Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2007

Μου την δίνει το σύμπαν όλο.

Αρχικά θα ήθελα με αυτό το ποστ να εγκαινιάσω μια ολοκαίνουργια κατηγορία άρθρων, τα οποία θα κυκλοφορούν κάτω απο την ταμπελ' "Τα νέα του καμπινέ". Όλοι μας , ας μην το παραδεχόμαστε, τις καλύτερες ιδέες τις έχουμε κατα την διάρκεια της πιο σημαντικής μας ,για την ζώη μας, λειτουργίας μετά το σεξ, το χέσιμο.

Μέσα στο Χ-mass spirit σαν παιδί και γω αποφάσισα να γράψω τι με εκνευρίζει σε σημείο να μου πέφτει το ποπουδόχαρτο απο τα χέρια:

  1. Όλοι όσοι δουλεύουνε το προβλεπέ ωράριο 9 με 5 από Δευτέρα ως Παρασκευη, και συν αυτό μπορούν να κάνουν διακοπές το χειμώνα. Προσπαθώ να μην έχω φίλους που δουλεύουν λιγότερες ώρες απο μένα, αλλά νιώθω υπερβολικά μόνος. Κάτι μου λέει οτι θα κάνω το κώλο παξιμάδι και θα αποκτήσω φίλους, που θα μου περιγράφουν πόσο ωραία πέρασαν στις διακοπές των X-mass ενώ εγώ δούλευα 8,30 το πρωϊ με 9,30 το βράδυ.
  2. Τις κυρίες που μου πουλάνε μούρη στο μαγαζί με όλη την πραματεια του αράπη-ταμ-ταμ-ταμ πάνω τους, αλλα δυσκολέυονται στο 100 ευρω. Αγάπημένη μου ατάκα "Μα εσείς με μια τσάντα Gucci που στο Μιλάνο βρήκα 1300 ευρώ, πρέπει να έχετε αυτό το προϊον" Εντωμεταξύ κουκλίτσα μου αμα η τσάντα Gucci, παπούτσι Prada, και παλτό D&G ήταν γνήσια τότε το νύχι σου δεν θα ήταν λες και έσκαβες τα ζαρζαβατικά σου. Σταγδιαλα ψωνάρες πότε θα βάλετε στο μυαλό σας οτι δεν είναι οι φίρμες το θέμα αλλά το στυλ.
  3. Τα μπλε λαμπάκια Σταρ Τρεκ που βλέπω καθημερινά σε φταιγμένα wannabe racing car αυτοκίνητα, τα οποία με κάνουν να μπερδεύω την Θηβών με τον αεροδιάδρομο του Λευτέρη του Βενιζέλου.
  4. Τα εικονίδια που έχουν κατακλύσει τα messenger των Ελλήνων. Αμα γλυκιά μου βάζει εικονίδια φρόντισε έτσι την συντόμευση ώστε όταν γράφεις κάτι μη μου βγαίνει το εικονίδιο σα πουτσα στη μέση και πρέπει εγώ να κάνω αποκρυπτογράφηση. Η το θαυμαστικό το καταλαβαίνω και μικρούλη, μη μου το βαζεις κόκκινο τεράστιο και να αναβοσβήνει λες και είμαι σε μπουρδέλο.
  5. Που δεν εχω κανένα απολύτως θέμα, και γράφω ψυχοσωματικές παπαριές, ή άρθρα που υποβιβάζουν το προφίλ ως ενα σκεπτόμενο άτομο. Ααα και που βαριεμαι τοσο πολυ που δεν βάζω και μια εικόνα έτσι για να μην είναι ξερό.

Αυτά μόνο κατα τα άλλα είμαι αξιαγάπητος.

8 ξετσίπωτα πλάσματα απάντησαν:

nikisot είπε...

mwro mou se kolhsa 3unila?
e oxi ayto de to epitrepsw oute se mena!!
Ayrio 8a sou kanw goutsou goutsou kai agkalitses na epanel8eis

ΠΑΥΛΟΣ είπε...

Τι έχεις πάθει μικρό xipaki? Είσαι καλά? Να φωνάξουμε έναν γιατρό? Με ποιόν κάνεις παρέα παιδί μου? Που έχεις μπλέξει?



ΥΓ και μένα μου την σπάνε τα ανωτέρω!!!!!

Stelios F. είπε...

Θα συμφωνήσω γι' αυτό με τα smilies. Όταν σε μια πρόταση βλέπεις 18 smilies, τα περισσότερα εκ των οποίων να κουνιουνται, σε σημείο να μην μπορείς να διαβάσεις τι λέει, μου 'ρχετε να απαντήσω "Δεν καταλαβαίνω, όταν αποφασίσεις να γράψεις σαν σωστός άνθρωπος και όχι σαν την legally blonde, τα ξαναλέμε".
Επίσης σε βρίσκω πολύ σωστό όσονα αφορά τα λαμπάκια στα αυτοκίνητα. ...Μου 'ρχετε ο μπουρτζοβλαχος με το matisse και το κάνει σα χριστουγεννιάτικο δέντρο! ΑΝΤΕ ΦΑΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΤΡΑΠΑΤΣΑΔΑ ΡΕΕΕΕΕΕ!!!!

oni είπε...

Pros stigmhn eipa na eksafanistw apo proswpou ghs molis diabasa emoticons alla entaksei, egw ta kotsarw sto telos twn protasewn k einai kati "onions" pou kokkinizoun, xairontai, paizoun, gelane kai de shmainoun tpt allo para omorfainoun thn adeia protash k xarizoun tsaxpinia. LOL

ethanandthecity είπε...

το σχολιο για τα εμοτικονς το εκλαμβάνω ως προσωπική μομφή εναντίον μου :-P
όσον αφορά τα αυτοκίνητα με τα μπλε λαμπάκια, ξέχασες κι αυτή την αεροτομή, ή πως σκατά το λένε,που κάνει το όχημα να μοιάζει με το batmobil, το καρακιτσαριό το ίδιο

One Big DJ είπε...

Agapimena emoticon pou kai na brizeis ton allon den tha to katalavei mias kai an grapseis ''tha se skisw'' sto ''skisw'' emfanizetai emotikon dimarxos na kovei kordela.

NAI TO EXW DEI KAI AYTO.

APSOY είπε...

Το διάβασα στην τουαλέτα και πολύ με ενθουσιάσε!!!

Μπράβο (emoticon "thumbs up")

Εμένα πάλι μου τη δίνουν και τα σύντομα μηνύματα στο κινητό που για να τα διαβάσεις χρειάζεσαι μάνιουαλ

ή καλύτερα για να γίνω σαφής:

emn pli mu t dinun + t sntma mnmta st mob. pu 4 n t diabsis xr3iazsai m4nual.

Χρόνια Πολλά γκρινιάρηηηηηηηη!
:)

Ανώνυμος είπε...

xaxaxxaxaxaxaxaxxaxaxa
xa! :))))))