Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2008

Μαρία η παρθένα που ήταν και άσχημη. episode II season 2

Το ξημέρωμα βρήκε την Maria la del bario teras στην αγκαλιά του Alejandro de los enormos poutsos, ο οποίος είχε πρωϊνες "χαρές" προσφέροντας στην Maria la del bario teras μια στιγμή χαράς. Στο σαλόνι είχαν ήδη σηκωθεί ο provatos de los 41 pontous, η Sikia los tsoulos και ο bibi my wealth έφτιαχνε ένα πλούσιο πρωϊνο ντυμένος μόνο με τα απαραίτητα, κάλτσες.


Στην άλλη πλευρά της πρωτεύουσας της Gayzablancas, την Gayzocity η Tanila los tsoulos έριχνε το πρωϊνο μαστίγωμα στους συνεργούς της Blueprints los gino Alejandro sti thesi tou Alejandro και στον Pavlos los other hot lover of Gayzablanca. Αφου τελείωσαν τον πρωϊνο τους αποφάσισαν να εμποδίσουν την μεταμόρφωση της Maria la del bario teras. Πήγαν στο σπίτι του Dr MAD los exo rapsei oles tis aderfes tis Gayzablancas δήθεν για να γιατρέψει έναν καλόγερο που είχε βγάλει ανάμεσα στα βυζιά της η Tanila los tsoulos.

Καλημέρα Tanila los tsoulos, είπε ο Dr MAD los exo rapsei oles tis aderfes tis Gayzablancas.

Γιατρέ έχω βγάλει ένα μικρό σπυράκια ανάμεσα στα στήθη και θα ήθελα να το δείτε, είπε η Tanila los tsoulos και αμέσως γδύθηκε. Είχε κακό σκοπό, πάντα ήθελε να εκδικηθεί τον Dr MAD los exo rapsei oles tis aderfes tis Gayzablancas μετά απο τις παρενέργειες που είχε το τελευταίο botox που της είχε κάνει.



Ο Dr MAD los exo rapsei oles tis aderfes tis Gayzablancas αφού είχε ασπαστεί τον όρκο του Ιπποκράτη έπρεπε να κοιτάξει το σπυρί, η Tanila los tsoulos δεν έχασε ευκαιρία και έπιασε το κεφάλι του Dr MAD los exo rapsei oles tis aderfes tis Gayzablancas και το βύθισε το κεφάλι μέσα στο τριχωτό της στήθος και πάνω στο γεμάτο πύον καλόγερο της προκαλώντας εγκαύματα, φαγούρα, και τελικώς ασφυξία στο καλύτερο γιατρό της Gayzablancas.


Στο άκουσμα του θανάτου αυτού, που ξεπερνούσε σε φαντασία ακόμα και αυτούς της Orestis los serial killer, η Gayzablanca βυθίστηκε στο πένθος. Όμως στο Gay mansion του Alejandro de los enormos poutsos δεν είχαν καιρό για πένθος. Ο κίνδυνος ήταν μεγάλος έπρεπε να δράσουν αμέσως. Έπρεπε να βρούν κάποιον να μπορέσει να αποπλανήσει την Tanila los tsoulos ώστε να την εξουδετερώσουν.

Αχααα τον βρήκα, είπε ο provatos de los 41 pontous. Σηκώνει το τηλέφωνο και αμέσως καλεί στο 0080 69 69 69 69 69

Hot line Gayzablanca stud Ethan los cum to you avasanista, πως με θες;

Eλα Ethan los cum to you avasanista o provatos de los 41 pontous είμαι. Με θυμάσε;

Δεν έχω ξεχάσει ούτε εναν απο τους 41 σου πόντους σου, είπε ο Ethan los cum to you avasanista.

Ethan los cum to you avasanista η Gayzablanca χρειάζεται την βοήθεια σου, πρέπει να μας βοηθήσεις να καταστρέψουμε την Tanila los tsoulos.



