Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2007

Μαρία η παρθένα που ήταν και άσχημη vol. II

Έλεγε πάρει για βάρκα την Σούλα, άλλα ήξερε οτι η Ελπίδα είχε πιο γερό σκαρί. Έτσι η Maria la del bario teras έφυγε μακριά απο την γενέτηρα της το los poulos, για μέρη ξένα και διαφορετικά.
Esto es un nuevo comienzo para mí, φώναξε η Maria la del bario teras με όσο αλμυρό αέρα είχε στα πνευμόνια της.
3 μέρες και 3 μοναχικά βράδια πάλευε στα κύματα. Κουρασμένη, πεινασμένη και άπλυτη όπως ήταν εκλιπαρούσε για βοήθεια μέσα στα αφηνιασμένα κύματα του πελάγους los fourtounas dela thn poutsises malako. Ήταν σε πολύ δύσκολη κατάσταση, το ήξερε, πλέον όχι μόνο δεν είχε ελπίδες για ένα νέο ξεκίνημα, αλλά και η ελπίδα οτι θα επιβιώσει στο αφιλόξενο αυτό πέλαγος είχαν εξανεμιστεί όπως και κάθε φαγώσιμο είχε.



Έκανε την προσευχή της στην Madonna, που προστάτευε τους αδύναμους, και έταξε την παρθενιά της σε αυτήν άμα καταφέρει να σωθεί.
Είχαν προστεθεί άλλες 13 ώρες στο μαρτύριο της.
nací una virgen que moriré una virgen είπε και έπεσε στο νερό για να συντομεύσει το θανατό της. Νερό έμπαινε στα πνευμόνια της, το νιωθε, το γευόταν. Ξαφνικά είδε με τα μισόνεκρα μάτια έναν άγγελο να βουτά στην θάλασσα και να την ανεβάζει ξανά στην επιφάνεια. Grasias madonna είπε και δεν είχε ξεχάσει οτι πλέον της είχε τάξει την παρθενιά της, και έχασε τελείως τις αισθήσεις της.
Μια πρωτόγνωρη αίσθηση και γεύση είχε η Maria la del bario teras στα χείλει της δε μπορούσε να καταλάβει, ένιωθε οτι κάτι θεϊκό της έδωσε ζωή ξανά, άνοιξε τα μάτια της και είδε.....
To be continued........























.....immediately
Toν παίδαρο που είχε ενδιαφερθεί για αυτήν στο δρόμο, για μια ακόμη φορά τα έχασε, δεν ήξερε τι να πει. Τοτε αυτός την ρώτησε για μια ακόμα φορά "Que passa" με την αισθησιακή του φωνή. Άναρχα βγαίναν οι λέξεις απο το στόμα της Maria la del bario teras, ο παίδαρος δεν έβγαζε νόημα, ένα είχε καταλάβει μόνο οτι μια ακατανίκητη έλξη κυρίευε το κορμί του για αυτήν.
Της χάϊδεψε το μάγουλο, και της είπε "tienes que ahora reclinarse" την έπιασε με τα δυνατά του μπράτσα , όχι πολύ σφιχτά αλλά αρκετά για να νιώσει το ρίγος η Maria la del bario sol να διαπερνάει κάθε πιθαμή του κόλπου της. "Εsto debe ser lo que llaman un orgasmo" (μτφ αυτό πρέπει να είναι ο οργασμός) είπε η Maria la del bario teras, να ΄ναι καλά το cosmopolitan. Την ακούμπησε στα μαύρα σατέν σεντόνια του κρεβατιού και άρχιζε να την γδύνει, η maria la del bario teras δε μπορούσε να καταλάβει αν γινόντουσαν όλα αυτά, δεν ήξερα αν ονειρευόταν, αν ήταν νεκρή, το μόνο που ήξερε ήταν οτι χιλιάδες αμπέρ ηλεκτρισμού διαπέρναγαν το κορμί της κάθε που την ακούμπαγε. Αφού την έγδυσε τελείως την κάλυψε με το πουπουλένιο πάπλωμα και ξάπλωσε δίπλα της. Τους πήρε ο ύπνος αμέσως.


To be continued.......for sure now

5 ξετσίπωτα πλάσματα απάντησαν:

darkenlight είπε...

Δηλαδή συγνώμη...
Εγώ τόση ώρα περίμενα την παρθένα να την ξεπαρθενιάσουν επιτέλους, να πάρει μια ανάσα το πανελλήνιο βρε αδερφέ, κι εσυ μου λες ότι την πήρε ο ύπνος τη μουλάρα?
Τέτοιο τσόκαρο που είναι φυσικό είναι ΜΟΝΟ ο ύπνος να την παίρνει...
Λολ..!

Provato είπε...

χιχιχι χοχοχοχο χεχεχεχε :-))

xipasmenos είπε...

@ darken
Η Μαρια η άσχημη έγινε όμορφη στη πρώτη σαιζόν;
Οχι
Ο Ρος πήδηξε την Ρειτσελ στην πρώτη σαιζόν;
Οχι
Οι παρτούζες γίνονται στο πρωτο 10λεπτο της τσόντας;
Οχι
(κατάλαβες τι θελω να πω; ή να συνεχίσω τα παραδείγματα)
@provato
το ξέρω το ξερω, φοβερό αξίζω Εμμυ
στο κοκκινο χαλί, με κουστούμι Prada, και να μου πέρνει συνεντευξη ο Ryan Seacrest του E entertainment television..... axxxx

darkenlight είπε...

Μην υποτιμάς την νοημοσύνη μου ανόητε... Εγώ φταίω που είσαι ένας αποτυχημένος σεναριογραφίσκος? Εσύ πας πιο αργά κι από το Καλημέρα Ζωή...

(Άντε άντε καλός είσαι.. γέλασα)

Ανώνυμος είπε...

ΛiΓa Γia to dhmiourΓo mou mh Γinei ths poutanas