Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2007

Η Μαρία η άσχημη που ήταν και παρθένα vol. III

Ξημέρωσε στα ανοιχτά του los poulos, η Maria la del bario teras άνοιξε τα μάτια της. "Που είμαι?" Γυρνάει πλευρό και βλέπει δίπλα της το παίδαρο, όλα πέρασαν μπροστά απο τα μάτια της σαν ταινία. "Era todo verdad" και τσίμπησε το τεράστιο κωλομέρι της να δει αν ακόμα κοιμάτε.

Δε τον ξύπνησε ανακάθισε στο στρώμα όσο πιο αθόρυβα μπορούσε και το κοίταζε, " él es tan hermoso" σιγοψυθιρισε. Τα λάγνα χείλει του μισάνοιχτα, τα μάτια του καλοσχηματισμένα, το μισόγυμνο κορμί του άφηνε να φανεί το στιβαρό του στέρνο, και τα δυνατά του χέρια ικανά να σε πνίξουν απο την ιδονή, χαζογελώντας πονηρά η Maria la del bario teras άφησε το βλέμμα της να κοιτάξει πιο κάτω, και το είδε....
Ήταν.....









Maria la del bario teras patrocinado por dildo "orgasmo español cada día"
Have you been waiting for the "dildo perfecto?"



Why waiting when you can have the new Maria la del bario teras official dildo "orgasmo español cada día"

Available only at footblogi.blogspot.com



Εκεί, κάτω απο το εσώρουχο calvin klein που δεν άφηνε πολλά στην φαντασία, διαγραφόταν σε πλήρη βαθμό, και ήταν περήφανος σκληρός και ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ. Η Maria la del bario teras κοκκίνησε απο καυλα ολόκληρη, "



"Εste poutsos es enorme yo desea aspirarlo" είπε και προσπάθησε να απελευθερώσει το πρησμένο τέρας απο το calvin klein.....
Και έτσι έκανε, το έβγαλε και το έβαλε στο στόμα της, τα μάτια της είχαν γυρίσει ανάποδα, ο παίδαρος βογκαγε στον ύπνο του, ενω η Maria la del bario teras σαν έτοιμη απο καιρό κατέβαζε το enormos poutso ecstasiasmos όλο και πιο βαθιά στο λαρύγγι της.



Ξαφνικά ανοίγει η πόρτα και ακούει η Μaria la del bario teras & tsoulos μια άντρική φωνή.
" Mi bebé estoy detrás" και μπαίνει μέσα ένας ψηλός άντρας με ξανθά μαλιά και μπλε μάτια.
Η Maria la del bario tera & tsoulos με το στόμα ακόμα επι του πέους κοιτάει στα μάτια τον άγνωστο άντρα με βλέμμα πιο άργιο απο της τίγρης οταν πας να της πάρεις το φαϊ.
Το επόμενο πράγμα που κατάλαβε η Maria la del bario teras & tsoulos είναι ο άγνωστος άντρας να ουρλιάζει σαν τραγούδι της Bjork και να την ξεμαλιάζει. Ξύπνησε ο παίδαρος και προσπάθησε να τους χωρίσει, αλλά τίποτα δε μπορούσε να κάνει, ήταν μάχη για το πούτσο η πιο άγρια αναμέτρηση που μπορεί να γίνει ποτέ. Μετα απο πολλα μαλιοτραβήγματα και σφαλιάρες γυμνασίου (γρατζουνιες δεν είχαμε γιατι η maria la del bario teras tsoulos τα τρωγε τα νυχια της) ο παίδαρος κατάφερε να τους σταματήσει και να τους βάλει να καθίσουν στο κρεβάτι να λυθει η παρεξήγηση.....






To be continued..............

11 ξετσίπωτα πλάσματα απάντησαν:

ΠΑΥΛΟΣ είπε...

χαχαχα είναι αυτό που λένε βλέπει πούτσο σ'άλλα χέρια και μπήγει τα κλάμματα χαχαχα

Provato είπε...

τέλειο επεισόδιο!

αυτό είναι, το έχεις αγόρι όμορφο, τι μου λες τώρα, ποιο χώληγουντ εδώ είναι το μέλλον του στορητέληγκ στο footblogi.

:-)

Provato είπε...

AAAAAA! σκιάχτηκα! δε μ αρέσει το μαύρο, ΑΛΛΑΧ το!


θέλω άσπρο πάλι.

xipasmenos είπε...

Παιδί μου έπιασα το παλμό των φίλων bloggers, και έβαλα λίγο πεοθηλασμο λίγο γκεηλίκη λίγο φάπες και έπιασε....
Δε λέει το μαυρο έχεις δικιο πολύ κηδεία............
χμφ αντε παλι να ψαξω εικόνα
(είπα να το ανακαινησω το βαρεθηκα και αυτο)

omerta είπε...

γιατί αλλαγής φωτογραφίας μικρό xipaki?

Donnie είπε...

Xipaki,ksereis posoi bloggers exoun kykloforisei vivlia kai malista legontas malakies? Ayto edo file prokeitai gia ..."to agnosto aristourgima". Pas gia megali kariera leme :)))
Ta sevi mou se sena kai stin iroida gia ta osa travaei!

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΑΝΗΣ ξέκωλης είναι αυτές οι πατουσάρες δίπλα στις δικές σου;
Και μετά περιμένεις και ότι θα σου κάτσω...
Σαρδανάπαλε!

xipasmenos είπε...

@ omerta...ο καθένας χρειαζεται ανανέωση.
@ donnie Τα σέβη σου στην Τανίλα απο αυτή το εμπνευστηκα, πάντα χοντρη άσχημη και με λάθος αντρες η Τανίλα, για αυτο είναι η μουσα μου.
@ Τανίλα Αυτα τα πατουσάκια είναι στο Μιλάνο και μου λειπουν σνιφ κλαψ....

Κολοκύθι είπε...

Ανταλλάσω πατούσες με τις πατούσες αυτηνής που είναι στο Μιλάνο.

Για το κείμενο δε ξέρω. Δε το διάβασα. :-P

satya είπε...

Ε οχι!!! Και εβαλες τις πατούσες της Αθηνάς και όχι τις δικές μου και δε μου έχεις παρει dildo δώρο!! (σήμερα περνάω από όλα τα μπλογκς και ζητάω δώρα, πρέπει να το σταματήσω παραυτα.)

xipasmenos είπε...

@ κολοκύθα μου ουτε εγω διαβασα το τελευταιο αρθρακι σου βαρεθηκα σορυ....οσο για τις πατούσες του Αθηνουλινιου ρωτα την..

@satya φιλιιιη μου καλιιιη καλιιιιη μου φίλιιιηηηη, υπόσχομαι την επόμενιιιηηη βδομάδα να βάλω την τοπλες φωτο που βγάλαμε στο νιιιιηση τελιιιιη Ιουλιιιιιου μαζί με το κουνέλιιιιιι.....