Εthan los cum to you avasanista to the rescue once again θα κάνω ενα μπανάκι και θα έρθω, είπε το πιο ωραίο call boy της Gayzablancas.

O bi bi my wealth, άκουγε όλα όσα σχεδιάζαν η παρέα του Alejandro de los enormos poutsos, και έτρεξε να τα πει στην Tanila los tsoulos.

Ο bi bi my wealth πριν χάσει όλη την περιουσία του απο τον Ammos los gemise ta malia mas ήταν παντρεμένος με την Tanila los tsoulos, μέχρι που γνώρισε τον Revqueer los androxoristras και τον έκλεψε για να ζήσουν 3 χρόνια αχαλίνωτου σεξ στην υφαλοτρυπίδα Gaymia στα ανοιχτά της Gayzablancas. Αφού όμως ο άκαρδος Revqueer los androxoristras ξεζούμισε τον χτυπημένο απο την μοίρα bi bi my wealth το παράτησε και τα έφτιαξε με τον BigDJ αφού τον χώρισε απο τον Κeen on los boys. Παρόλα αυτά η Tanila los tsoulos τον αγαπούσε και συνέχισαν να είναι φιλενάδες.

Στο δρόμο για το Mansion los tsoulos ο bi bi my wealth είχε μια εσωτερική διαμάχη, δεν ήξερε αν αυτό που πήγαινε να κάνει είναι σωστό ή όχι. Θυμόταν στιγμές όμορφες που τον μαστίγωνε η Tanila los tsoulos, αλλα και στιγμές στο τζάκι που παίζαν Poutsopoly με τον Alejandro los enormos poutsos και τους υπόλοιπους.


Θα προδώσει ο bi bi my wealth το μυστικό όπλο του provato de los 41 pontous;

10 ξετσίπωτα πλάσματα απάντησαν:

Unknown είπε...

πάλι στα δύσκολα με ρίχνετε, μπορεί να είμαι κωλ μπόη αλλά διατηρώ δικαίωμα σκαναρίσματος και επιλογής των πελατών μου. επίσης θέλω να με βάλεις και μένα να ζω σε πολυτελής επάυλη μέσα στις χλιδές και τα λούσα με κίονες, χρυσά πόμολα, βαλσαμωμένα λιοντάρια και κήπο με αγάλματα ιονικού ρυθμού στο λιτό διακριτικό στυλ που πρεσβεύω στην καθημερινότητα μου

xipasmenos είπε...

Ξυπνήσαν και τα κωλ-μπόϊζ......

revqueer είπε...

Revqueer los androxoristras. Έτσι θα με φωνάζετε από εδώ και στο εξής.

Επίσης από το βήμα αυτό θέλω να προσκαλέσω όλους όσους θέλουν να με επισκεφθούν στη Gaymia που ο καιρός είναι πάντα υπέροχος και το σεξ ρέει άφθονο.

Σας περιμένω όλους εκεί!!

One Big DJ είπε...

i tolmi kai goiteia wxria! mprosta sta en logw allksokwliasmata! thee mo..emeis oi pornes den exome psyxi?? (Ntenisi mode)

nikisot είπε...

mmm provatos 41 pontous

Strahd είπε...

41 πόντους κι όλας; Είναι λίγο τρομαχτικό και μόνο που το σκέφτομαι.

Αλλά για άλλη μια φορά πολύ καλή ιστορία.. :P

Ανώνυμος είπε...

Moy thimizei ligaki tin istoria tis Xose Maria de la parton kai koyna ton wres...to odio indrigkadoriki kai peripeteiwdis!!!

Ανώνυμος είπε...

Κατάλαβα... πάλι εγώ θα βγάλω το 'φίδι' απ΄ την τρύπα...

xipasmenos είπε...

Βαλεις βγαλεις δε ξερω ακομα...λολ

oni είπε...

Pianei to xeri tou MAD loipon! 8elw to thl tou gia ena souloupwma otan gerasw giati akomh eimai frapadia :P