Πέμπτη, 5 Φεβρουαρίου 2009

bodies

Αρχικά να διεκρυνήσουμε οτί δεν είναι τσόντα.......Στην έκθεση παρουσιάζονται με σεβασμό αληθινά ανθρώπινα σώματα στην ολότητά τους ή ανά μέρη, τα οποία έχουν διεξοδικά διαχωριστεί και διατηρηθεί μέσω μιας πρωτοποριακής διαδικασίας δίνοντας έτσι την ευκαιρία στους επισκέπτες να δουν την ομορφιά και την πολυπλοκότητα των ίδιων τους των σωμάτων, των οργάνων και των συστημάτων του ανθρώπινου οργανισμού.


Παρουσιάζει αληθινά ανθρώπινα σώματα, απευθύνεται σε επισκέπτες όλων των ηλικιών και τους επιτρέπει να δουν τους εαυτούς τους όπως δεν τους είχαν δει ποτέ ξανά στο παρελθόν. Περισσότερα από 200 όργανα και εκθέματα ανθρώπινων σωμάτων στην ολότητά τους εκτίθενται σε 9 ενότητες δείχνοντας την πολυπλοκότητα των οστών, μυών, νεύρων, αιμοφόρων αγγείων και οργάνων ενός ανθρωπίνου σώματος.

H έκθεση αυτή έχει συζητηθεί πολύ και εκκρεμεί απόφαση των Αμερικάνικων δικαστηρίων για το αν είναι ηθική η επεξεργασία τους και έκθεση τους.

9 ξετσίπωτα πλάσματα απάντησαν:

apparos είπε...

Δεν το ήξερα ότι πρόκειται για αληθινά ανθρώπινα σώματα! Εντυπωσιακό, φαντάζομαι από κοντά.

ProFyLaKtiKo είπε...

Κάπου είχα διαβάσει για μία μπηχτή για τον τρόπο που απέκτησαν τα σώματα...

anyway, λέω να πάω, μιας και όταν ήμουν στη ΝΥ ήταν εκεί,αλλά δνε πρόλαβα, και το έχω απωθημένο

Ανώνυμος είπε...

Xriste mou!
To eixa dei sth N.Yorkh alla den tolmhsa na mpw kai mesa.
Eisai atromhtos!

xipasmenos είπε...

Ρε συ προφυλακτικούλη και σακαφιόρούλα μου, δεν έρχεστε κάποιος μαζί μου που όλοι σιχαίνονται...;;;

Εεεε;;

Όλοι μου είπαν οτι δεν πάνε Συκωτία!!!

mahler76 είπε...

συγνώμη αλλά εγώ δεν βλέπω κανένα σεβασμό. Ο νεκρός είναι νεκρός και θα έπρεπε να αναπαύεται .Με τα χρήματα που έδωσαν για αυτή την "μουμιοποίηση" θα μπορούσαν να έχουν φτιάξει ομοιώματα.

George Tsitiridis είπε...

deixnei poli endiaferousa..
opoios paei as mas pei...

One Happy Dot είπε...

Σκέφτομαι πολύ σοβαρά να παω...αν ξέρεις μέχρι πότε είναι η έκθεση πάμε παρέα! Και μετά πάμε να τσιμπήσουμε κάτι να λιγδώσει το αντεράκι μας...το οποίο θα έχουμε ηδη θαυμάσει! :)

sikia είπε...

Μη πας όμως και αρχίσεις να τους φοράς γραβάτες και κονκάρδες από pyssla.

Έχω πάει και είναι πολύ εντυπωσιακό- σε κάνει να σκέφτεσαι διαφορετικά το ανθρώπινο σώμα. Θα κάνεις 2 μέρες να κάνεις σεξ μετά....

mahler76 είπε...

@sikia
γιατί ποιός σου είπε πως κάνει σεξ τώρα?