Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2007

blogo-καλλιστεία 2007

Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να κλείσει αυτή η τρομερή χρονιά απο τα καλλιστεία του ελληνικού μπλόγκινγκ.

Στην κριτική επιτροπή είστε εσείς, μέσω ψηφοφορίας που έχει αναρτηθεί δεξιά στην ιστοσελίδα αυτή. Εσείς αγαπημένα μου πλάσματα θα στέψετε τους μπλόγκερ στους εξής τίτλους:

  • Μiss/Mister sexy blogger 2007
  • Αναπληρωματικός sexy blogger 2007
  • Mister Greek lover blogger 2007
  • Μiss/Mister intelectual blogger 2007
  • Miss/Mister humor 2007


Ας δούμε λοιπόν τις 10 φιναλίστ στην πρώτη τους παρουσίαση στη πασαρέλα με ένδυμα επιλογής τους:

Με το νούμερο ένα είναι ο provatos. Ο προβατος είναι 34 έτων ασχολείτε με την συγγραφή και τις ελευθερες ώρες του κάνει σεκσάκη. Μεγάλη του εμμονή είναι ο Άγιος Βασίλης ο οποίος λόγο καλού δημόσιου προφίλ δεν του έχει κάτσει. Ο πρόβατος χαίρει μεγάλης εκτίμησης απο το κοινό του Ελληνικού μπλόγκινγκ κυρίως λόγω του μύθου γύρω απο το μέγεθος του πέους του. Εδώ τον βλέπουμε σε φωτογραφία που αναδυκνύει το εκλεπτισμένο και σοφιστικέ του στυλ.

Με το νούμερο δύο είναι ο bi bi my darling. Ο bi bi my darling είναι ετών 23 εδρεύει στην Θεσσαλονίκη αλλά αυτή τη στιγμή ανήκει στην κατηγορία του απόδημου ελληνισμού εις βόρεια κλίματα. Ασχολείται με την αρχιτεκτονική και στον ελευθερο του χρόνο μαγειρεύει για την αγάπη του και όλους τους φίλους του. Εδώ τον βλέπουμε σε μια φωτογραφία απέιρου κάλλους ενώ κάνει το ντουζάκι του.



Με το νούμερο τρία έχουμε την moodygirl. Η moodygirl είναι ετών 2* (she's a lady, plz treat her like one) μένει στην Αθήνα και εργάζεται ως executive manager σε πολυεθνική, στον ελευθερο της χρόνο πηγαίνει για φαγητό με τους gay φίλους της και για ποτο με τις αμφισεξουαλικες φίλες της. Τα βράδια κυκλοφορεί ως το alter ego της Σβετλάνα. Εδώ η moodygirl κάνει μια εποχιακή εμφάνιση για να μας αποδείξει οτι ενώ μισεί τα Χριστούγεννα ποτέ δεν χάνει το χιούμορ της.


Με το νούμερο τέσσερα έχουμε τον ethan. O ethan είναι 2% ετών (he's a gentleman, so i treat him like one) είναι οικονομικός διεθυντής σε μεγάλη εταιρία διεθνών συμφερόντων. Στο ελεύθερο του χρόνο προσφέρει στην μπλογκόσφαιρα πλήθος καλλιτεχνικών κωλονέων. Μένει στην Αθήνα και κυκλοφορεί στα hip places του Γκαζι και των περιχώρων του. Εδώ βλέπουμε μια φωτογραφία του ethan που αναδυκνύει τα εσωτερικά του χαρίσματα, καθώς και το βάθος της συναισθηματικής του καλιέργειας.



Με το νούμερο πέντε έχουμε τον Wrong guy. Ο wrong guy είναι ετών 27 και ασχολείτε με τον τομέα της σεξουαλικής εκπαίδευσης των νέων απο 18 έως 22 ετών. Δηλώνει κάτοικος Αθήνας αλλά έχει κουλτούρα ενώς πανευρωπαϊκου ανθρώπου. Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με τις τέχνες, μουσική και άλλου είδους ψυχικής αναπτέρωσης ασχολίες. Στην παρακάτω φωτογραφία τον βλέπουμε στην καθημερινότητα του στο βοτανικό κήπου που έχει πάει την τάξη του για να τους εξηγήσει τον ορισμό του βουκολικού σεξ.


