Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2007

Παράλληλες ζωές. Pilot episode




Η σχέση.





Το πάθος.





Η αρρωστημένη αγάπη.





Η αρχή μιας παράξενης σμίξης διαφορετικών ανθρώπων, πόσο πολύ θα αγαπηθούν και πόσο θα μισήσει ο ένας τον άλλον;





Αυτή η Σάλυ μια κοπέλα διαφορετική απο τις άλλες με μια δυναμικότητα απίστευτη και κουράγιο 200 αντρών, αυτός ένας γοητευτικός ρομαντικός άντρας ο Αλέξανδρος οι ζωές τους συναντήθηκαν, οι καρδιές τους χαράχτηκαν για πάντα με την άρρωστη αγάπη μεταξύ τους.





Η Σάλυ φτιάχνει τις βαλίτσες της η ζωή της θα ξεκίναγε απο την αρχή, νέα πόλη, νέοι φίλοι, νέοι γκόμενοι. Ανυπομονούσε αλλά και φοβόταν, ποιος όμως δεν ερεθίζεται στην ιδέα του αγνώστου; Περίμενε να ξαναγεννηθεί απο τις στάχτες της, να βγει πιο όμορφος άνθρωπος και πιο δυνατή μετά απο όλες τις κακοτυχίες της. Έκλεισε την βαλίτσα, άφησε ένα τεράστιο χαμόγελο με ειρωνία να χαιρετίσει την παλιά της ζωη και έφυγε για το σταθμό Λαρίσης.

Είχε μπουχτίσει πια με την απρόσωπη καθημερινότητα της Αθήνας. Ποτέ αυτή η πόλη δεν την ικανοποίησε, αντίθετα με όλους τους φίλους της ήξερε οτι δεν ηταν ενα Athens city girl, το χάος αυτό δεν της ταίριαζε.



O Aλέξανδρος είναι ένας μοναχικός μουσικός της Θεσσαλονίκης, με μοναδική διέξοδο απο την μελαγχολία της πόλης είναι η ικανοποίηση που του δίνει η καλή μουσική. Μια βόλτα στον βαρδάρη, στο δάσος του Σεϊχ Σου με παρέα και κιθάρες, η ζωή του είναι απλή αλλά με πανέμορφες εικόνες και μελωδίες. Απλή για αυτόν, πολύπλοκη για τους φίλους και την "αυλη" του , όπως ονόμαζε τους γνωστούς του. Όλοι ξέραν οτι είναι ένας μοναχικός άντρας που δεν θα αγαπήσει ποτέ τίποτα παραπάνω απο τον εγωισμό του και την κιθάρα του.



Θα συναντηθούνε, ο διάχυτος ρομαντισμός της πόλης θα τους κάνει να ερωτευτούνε με πάθος.



Ζούνε παράλληλες ζωές όλα αυτά τα χρονιά, αλλα σήμερα η βραδιά έχει κάτι διαφορετικό, τα αστέρια είναι πιο λαμπερά γεμάτα ζωή, το φεγγάρι τρεμοπαίζει σαν την λάμψη του δακρυσμένου ματιού. Ο αέρας φυσάει με γλύκα τα μαλιά του Αλέξανδρου, και "γλύφει" αισθησιακά το λαιμό του η υγρασία στο Σεϊχ Σου. Το τρένο νανουρίζει την Σάντυ καθώς κοιτάει τα άστρα, την νανουρίζει και νιώθει τόσο ευτυχισμένη για την καινούργια της αρχή, και ένιωθε οτι η ζωή της θα αλλάξει.




Ο ουράνος αποφάσισε την συνάντηση τους, αποφάσισε την μεταξύ τους σχέση, οι ίδιοι όμως θα αποφασίσουν το τέλος τους.
{φωτογραφία απο http://www.e-artists.gr/ και απο τον Ανδρώνη Κων/νο}

7 ξετσίπωτα πλάσματα απάντησαν:

nikisot είπε...

anypomonw na dw th synexeia...

ΠΑΥΛΟΣ είπε...

Θέλω συνέχεια ΤΩΡΑ!!!!

Υ.Γ. εγώ είμαι ο Άλεξ?

xipasmenos είπε...

Χαίρομαι που σας άρεσε.

Παυλο αν θυμαμε καλα η συμφωνια ήταν να κερδίσω το διαγωνισμο συνταγων και εγω να εμπνευστω απο σένα το ρόλο του απίστευτου γκόμενου. Οκ;
Κερδισε η συκια οπότε μπορεις να υποθέσεις οτι ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΊΣΑΙ ΟΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ.
Ακους εκει να χω μέσω εσένα και να κερδιζει η Συκια, μα καθολου αξιοκρατεια σε αυτη την blogoχώρα;

λολιτα είπε...

θελω να δω την συνεχεια!

ΠΑΥΛΟΣ είπε...

Nα σου θυμήσω και εγώ ότι ο διαγωνισμός ήταν αξιοκρατικός, επίσης εσύ μικρούλικο xipaki ήθελες μια βραδιά στα μπουζούκια και ουχί μαζί μου. ΛΟΛ

xipasmenos είπε...

Στα μπουζουκια μαζι σου, ειπες θαμε βγαλεις πρωτο...

Impressed Guy είπε...

Really Nice.

Ευχαριστώ που με πρόσθεσες στο Blogroll σου, είσαι ήδη και στο δικό μου.