Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2008

Μας γκάστρωσες!!!!!!

Παρακαλούνται οι ανάστατες ορμόνες της Naf να της επιτρέψουν να βγει επιτέλους απο τα endless dreams της και να συνεχίσει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ το story from bloggers vol.II γιατί έχουμε καθυστερήσει αρκετά.

Ευχαριστώ, με εκτίμηση ΕΓΩ!

ΥΓ Θα ήμουν ικανοποιημένος αν αγαπητέ αναγνώστη στείλεις και συ mail, ή αφήσεις σχόλιο στο blog της, με απειλητικό χαρακτήρα.

8 ξετσίπωτα πλάσματα απάντησαν:

PN είπε...

Τι λες βρε; Θα απειλήσουμε φασολακο-φέρουσα!!!! Απαπαπα...εγώ δεν κάνω τέτοια πράγματα. Βρε, πρέπει να της φερόμαστε με το σεις και με το σας τώρα.

Νaf...σε παρακαλούμε πάντως. Όταν μπορέσεις και έχεις χρόνο και οι ορμόνες σου είναι καλά...γράψε το ρημαδο-κείμενο...να μην φωνάζει κιόλας!!!!


Έτσι μιλάει βρε ο κόσμος!!!! Χαχαχαχαχα!!!!!

mahler76 είπε...

να στείλω και απειλητικό κουτί σοκολατακια?

Naf είπε...

ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

ρεζίλι με έκανες!!!!!βούκινο!!!αίσχος...που να στραβοπατήσει μια 2μετρη απο την πασαρέλα και να πέσει πάνω σου βρε εύχομαι..με αγάπη πάντα!

Ανώνυμος είπε...

ahhahahaah
είπα κι εγώ γιατί αργούμε τόσο...

One Happy Dot είπε...

Γράψε μαρή μια σειρά και περιμένουμε με το πιρούνι στο χέρι!!!!! (γιατί θα γίνει τρελή επιτυχία και θα βγούμε να το γιορτάσουμε με τρελό γεύμα!)

Hfaistiwnas είπε...

:):):)
Καλησπέρα!!!

*Νινέτα* είπε...

Άντε καλέ naf,άντεεεεε..

G Spot Unveiled© είπε...

xipaki darling auto pou sou eipe i naf itan to ligotero ligotero ripsi tou endymatos gia to xeri (ma ti kompsa pou to eipa:P)kai to perissotero perissotero (sic) lol K-A-T-A-R-A ouuuuuuuu...skiaxtika :P

den mporeis na to afiseis etsi...

p.s. oi mpravoi mou einai idi sto dromo (oxi gia na mi les oti de symvallw :PPPP)