Και τώρα φίλες και φίλοι με το νούμερο έξη ο revqueer. O revqueer είναι 2$ ετών και είναι εμπνευστής και διευθηντής του ιδρύματος Πανελλαδικής Αποδοχής Ομοφυλοφίλων. Είναι γνωστοί οι αγώνες του για την ισότητα των ομοφυλοφίλων στην χώρα μας, γνωστός και ως ο gay που μοιράζει 50ευρα, χαίρει άκρας αποδοχής στην μπλογκόσφαιρα. Στο ελευθερο του χρόνο εμπλουτίζει την καθημερινότητα του με πλήθος θεατρικών παραστάσεων που ο ίδιος σκηνοθετεί, παίζει, παρακολουθεί. Σε αυτή τη φωτογραφία τον βλέπουμε 5 ετών να προβάρει την θλιμένη φάτσα για το θεατρικο της βδομάδας "Μακβεθ".


Με το νούμερο επτά κυρίες και κύριοι ο Gsus. Ο Gsus είναι είναι 2$ ασχολείτε στο τομέα της μόδας και της δημιουργίας τοπ20. Είναι κάτοικος Αθηνών και στις ελεύθερες του ώρες ασχολείτε με ταξίδια, μουσική, και κατασκευή φωτιστικών ομοιομάτων πέους. Στην παρακάτω φωτογραφία βλεπουμε το ομοίωμα του στο γνωστό μουσείο της Μανδάμ Τισό.....



Με το νούμερο οχτώ στη πασαρέλα βγαίνει η Orestis. Η Orestis είναι 26 ετών μένει στην Αθήνα και ασχολείτε με τον κλάδο των χημικών. Στο ελευθερό της χρόνο δοκιμάζει την καυστικότητα των χημικών στους συνδιαγωνιζόμενους της ελπίζοντας να πάρει την πρώτη θέση. Στην παρακάτω φωτογραφία την βλέπουμε λίγο πριν δολοφονήσει κάποιο κακόμοιρο μέλος αυτής της μπλογκόσφαιρας.

Η προτελευταία μας φιναλίστ με το νούμερο εννιά είναι το Λαϊκο Κορίτσι. Το Λαϊκό κορίτσι είναι κάτοικος Αθήνας, γέννημα θρέμα πλατείας Μπουρναζίου. Δουλεύει στο τομέα του σκυλάδικου ως τραγουδίστρια και παράπλευρης διασκέδασης του ανδρικού κοινού στο γνωστό μαγαζί "Καψουροσκυλάδικο" πίσω απο το ξυλουργείο στο Μπουρνάζι. Στον ελεύθερο της χρόνο βγάζει τα μουστάκια των φιλενάδων της και πηγαίνει στο κομωτήριο του αγαπημένου της gay φίλου και φτιάχνουν τα νύχια τους. Είναι ετών ??? αλλα δείχνει το περισσότερο 17. Στην παρακάτων φωτογραφία ο φακός την συνέλαβε ενώ έκανε τις διακοπές της στο μαγευτικό Αλέποχώρι.


Και τέλος με το νούμερο δέκα η τελευταία μας φιναλίστ η Sikia. H Sikia είναι ετών $% κατοικεί στα παγωμένα States και ασχολείτε στο τομέα ξεμαλιάσματος Τσουτσουνέλας. Στο ελευθερο του χρόνο ασχολείτε με το γλύψιμο παγωτών του Νώντα και ξεκατίνιασμα της Τανίλας που έχει πάρει όλους τους καλούς άντρες. Εμπιστευεται πλήρως τις προβλέψεις του billzouk, και μάταια προσπαθεί νας μας πείσει να ανεβάσουμε γυμνες μας φωτογραφίες. Στην παρακάτω φωτογραφία βλέπουμε την συκιά το πρωι που κάνει την γυμναστική της.


