Κυριακή 3 Μαΐου 2009

Εγωϊστικό γουρούνι σε σένα μιλάω!


Σκέψου το εξής:


Εσύ ή κάποιος που αγαπάς, πεθαίνει σιγά σιγά και χρειάζεται μετάγγιση αίματος ή ακόμα χειρότερα ένα δωρητή οργάνων να τον σώσει. Θα απαιτούσες να σωθεί, χωρίς να είσαι ο ίδιος δωρητής;

Η χώρα μας είναι τελευταία στις μεταμοσχεύσεις στην Ε.Ε. και έχουμε και την ψευδαίσθηση οτι είμαστε άνθρωποι που νοιαζόμαστε για τον συνανθρωπο μας, και καλά Έλληνες άνθρωποι με συμπόνια....my ass......

Είμαστε στενόμυαλοι, και δεν γνωρίζουμε, οπότε φοβόμαστε. Αντιστοιχούν 8 δωρητές οργάνων για κάθε 1,000,000 ανθρώπους στην Ελλάδα.

Γίνε δωρητής οργάνων, και δώσε την δυνατότητα σε κάποιον να ζήσει!!!

www.eom.gr

9 ξετσίπωτα πλάσματα απάντησαν:

George Tsitiridis είπε...

para poli kalo to erotima sou
posoi apo emas einai aimodotes?
i dorites organon?
otan erthei omos i kakia i ora pou leme...
exoume apaitiseis

the boy with the arab strap είπε...

theloyme ekpedeysi se polla pragmata.

xipasmenos είπε...

Kai seis ama den eiste trexte sto www.eom.gr k ginte einai aplh diadikasia!!! As ginoume xrhsimoi se sunanthrwpous oxi sta skoulikia

mahler76 είπε...

καλά άνθρωποι δεν ήμαστε άλλα ας μην το κάνουμε θέμα. Κανονικά όλοι θα έπρεπε να γίνουμε δωρητές οργάνων αλλά εδώ αίμα δεν πάμε να δώσουμε τι να λέμε τωρα.

Dr_MAD είπε...

μήπως έχεις δεύτερες σκέψεις και θες να τους ρίξεις όλους στο τριπάκι? :P

θυμάμαι ότι είσαι και θυμάσαι ότι είμαι. μακάρι να πάνε σε κανα παλικάρι σαν τα κρύα τα νερά (αν δεν έχω γεράσει τέρμα και είναι όλα για πέταμα)

Καλή εβδομάδα είπα?

xipasmenos είπε...

Τρελογιατρέ μακάρι και άλλοι μπλογκερς αλλά και φίλοι μας να επιρεαστούν και να γίνουν και αυτοί μέλη του οργανισμού μεταμισχεύσεων.

Η βλακεία είναι οτι δεν βρίσκω χρόνο να πάω σε κάποιο απο τα αρμόδια νοσοκομεία να δώσω και αίμα για δείγμα συμβατότητας για μυελό των οστών......

Το άσχημο είναι οτι όλοι φοβούνται, και νομίζουν οτι θα τους σκοτώσουν για να πάρουν τα οργανά τους για τη μαυρη αγορά (lol) άμα είναι να σε σκοτώσουν για τα όργανα σου σιγά μη κάτσουν να ψάξουν ποιος είναι υποψήφιος δωρητής!!

Τέσπα.......ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΝΑ ΚΩΛΟΜΕΪΛ ΕΊΝΑΙ Ή ΦΑΞ.............

Tanila είπε...

όχι, φοβούνται ότι αν τύχει να πάθουν τπτ, στο νοσοκομείο δε θα τύχουν θεραπείας, αλλά θα τους αφήσουν να πεθάνουν για να τους πάρουν τα όργανα.

xipasmenos είπε...

Ούαου νορμαλ σχόλιο!!! Αμα την επόμενη φορά που θα βρεθούμε κάνουμε κ νορμαλ κουβέντα τότε μάλλον πέρασες την κλιμακτήριο σου!!!

Dr_MAD είπε...

μπλοφάρει, γιατί μπήκε περίοδος αναπαραγωγής στις ύαινες