Δευτέρα 17 Μαρτίου 2008

xipasmenos 2068

Ήταν ένα ανοιξιάτικο πρωϊνο στην γραφική γειτονιά του Γκαζίου, ο κυρ Μπάμπης άπλωνε τα ρούχα στο μπαλκόνι, ενώ ο Νέλη το τραβέλι καθαρίζει φασολάκια για να φάει ο Σάκης που μόλις έκανε μπαλονάκι στην καρδιά και δεν μπορεί να μαγειρέψει. Δύσκολοι καιροί και για μένα, η πίεση στα ύψη, και το πέος μου έχει πέσει πιο πολύ και απο το χρηματιστήριο Αθηνών το 2009. Πήγαινα στο φαρμακείο, εκεί που κάποτε ήταν το sodade στο οποίο γκομένιζα κάθε Σάββατο, τον είδα φορούσε ένα φοβερό vintage dolce & gabana εσώρουχο που φαινόταν κάτω απο το στενό τζην παντελόνι του. Είχε καστανά μαλιά και μάτια στο βαθύ μπλε, το σώμα του ήταν καλογυμνασμένο, με έκανε να αλλάξω την αντίθετη μου γνώμη για την προγραμματισμένη δομή DNA των βρεφών, και ήθελα να βρω την μάνα του και να την συγχαρώ.

Με κοίταξε και χαμογέλασε, θαρρώ πως ήταν χαμόγελο συμπόνοιας για την γριά αδερφή με αποτυχημένη πλαστική στο πρόσωπο και το ροζ μπλουζάκι. Ή τουλάχιστον έτσι νόμιζα, ο καταράκτης βλέπεις με ταλαιπωρεί αφου είμαι τόσο χέστης να πάω να κάνω την παλιο-εγχειρηση. Με πλησίασε και με καλημέρισε βοηθώντας με να ανέβω το σκαλοπάτι του φαρμακείου, μπήκα στο φαρμακείο μαζί του αγόρασα τα φάρμακα για την πίεση, για το ζάχαρο, για τον καταράκτη, μία αλοιφή για αιμοροϊδες και ένα στοματικό διάλυμα. Καθώς περίμενα να χτυπήσει ο φαρμακοποιός αυτά μου λέει στο αυτί το τεκνό να πάρω και προφυλακτικά, θα μας χρειαστούνε είπε. Κάτι ξεχασμένο σάλεψε στο παντελόνι μου, πήρα ενα κουτί προφυλακτικά και 3 κουτιά viagra.

Πήγαμε στο σπίτι μου, όλες οι γριες αδερφές λύσαξαν αφού είχαν καιρό να δούνε τέτοιο τεκνό στο συγκρότημα των loft μας στο Γκάζι. Άρχιζαν και θυμόντουσαν εποχές που ξεροστάλιαζαν στο Kazarma περιμένοντας να μπει ενας ωραίος ωστε να τον αρπάξουν. Υou go girl, φώναξε ο Λάκης ο τσουλάκης και το τεκνό και γω κάναμε σεξ για τουλάχιστον 3 ώρες σε κάθε στάση που ήταν της μόδας στο καιρό μου.

Απ' εκείνη τη μέρα το τεκνό ήταν μαζί μου, κάναμε σεξ κάθε μέρα και του αρέσει να είναι απο κάτω, φαντάσου εναν παππού 84 ετών να γαμάει ένα τεκνό ούτε 25 ετών. Η βδομάδα έγινε μήνας, και το τεκνό μου εξιστορούσε την ιστορία του και πως οι γονείς του τον έδιωξαν απο το σπίτι, πράγμα απίστευτο μιας και στο 2068 τα gay ζευγάρια άμα λαδώσουν το κρατικό μηχανισμο (κάποια πράγματα δεν αλλαζουν ποτέ) μπορούν να μεγαλώσουν ένα παιδί. Άρχισα ο κακόμοιρος να συμπονάω το τεκνάκι, ήθελα να το αποκαταστήσω, να μπορέσει να ορθοποδήσει στη κοινωνία αυτή. Πήρα την απόφαση, τον πήγα σε συμβολαιογράφο και έκανα αυτό που δεν είχα σκοπό να κάνω ποτέ στην ζωή μου. Υπογράψαμε το περίφημο συμβόλαιο, μετά για να με ευχαριστήσει πήγαμε σπίτι. Η καύλα στον αέρα ήταν απερίγραπτη, μου ζήτησε να κάτσω να με (μπιπ μπιπ) αμέσως είπα ναι, ήταν ωραία αίσθηση και είχα καιρό να το νιώσω. Ήμουν για λίγο στα ουράνια καθώς το εργαλείο του παλλόταν μέσα στο γερικό μου κορμί. Ένας πόνος όμως ξαφνικά μου έκοψε κάθε χαρά, ένας φριχτός σφάχτης στη καρδιά που μου έριξε το πάθος.