Η ψήφος είναι δική σας φίλοι και φίλοι, γιατί εσείς αποφασίζεται ποιος είναι ο πιο sexy blogger. Στα δεξιά θα βρείτε την ψηφοφορία. Παρακαλώ να είστε αντικειμενικοί και να μην δεχτείτε σεξουαλικές χάρες για την ψήφο σας.
Tον διαγωνισμό παρουσίασε το Xipaki. Και μην ξεχνάτε, σας αγαπώ.

35 ξετσίπωτα πλάσματα απάντησαν:

BLUEPRINTS είπε...

αν συμμετείχες θα σε ψήφιζα, τώρα πρέπει να κάνω την καρδιά μου πέτρα και να είμαι όσο αντικειμενικότερος γίνεται (μην πεις σε κανένα ποιόν - ποιούς ψήφισα, σ'έσφαξα κακομοίρη μου)

Ανώνυμος είπε...

Είσαι απίστευτος!
υ.γ.1. Δηλαδή εγώ είμαι ένας κώλος ανάμεσα σε ένα πρόβατο και μια γάτα??!?!
υ.γ.2. Το ξέρεις φυσικά ότι αν ο Πρόβατος βάλει όσους έχει φυστικώσει να ψηφίσουν από μια φορά και μόνο έκαστος μας έχει πάρει τα σώβρακα!
υ.γ.3. Στην απονομή θα τραγουδήσει η Κοκκίνου ή όχι;
e-σμουτς.

Cookie Basher είπε...

Θα πρέπει να τους δω και με jockstrap για ν'αποφασίσω. Είμαι ανοιχτός σε δωροδοκίες.

ethanandthecity είπε...

κακώς άφηκες τον ευατό σου απέξω, τώρα θα δυσκωλευτώ πουλι να ψηφίσω. Θα επέλεγα ένα από τα κοριτσάκια αλλά με την μεν moody έχουμε πάει άπειρες φορές για ψώνια στα hondos με το δε λαικό κορίτσι τουλάχιστον μια φορά το μήνα βάφουμε τη ρίζα και καταλαβαίνεις δεν θέλω να αδικήσω κατάφωρα καμιά τους. Ουφ με έχεις μπερδέψογλου τώρα

Provato είπε...

ΑΠΟΧΩΡΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΛΙΣΤΕΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΩΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΑ!!!!


ΤΟ XIPAKI ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΜΕ ΤΗΝ moody ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΥΤΗ ΤΟ ΣΤΕΜΜΑ

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΦΙΝΑΛΗΣΤ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΙΣ ΗΛΙΚΙΕΣ ΤΟΥΣ (ΚΑΤΑΦΩΡΗ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΩΝ ΟΡΩΝ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ)

ΤΕΛΟΣ ΕΙΔΑ ΤΟΝ WRONG GUY ΝΑ ΡΟΥΦΑΕΙ ΤΗΝ ΜΠΟΜΠΟΝΕΛΑ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗ ΝΑ ΡΟΥΦΑΕΙ ΤΗΝ ΜΠΟΜΠΟΝΕΛΑ ΤΟΥ WRONG GUY.

ΑΠΟΧΩΡΩ. ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΨΗΦΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΤΙΜΗΣΕΙ ΤΙΣ ΧΑΡΙΖΩ ΣΤΟΝ GSUS ΚΑΙ ΤΟΝ ETHAN.

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ.

Κολοκύθι είπε...

Ψηφίζω ethan γιατί είναι οικονομικός διευθυντής και φιάχνομαι με την εξουσία και γιατί έχει και πολύ καλλιέργεια.
Αχ πολύ σκληρός ο ανταγωνισμος.

Κολοκύθι είπε...

Και τώρα που το θυμήθικα εγώ γιατί δεν είμαι στα καλιστεία καψερέ?

Marvin είπε...

