Τρίτη 25 Δεκεμβρίου 2007

Κάγκουρες.

Οι κάγκουρες είναι μια κατηγορία σπονδυλωτων, θηλαστικών που συναντάται κυρίως στην Ελλάδα με αφθονία στις περιοχές χαμηλού πολιτιστικού υπόβαθρου. Οι Κάγκουρες είναι γένους αρσενικού, αν και μπορεί να συναντήσουμε και γένους θυληκού σε σπάνιες περιπτώσεις. Στην Αθήνα μπορείς να τους παρατηρήσεις στο φυσικό τους περιβάλλον, κατα κύριο λόγο στο Μπουρνάζι ή σε σκυλάδικα την Λ. Συγγρού. Τρέφονται με φαγητό παρασκευασμένο στο πατρικό σπίτι , μονοκατοικία με σαλόνι γεμάτο σεμεδάκια, και με έτοιμο σάντουιτς κατασκευασμένο με μαγιονέζα (οτι ξέρουν στα γαλλικά αυτό είναι) και κοτόπουλο.

Τα βράδια για αυτή την κατηγορία έχουν έναν και μόνο σκοπό, την ανεύρεση συντρόφου κομώτριας δυτικών προαστίων. Όσο πιο ξανθό το μαλί τόσο πιο ψηλά στην ιεραρχία των ποθητών γυναικών για τους κάγκουρες. Αυτή βεβαια η κατηγορία γυναικών αξίζει ένα άρθρο απο μόνη της.



Ας δούμε όμως πιο αναλυτικά σε τι κατηγορίες χωρίζονται οι Κάγκουρες:


  • Kaguras luminal. Είναι ο γνωστός σε όλους μας Καγκουρας Φωτεινούλης, αυτή η κατηγορία είναι άμεσα αναγνωρίσημη απο χιλιόμετρα μακριά χάρη στο πλήθος LED που έχουν περίτεχνα προσαρμοστεί σε κάθε γωνιά του αυτοκινήτου. Με την κατάλληλη άδεια οδήγησης διαστημοπλοίου ο καθένας μας μπορεί να προστεθεί σε αυτή την κατηγορία.

  • Kaguras soundilius. Είναι ο γνωστός σε όλους μας Κάγκουρας Ντάπα-Ντούπας, αυτού του είδους ο κάγκουρας γίνεται άμεσα αναγνωρίσημος μέσω της αίσθησης της ακοής. Από απόσταση μεγαλύτερη του 1 χιλιομέτρο μπορεί να αναγνωριστεί ως αγέλη αφηνιασμένων αλόγων ή παρέα αδερφών στην πένα έτοιμες για βραδυνή έξοδο στο Fou. Μην σας μπερδεύει αφενώς δεν θα δείτε άλογα στην Αθήνα, και αδερφές στο μπουρνάζι δεν πηγαίνουν, εκτός απο καμιά ηλίθια αλοδαπή που θα βρέθηκε καταλάθος.

  • Κaguras Fragalius. Eίναι ο Καγκουρας Φραγκάτος, αυτή η κατηγορία εδώ και χρόνια προσπαθεί να αποποιηθεί αυτό το χαρακτηρισμό. Έχουν μετακομήσει απο το Μπουρνάζι και μένουν στην upper class συνοικία της Χρυσούπολη. Πούλησαν το φτιαγμένο Daewoo Lanos (αφού πρώτα η γυναίκα ξήλωσε τα LED να τα βάλει στο χρυσό Χριστουγεννιάτικο δέντρο του κομωτηρίου) και αγόρασε Skoda Octavia RS, με ζάντες της μάνας του και αεροτομή απο ένα παρατημένο Concorde που βρήκε στο αεροδρόμιο του Σαρλς Ντε Κωλ του Παρισιού όταν πήγε για να ανέβει ακόμα μια κλάση στην σκληρή υψηλη κοινωνία των βορείων προαστίων του Περιστερίου. Οι υπόλοιπες κατηγορίες Καγκουριών τους απαντάνε με "Once a Kagur, always a kagur"

  • Kaguras Salonikius. Αυτή η κατηγορία χαρακτηρίζει και ξεχωρίζει του Κάγκουρες της νύμφης του θερμαϊκου απο γεωγραφικής άποψης. Αυτά τα καρντάσια καγκούρια μπορώ να σας πω οτι το θεαμάτικό τους χαρακτηριστικό είναι οτι κάτω απο την μαγκιά κλανιά υπάρχει μια φοβερή ψυχή. Κατα τα άλλα είναι ενας συνδιασμός του Kagura luminal & Kagura soundilius με 10 τόνους πιο βαρύ "λ". Τους συναντάς διάσπαρτους σε παρακμιακά μπαράκια στις συκιές, αλλά και Σάββατο βράδυ σε χαϊ κλας μπαράκια όπως το Shark.

10 ξετσίπωτα πλάσματα απάντησαν:

Good As You είπε...

αχχαχαχαχαχαχαχ... πολύ γέλασα με το ποστ σου...

αλλαά και πρώτος στα σχόλια!!! (τι τιμή!)

ΠΑΥΛΟΣ είπε...

Σωστός!!!!!!!!!!!!1
Xρόνια Πολλά με ΧΑΡΑ!!!

oni είπε...

Kagkoures yparxoun polloi k pantou. Se mas ena ap ta kyriotera merh na tous breis einai Nea Krhnh. Sthnoun ta aytokinhta sth seira k ta pinoun sta tragika mparakia ekei me oksyzene ksan8ies kontopoutana.

nikisot είπε...

ena 8a sou pw
exw paei me enan me hunday coupe me fime tzamia
more infos entos

xipasmenos είπε...

Παλικάρια χαίρομαι που σας άρεσε :)
Moody !!!!!!!!!!!!!!! what the fuck....

Keen On Boys είπε...

Πόσο δίκιο έχεις!
Ειδικά οι ηχητικοί κάγκουρες δεν έχουν και ιδέα απο μουσική... ή τπτ σκυλάδικα εθνικής οδού θα ακούνε, ή τελειωμένα trance που πρέπει να είσαι κουμπωμένος για να τα νιώσεις.

Ανώνυμος είπε...

Moodygirl με αφήνεις άφωνο (κοινώς περιμένω λεπτομέρεις στο mailbox!).

Μετά από 6 χρόνια σπουδών στη Βασίλισσα του Βορρά (aka Salllonika) έχω να πω πως το υπο-είδος Kaguras Salonikius όχι μόνο υφίσταται, αλλά συνήθως συνανταται και σε μορφάς σοβαροτέρας αυτής που περιγράφεις... Φοραει απαιραιτήτως κρεμαστό, μαλλι γλυμμένο αγελάδας, και όταν δεν είναι στο Shark, πίνει πάντα Amstel την οποία κρατά κοντά στο στήθος (το άλλο χέρι στην τσέπη), και τα πόδια σε απόσταση. (Ευχαριστώ).

Tanila είπε...

Zoυλεύεις!

Dante είπε...

Ξέχασες το Kagour-urban-γαρυφαλλοπετάχτρας, αλλά κατά τ' άλλα σου βγάζω το καπέλο...
(dante αποχωρεί για να ξεραθεί στο γέλιο με την ησυχία του...)

Wrong Guy είπε...

εγώ πρέπει να είμαι kanguras salonikius λόγω καταγωγής.

επίσης συχνάζω στο Στίβενς στην παραλία- χρόνια τώρα το απόλυτο κανγκουροστέκι