Στην κηδεία μου δεν ήρθε, γλένταγε με τα χρηματά μου στην Μύκονο. Τα ανηψάκια μου κλαίγαν με λυγμούς, που να ήξεραν οτι ο αγαπημένος τους θείος την πάτησε όπως την έπαθε και ο ξαδερφός μου απο την Ρουσταλβα την ρωσίδα. Τελικά gay και str8 άμα γεράσουμε το ιδιο μαλάκες γινόμαστε!

17 ξετσίπωτα πλάσματα απάντησαν:

Cookie Basher είπε...

Καλά να πάθεις παλιόγερε που μου θες και πιπίνια, με το ένα πόδι στον τάφο :Ρ

xipasmenos είπε...

Τα ίδια σκατά θα είσαι και συ...ένας κωλόγερος που θα λαχταράει πιπινάκι..

Όλοις σας θα με ζουλευεται στην Γουϊστίρια στριτ που θα έχω το πιπινάκι.........

jg είπε...

ax re xipo, kai sta lega egw sto kaph na min mplexteis...de makouges.
aksize omws , to pisteuw

Dr_MAD είπε...

Γιατί 2068? Εννοώ, όχι 69?

Πάντως έχεις βλέψεις για το μέλλον. Εγώ σε 10 χρόνια φαντάζομαι ότι δε θα κάνω σεξ. Ουτε καν με λεφτά! Θα το εκτυπώσω, θα το βάλω κάτω από το μαξιλάρι μου και θα ευχηθώ σήμερα το βράδυ στο ονειρό μου να με βρει και μένα τέτοιος γλυκός θάνατος στα βαθιά μου γεράματα (αμα ζω το 68 θα σου γραψω τα μισά μου υπάρχοντα)

Naf είπε...

αχ και φώναζα απο την μέση της ιστορίας ΜΗ ΜΗ xipo ΜΗ ΤΟ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙΣ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ!!αλλά εσύ...

xipasmenos είπε...

Eσεις φωνάζατε, αλλά εγώ εκείνη τη στιγμή γευόμουν τα σμιλευμένο κορμί του νεανία!!!

One Happy Dot είπε...

Χμ..πόσο κακιά θα γίνω αμα σου πω ότι σκέφτηκες με το κάτω κεφάλι My darling???? Καταραμένο συμβόλαιο τι έμελε να προκαλέσεις στο κακόμοιο το πουρό!

xipasmenos είπε...

Το reminder darling dot δεν το είδες δεξιά;

One Happy Dot είπε...

Όπως κάθε γυναίκα βλέπω ότι θέλω και ότι με συμφέρει!!! Οπότε δεν είδα καν το reminder αλλά είδα το postaki Που μου άφησες και αυτό κρατάω! Και βγάλτο αυτό το reminder..είναι τόσο...Passe!:) :)

revqueer είπε...

Υπάρχει καλύτερος τρόπος να φύγει κανείς;

Anubis είπε...

παππού παππού τον παίρνεις που και που; μα καλά 3 ώρες σεξ; πριν ή μετά το Καλημέρα Ζωή;

και εσύ στη Γουιστίρια θα καταλήξεις να κουρεύεις γκαζόν και να φτιάχνεις τσέρυ πάι για το τεκνάκι σου;

το ποστ σου για το σύμφωνο συμβίωσης με βρίσκει σύμφωνο (άσχετο αλλά μου ρθε τώρα)

τις (νεανικές ακόμα) ευλογίες μου
Anubis

One Big DJ είπε...

theos. na paralabeis toys xrewatoymenous aCE OF Base parayta perikalw..

Ανώνυμος είπε...

χαχχχχαχαχα, φαντάζομαι τα ανηψάκια σου να λένε την ιστορία κλαίγοντας στην Αννίτα !

Tanila είπε...

Kai μου άφηνες και φλογερά βλέμματα
και καφτά υποννοούμενα συνέχεια
σαν να ήσουν στρέητ.
παλιοπούστη

xipasmenos είπε...

Είναι που αντροφέρνεις...ομοφοβική καριολα.....αντε ψοφα.....

xipasmenos είπε...

ΥΓ κατα βάθος αγαπιόμαστε και είμαστε φίλοι, απλά αμα ψόφαγε η κάργια it would make our world better!!!!!

Tanila είπε...

ME ΞΕΓΑΛΑΣΕΣ!
Τώρα πρέπει να με αποκαταστήσεις!