Καταγγελω τον υπογραφοντα μπλογγερ, την επιτροπη καλλιστειων του Αντ1 και τον κυριο Παντελη Πρεβελακη την απουσια μου απο τη λιστα των φιναλιστ. Και για να εκδικηθω αυτη την καταφωρη παραβιαση των ανθρωπινων δικαιωματων και ειδικα του δικαιωματος του εκλεγεσθαι, παιρνω απο μονος μου τον τιτλο του Μιστερ Ελληνικος Τουρισμος, ως επαθλο για τη διεθνη προβολη που παρεχω ση χωρα μας. Οριστε μας!

One Big DJ είπε...

lol eisai theos...

g for george είπε...

Ψήφισα!

Αλλά δεν λέω ποιον!

xipasmenos είπε...

Χαίρομαι που δημιουργήθηκαν εντάσεις, αυτό σημαίνει είχε επιτυχία.

Ένα θα σας πω, μόλις βγούν τα αποτελέσματα, και γίνει η στέψη, θα βγει ποστ με τα παρασκήνια ΟΧΙ μονο του τελικού αλλα και του ημιτελικού με όλες τις τρικλοποδιές, για αυτο προβατε προσεχε τι λες γιατί ακόμα μπομπονελες είναι γεμάτο το στόμα σου.

Equilibrium είπε...

καλή επιτυχία σε όλους τους φιναλίστ...!

βρε τρελοχιπαρε, σέξυ κι αναπληρωματικός, greeklover, πνευματώδης και χιουμορ? οι μισοί δλδ παίρνουν τίτλους...(?)

σκληρός δλδ ο διαγωνισμός... :P

λέω εγώ να κατέβω το 2008 που έχω και πιθανότητες, όπως λέει και ο αστρολογικός μου καζαμίας...

nikisot είπε...

xaxaxxaxaxax trelokomeioooooo
an kai h photo ayth den exei de3i profile
esy pou eisai?

Ανώνυμος είπε...

ειμαι συντετριμενος που τα συμφέροντα εμποδισαν την συμετοχη μου, αλλα έτσι είναι , η ελλάδα τρώει τα ποιο sexy παιδια της.

μας φαγαν οι κλικες και τα διαπλεκομενα.

Soula είπε...

Πες τα χρυσόστομε Άμμε!!
Δε μου αρέσει να είμαι κρυφή και γι'αυτό ανακοινώνω την ψήφο μου.
Δηλώνω οτι ψηφίζω με τρέλλα τη Γάτα!!
Moody το στέμμα είναι δικό σου!!

Soula είπε...

Επίσης ξέχασα να πώ στον Marvin οτι ο Παντελής Πρεβελάκης δε νομίζω να σκάει που τον καταγγέλει διότι μας άφησε χρόνους εδώ και καιρό!!

Dr_MAD είπε...

Ευτυχώς έχεις βάλει πολλαπλή ψηφοφορία. Ετσι δε χρειάστηκε να μπω στο τριλιμμα που θα έπεφτα. Αυτοί που προτιμώ το ξέρουν

PS: Ψήφισα με καθαρά αντικειμενικά κριτήρια (μέγεθος-αντοχή-κόλπα)

Ανώνυμος είπε...

Συγνωμμη καλλιστεια και εγω απεξω??? Δεν το δεχομαι! Δεν ψηφιζω και πεταω τις παντοφλες μου!

xipasmenos είπε...

Σας παρακαλω μην διαβάλετε τα μπλογκοκαλλιστεια 2007........
Υποστηρίξτε αυτό το θεσμό......

Και μη ξεχνατε σας αγαπώ...

ΥΓ υπάρχουν κάποιες φιναλίστ που δεν εχουν σχολιασει ΑΚΟΜΑ ντροπή εχω να πω......

revqueer είπε...

Νούμερο 6 Revqueer.

O Revqueer γεννήθηκε στην Αθήνα και ομιλεί αγγλικά και γερμανικά. Έχει ύψος 2,45μ, γαλαζοπράσινα μάτια και εξαιρετικές γάμπες. Χόμπι του το waterpolo και οι καταδύσεις (να παρακολουθεί), ενώ δραστηριοποιείται εθελοντικά στο ίδρυμα ΠΠΑΣΔΜ (Παιδιά Που Αληθωρίζουν Στο Δεξί Μάτι). Στην ερώτηση της κριτικής επιτροπής 'Ποιά είναι η πρωτεύουσα της Ελλάδας' απάντησε 'Η τέτοια μωρέ, πώς τη λένε... Αχ, εδώ το 'χω!'

