προωθεί απροκάλυπτα.

μια γνώμη είπαμε ε;;;

xipasmenos είπε...

Pavlo απο σένα εμπνεύστηκα το βαζάκι.

Moody Και να τον κάνεις τι μαρή; Ατριχα ναυτάκια γουστάρει οχι κυκλοθυμικές γυναίκες.

Ethan το κατα ποσο θα ζήσουν αυτοι καλα και μεις χαρούμενοι δεν ξερω.


Wrong μου "γελάω" με σένα και συκια, και οι 2 με υπερβολική ευγένεια, και προσοχή να μην παρεξηγηθώ, έχετε κάνει παρατήρηση για την δομή του μπλογκ. Η συκιά εισακούσθει, οταν βρω λιγο χρόνο να φτιάξω νεο backround θα το αλλαξω.(Ειδες βρε τι παιδί μάλαμα είμαι) :p Παντως ολοι μας εχουμε φτάσει σε σημείο να φοβόμαστε μην μας παρεξηγησουν με το παραμικρό, τραγικό.

sikia είπε...

Αχ τι γλυκούλις που είσαι και έβγαλες το τραγουδάκι, και με έσωσες από σίγουρη απόλυση! Τώρα μπορώ να σε διαβάζω και στο Μακ της δουλειάς!! Και ανυπομονώ για τη συνέχεια της στενής (με την καλή έννοια) φιλίας μεταξύ Μαρίας και Alejandro!

Ανώνυμος είπε...

μια στενή φιλία ξεκίνησε?

στην καζαμπλάνκα αδερφές μου στην καζαμπλάνκα

APSOY είπε...

Ρε συυυυ... τι γλυκό!!!
(λίγο δάκρυσα... στο "πλοπ", γιατί ένιωσα τα θετικά βάιπς της φιλίας...:D)
περιμένουμε το επεισόδιο 7 με το καλό! :)

APSOY είπε...

ΥΓ(πάντως μια προσωρινή λύση στο γαμάτο και υπέροχο κατά τ' άλλα background σου, είναι να πατάς Ctrl+A (select all) και γίνεται πιό ευανάγνωστο το κείμενο... :) ).

Δίνω λύσεις και σε επαγγελματικά άμα λάχει... :Ρ

xipasmenos είπε...

Sikia μου όπως λέει και ένας φίλος παιδί "κελεπούρι" :p γουατεβερ...ευχαριστω για του γλυκούλης φιλακια σου....

Αμμος Χολντ γιορ χορσις σιστερς....

Αψου μόνο ένας φίλος θα σε βοηθήσει να κάνεις πλοπ......

nikisot είπε...

a ola kai ola xipaki mou
gia to epwnymo tou, ws kai alikh sto naytiko ntynomai!

APSOY είπε...

Λες να γίνει το νέο μου μότο αυτό???
:D

xipasmenos είπε...

moody de los tsoulos..... :p

Apsou Να κάνεις μότο σου το "Μετά το πλοπ δεν έχει στοπ"

StarDust είπε...

Μαριά η πανέμορφη και η ψωλαρπάχτρα ήταν η σωστή κατ'εμέ έκφραση. Έχεις ταλέντο!

xipasmenos είπε...

Κατσε και θα δεις πρωτο τσουλι θα την κανω εγω...
Σε ευχαριστω αλλα εγω εχω μια αποψη οτι ειμαι απλα λιγο πιο καλος απο αγραμματος....απλως εχω φαντασια δε ξερω να γραφω καθόλου καλα....