Τετάρτη 9 Απριλίου 2008

art??




Το παρακάτω είναι αναδημοσίευση απο το blog της one happy dot.



Το 2007, ο Guillermo Vargas Habacuc, ένας ξεφτιλισμένος 'καλλιτέχνης', πήρε ένα αδέσποτο σκυλί, το έδεσε με ένα κοντό σχοινί στον τοίχο μιας Γκαλερύ 'τέχνης' και το άφησε να πεθάνει αργά απο την πείνα και τη δίψα: Για αρκετές μέρες, ο δημιουργός αυτής της απίστευτης βαρβαρότητας και οι επισκέπτες αυτής της Γκαλερύ 'τέχνης' στάθηκαν απαθείς θεατές της αγωνίας του δύστυχου ζώου,μέχρι που τελικά πέθανε από την εξάντληση αφού πρώτα βίωσε μια επίπονη, παράλογη και αδιανόητη δοκιμασία.



ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟ ???



Δεν είναι μόνο αυτό: η αξιότιμη Biennale κεντρικής Αμερικής πήρε την αισχρή απόφαση , οτι η κτηνωδία που έκανε αυτό το υποκείμενο πρόκειτε για τέχνη και κάλεσε τον Guillermo Vargas Habacuc να επαναλάβει την κτηνωδία του επισήμως στην Biennale του 2008.



ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ!!!



Αξίζει τον κόπο, να απαιτήσουμε το υποκείμενο αυτό να μην χρίζει καμίας εκτίμισης ούτε να αποκαλείται καλλιτέχνης για τη βάναυση πράξη του, και για την ευχαρίστισή και την απάθειά του με τον πόνο του άλλου.



Υπογράψτε εδω



ΥΓ: Αν γράψετε το όνομα αυτού του ελεινου στη μηχανη αναζήτησης Google θα δείτε τις φωτογραφίες του δύστυχου ζώου , και σελίδες web για να δείτε οτι πρόκειται για αληθινο περιστατικό. Το ίδιο θα διαπιστώσετε αν παρακολουθήσετε τα παρακάτω video της Εκθεσης.










10 ξετσίπωτα πλάσματα απάντησαν:

mahler76 είπε...

Τον συγκεκριμένο θα έπρεπε να τον δέσουν από τα αχαμνά του σε ένα δέντρο μέχρι να ψοφήσει....

Hfaistiwnas είπε...

Αμ τα είδα... τα καμώματά του! Τον έβρισα στο αντι-αφιέρωμα που είχα κάνει για τον τύπο... Φιλιά!!

Ανώνυμος είπε...

Kαι να συμπληρωσω και εγω...
Μιας και υπογραψατε...βρειτε ενα κοπριτακι της γειτονιας και δωστε του λιγο φαγητο.Εστω και χτεσινο.Εκει να δεις χαρες!!Για να κανουμε και κατι πρακτικο.

One Happy Dot είπε...

η κατηγορία στην οποία υπάγεται το συγκεκριμένο post σου, τα λέει όλα...I realized this is not a good world we live in! Και συμφωνώ με τον αρκουδάκο (αν μπορώ να σε λέω έτσι γιατί είναι πολύ βράδυ να πληκτρολογώ το σύνθετο ονοματάκι σου! :p) ότι μπορούμε να κάνουμε χαρούμενο ενα από τα πολλά κοπριτάκια της γειτονιάς...αύριο το πρωί πάλι κάτω από το σπίτι μας θα είναι! Φιλιά πολλά!

xipasmenos είπε...

Βρήκατε άνθρωπο, έχουμε περιθάλψει απο πέρδικα μεχρι αετό, έχουμε τρέξει σε νοσοκομείο ζώων για ένα περιστερι, έχουμε σώσει απίστευτα πολλα σκυλια και γατιά...
Δείτε αυτό το παλιότερο μου ποστ...απο τα 3 επέζησε μόνο η Αγάπη (παρόλο που ο γιατρός ελεγε οτι σίγουρα θα πεθανει επειδή την βρήκα λίγη ώρα αφού γεννήθηκε)

http://footblogi.blogspot.com/2007/09/little-gods-they-think-they-are.html

ΠΑΥΛΟΣ είπε...

Θα ήθελα στο όνομα της τέχνης να έκανα το ίδιο έργο, αλλά με πρωταγωνιστή τον συγκεκριμένο καλλιτέχνη.

One Big DJ είπε...

To eixa dei kai eixa arrwstisei. To exw kanei forward san mail se toylaxiston 50 atoma..pragmatika thlibero. o typos thelei apospasma.

jg είπε...

sok? eleos mlk

BLUEPRINTS είπε...

έχω ήδη υπογράψει και σκυλοβρίσει τον εν λόγω "καλλιτέχνη" από αλλού (που σπάνια καταρριέμαι αλλά να βρει τον ίδιο και χειρότερο φρικτό θάνατο)

Ανώνυμος είπε...

Κατ'αρχήν ο τύπος (αν υπάρχει όντως) αυτό που ήθελε το πέτυχε. Εγινε διάσημος καθώς όλοι αναδημοσιεύουν και στέλνουν 500 e-mails ημερησίως για αυτό το θέμα.

Δεύτερον μου μοιρίζει για αστικός μύθος χωρίς να είμαι και σίγουρη βέβαια. Πλάκα θα 'χει όλη αυτή η μανούρα να 'χει ξεκινήσει από κανένα έφηβο pcmaniac με σπυράκια.