ψηφίστε τον!

xipasmenos είπε...

2,45;
Εσύ είσαι Mister Aλλάζω λάμπες όρθιος 2007....

toymaker είπε...

Προβατάκι δαγκωτό...
Και εγώ σε αντίθεση με τον mad ψηφίζω με καθαρά υποκειμενικά κριτήρια.
Χεχε...

gsus είπε...

34 einai o provatos? ela re ton eixa gia megalytero, btw eimai 27 kai o ethan den einai 20toso, einai 30toso.

xipasmenos είπε...

Da biatch

One Big DJ είπε...

LOOOL @ GSUS

Ανώνυμος είπε...

gsus δεν είμαι 30τόσο είμαι 30 σκέτο. και ευτυχώς που κάνω σεξ συχνά και δεν χρειάζεται να πετάω κακίες :-P

orestis είπε...

Είσαι απίστευτος.

Εμένα δεν με ενδιαφέρουν οι τίτλοι....απλά θέλω τις διευθύνσεις των άλλων υποψηφίων να περάσω μια βόλτα....φιλικά πάντα.....χεχε

ΥΓ. Τα θέλει ο ....άντε μην πω.....

δεν θα φταίω εγώ για ό,τι σου συμβεί απο δω και πέρα

Dr_MAD είπε...

Ψήφο στον bi-bi!
Οι άλλοι 2 που στηρίζω έχουν πολλές

Καλή Χρονιά με Υγεία ;-)
και πάντα τέτοιο διαολεμένο κέφι

(Νομίζω με την ανακοίνωση των αποτελεσματων πρέπει να σκεφτείς κάτι διπλωματικό, αλλιώς θα σου το κάνου νρημαδιο εδω μεσα)

ΠΑΥΛΟΣ είπε...

ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!

Εγώ είμαι καλσσικός στις προτιμήσεις μου!!!

Kαλή Χρονιά με Χαρά!!!

Wrong Guy είπε...

Ο Wrong guy είναι 27 Μαϊων και φοράει ένα πράσινο παπαγαλί Versace για να τονίζει τα μάτια του. Μιλάει άπταιστα 6 γλώσσες ενώ ξέρει ότι υπάρχουν άλλες 56.Σπουδάζει πυρηνικός φυσικός.Κάνει καταδύσεις, στίβο και σέρφ, ασχολείται με φιλανθρωπίες και χαρίζει λεφτά σε κοινωφελή ιδρύματα.

-Πείτε μας κύριε Wrong τι πιστεύετε ότι πρέπει να γίνει για να έχουμε ένα καλύτερο κόσμο;
-World peace!

Wrong Guy είπε...

και Πρόβατο,δε φταίω εγώ που ο παρουσιαστής Γεωργούλης με ήθελε και μου το είπε!

xipasmenos είπε...

Χαζε wrong εγώ ήμουν ο παρουσιαστής. Λάθος μπομπονέλα...

Tanila είπε...

Σιγά που έχω πάρει όλους τους καλούς άντρες. ΕΣΕΝΑ δε σε έχω πάρει.
Και το ωροσκόπιό μου μου είπε ότι δε θα βρω γκόμενο πριν τον Ιούνη.

Ανώνυμος είπε...

Αυτο το alter ego Σβετλανα με ταρακουνησε η αληθεια ειναι αυτη, αλλα η ψηφος μου θα παει στον rev γιατι εκτος απο γαμπες, μου εχει πει οτι εχει και εξαιρετικα μπουτια που ειναι η αδυναμια μου.

Ανώνυμος είπε...

Βρε αει σιχτιρ, παλι τελευταια κατευθασα και εκλεισε το πωλ-κωλ. Αντεεεε :(